epic fail...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de paylaşayım bi tane :

coz2.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anahtarını kanalizasyona düşürmüş.... Aslında key FAİL..................:p:p

Mersin İl Temsilcisi
epic failure : baklava, börek, kadayiif tabelası önündeki hyosung gv/gt 250/650 km/devir saatli, hyosung gv 650 eksozlu, kanuni 250 chopper deposu olan ve kendisine hayran kalanların, onu gördüklerinde yarım yamalak açıklamala yapmaya çalışıp, yarım yamalak bilgiçliklerinin bir araya gelip anlamaya çalışanların anlamlandırmaya çalıştıkarı zaman böyle saçma sapan cümleler gibi görünen ama akıcı bir cümle kurduğu şeylerdir :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 ----------

bu arada gerçekten güe yakalamışsın. ama kadının baş şekli, göğüs çıkıntısı tamam da, ağız kısmındaki o şekil keşke açılandırmayla filan farklı yakalansaymış.

epic failure, hani bulutları kuzuya benzetiriz filan ya. öyle yakalanmış enstantaneler.
motor ise hyo gv 250 ( egsozu orjinal değil ) depo üstündeki arma,
[/COLOR]3 ANKARA - 312 Emek YURTÖREN OTOMOTİV 0 312 222 43 43 0 312 222 43 48 EMEK 4 CAD. NO:44 A

http://webcache.googleusercontent.c...&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&source=www.google.com.tr

her türlü secere itinayla çözülür..

[/COLOR]bu arada gerçekten güe yakalamışsın. ama kadının baş şekli, göğüs çıkıntısı tamam da, ağız kısmındaki o şekil keşke açılandırmayla filan farklı yakalansaymış.

Ehmm ben de öyle sanmıştım ama o değilmiş maalesef sert bi çıkışla anladım.. Suyun kanalizasyona gitmemesiymiş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ehmm ben de öyle sanmıştım ama o değilmiş maalesef sert bi çıkışla anladım.. Suyun kanalizasyona gitmemesiymiş :)

Motorun gölgesini kadına benzetmek valla ne diyo bunlar diyodum.Şimdi dikkatli bakınca anladım.Motorun gölgesinden bile kadın figürü çıkarıyoruz.Çok abazan milletiz yaw :queen:

Mersin İl Temsilcisi
Motorun gölgesini kadına benzetmek valla ne diyo bunlar diyodum.Şimdi dikkatli bakınca anladım.Motorun gölgesinden bile kadın figürü çıkarıyoruz.Çok abazan milletiz yaw :queen:

ben bülent ersoya benzetmiştim :pr: ya bir de abazaysam :cherry:
oh my god :bounce:

Bende okuyunca ülem motorun markasimi epic failure yoksa egsozmu epic falan dediydim.. :cherry:
Suyun kanala gitmemesi demek..
Türkiyede bunu yeni görüyorsun.. :silent:
Burada bile var yahu bu epic bilmemne..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Eyong
bu baya eski bi resim tuvaletin içindeki kocaman şeyi görünce kızın hiçbir çekiciliği kalmıyor:mrgreen:
epic fail in kralı budur :queen:

söz konusu objenin pozisyonuna bi bakın abiler.
ula o objeyi oraya kondurmak büyük mesele :silent:

Mersin İl Temsilcisi
en son maraş giderken farkettim. mavi bulvar otoban çıkışından 20 metre önce sağa dönülmez tabelası var, 10 metre sonra sağa dönüş ve otobandançıkış işareti var ve 10 metre sonra çıkış :pr:

mersin kuyuluk otoban çıkışında ( bizim evin orası ) 3 tabela var ve 10 metre arayla şöyle :

70KM.....50KM....70KM... TALİ YOL BAĞLANTISI......

fırsat bulsam çekecem bunları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar