Selam Millet. protein tozundan Anabolik steroid gibi bahsetmişsiniz...
Bildiklerimi yazayım
sanıldıgının aksine protein tozunun öyle bir zararı yoktur. Çok berbat bir marka olmadıkçada bünyeye ters birşey yapmaz. sadece ne gerekiyorsa onun alınması gerekir... Ben şu anda aminoasit +vitaminler +kreatin +protein tozu +glutamin + ginseng vb vb seyler kullanıyorum ama hiçbiri hormonal dengeyi bozmadığı için zararlı sayılmazlar

eger vücüdunuzdaki testesteron dengesini ve adrenalin seviyesini değiştirecek birşey yoksa o zararlı değildir. e tabi benim gibi günde 11 hap içiyorsanız onun böbreklere zararı olur ama emin olun sigaradan çok çok daha azdır

HAP KULLANIYORSAN KASLARIN ÇABUK SÖNER de büyük bir yalan hap var hap var

bu sporla profesyonelce ugraşılıyorsa kesinlikle kimya + biyoloji hakkında büyük arastırmalar yapılması ve neyin nerede kullanılcağının iyi bilinmesi gerekir... Profesyonel bir VG'nin vücudu kimya laboratuarı gibidir

bir yerden steroidi alırken diğer taraftan vucudun testesteron üretiminin durmaması için gereken ilaçları alırsınız. sorarsanız hiç steroid kullandınmı diye, kesinlikle hayır. Kullanmam da, kullanılmasını da asla hoş görmemde...
+ vücudunuzun neye ihtiyacının oldugunu bilin. zayıfsanız karbonhidratı yüksek GAINER denen protein tozlarından alırsınız. günlük almanız gereken protein tozu miktarı kilonuz *2 gramdır (ben 100 kiloyum 200 gram protein tozu almam lazım (gelişmek isteyenlerr ) ). bir tam yumurtada 6 gram protein bulunur (3 sarı 3 beyaz) sporcular bilir, yumurta beyazı mükemmeldir

ben her spordan önce 4 sonra 4 olmak üzere yerim.. kesinlikle doğal protein.. + lor peynirinde bulunan protein de çok faydalıdır.. kana hızlı karıştıgı için neredeyse tüm protein tozları bunlardan yapılır. (ancak çok dikkat edilmesi gereken bir husus. günlük alınan proteinin en az %30 u bitkisel olmalıdır...) ..weider,optimum,muscletech bilinen supplement (ek besin) markalardır. simdilik aklıma bukadar geliyor

bildiğim konu geldiği için yazayım dedim ben sessiz izleyici moduma geri dönüyorum
Tekeriniz düz bassın..