crazy 81 baktıgın motora kac tl fıyat istiyor peki ?
arkakdaslar sıze bahsettıgım motorun km resı gercekten orjınal :cat: hatta onuda gectım motorunda herseyı orjınal yanı okadar orjınal dıyorum eksozu bıle orjınal ınsan bı eksoz alır barı :cherry:
emir bende sıyah kısa manet takılı bu aksam görürsün bence cok kullanıslı ve şık duruyor
abicim gaz kolunda gidon topuzu iki kere kaybettim ve artık almıyorum para vermekten sıkıldım püf noktası var sanırım bilmiyorumcok sıktıgımda gaz kolu sıkısıyor öteki türlüde gevsek durup dusuyor
( 3.yüde alamicam artık motoru satın alan alıp taksın 2 tane harcadım yeter
![]()
Allah Allah senin gaz elciğinin montajında sorun vardır o halde. bugüne kadar hiç bi motorumda böyle bişey başıma gelmedi. :silent:
Emre ; patron nerden alırız bu sinyal altlığını ??
Cakalaz; penpeye takıldık biraz ama manetler takılınca tahmin ettiğimden iyi durmuş hele yamuk yumuk orjinallerine göre daha iyi)
peki kısa manetin avantajı dezavantajı var mı ? acele yazıver almak üzereyim ama elbette ki siyahından :queen:
Rizoma cakması diyorsunuz fakat rizoma dan da bir farkı yok bu elciklerin. ki benim manetler ile tek rengi uyan onlar :silent:
Arkadaşlar saydım 7 kere göz kırpıyor FI ışığı... Yarın Çanakkale gezimiz var böyle gitsem yolda bırakmaz umarım değil mi? Hani 600 f yolda bırakmaz diyorlar ya ona güvenerekten![]()