[Ankara - MT]

WTP

pm den attım... Bu arada Cuma kopuyo muyuz Ayaş'a doğru?

valla bak, onu da söyleyelim millete;

beyler cuma günü unforgiven okulu asıyor, ben işi asıyorum başka asacak varsa saat 11:00 de optimum'un otoparkında (kısa kenarı tarafındaki) buluşuyoruz..

ayaş civarlarına gidip gelmeyi planlıyoruz..

siz de gelin :)

evet cuma aksamına yapalım bır seyler emirin motoru ıslatalım hepımıze tavuk pilav ısmarlasın:queen:

ben '02 girişliyim '04'te bırakmıştım '08'de dondum geri, bu sene diploma umarım :) ettim ettim, cuma olursa çok daha iyi olur, cmtsi bir yerlere kaçarız belki konuşalım da :)

tabi bunların hepsi 4.44'e gelecek parça için geçerli :) rodaj bakımında da motor, 1-2 damla yağ bırakıyordu conta gelecek istanbul'dan yarın gelecek şeklinde bir duuyum aldım ama bakalım en gec cuma gelmiş olur ben de katılırım cuma günü :)

olabilir.. hangi firma?

gaccal kardeşim, bir mesaj atarsanız yada ararsanız perşembe akşamı, çok süpersonik olur. en azından cuma gelip gelemeyeceğimi kesin söylerim 4.44 sebebiyle

pmledim.

bu arada ankara topacı şenlenmişken cuma akşamı buluşsak fena olmaz diyorum:D yunus hocam iş başa düşer:D

pmledim.

bu arada ankara topacı şenlenmişken cuma akşamı buluşsak fena olmaz diyorum:D yunus hocam iş başa düşer:D

hocam o zaman şöyle yapalım diyorum ben ama bakalım arkadaşlar ne diyecek?

Cuma günü saat 8 civarı herkez için en uygun zaman galiba o saatte bahçeli 7. cadde nin milli kütüphane tarafı girişinde buluşup ordan geçen sezon buz pateninin yan tarafında bi cafeye gitmiştik otoburkaplan'ın tavsiyesi üzerine zira kalabalık olacak gibiyiz bizi orası anca paklar gibime geliyor bu arada otoburkaplan nam-ı diğer serdar hocam kendisi buralarda mı bilmiyorum ama oda buraya yazarsa sevinirim olmazsa arar ulaşırım bi şekilde ben ona. Oraya gideriz hemi hava güzel olursa bahçede de oturma imkanımız mevcut. Tabi bu benim düşüncem diğer sevgili Ankara MT üyelerinden gelecek her türlü öneriye tabiki açığız ayrıca NEO üstadımız vardı oda yazmıyor bu topiğe umarım görür de yazar buraya olmadı onada bir ulaşsak iyi olacak hayattamı ne alemde bilmiyoruz :) cuma baya iyi olacak gibi hadi hayırlısı.

Uzun lafın kısası Cuma 20.00'da Bahçeli 7.cadde Girişinde buluşuyoruz'diyorum ben peki ya siz??

WTP

uyar.. tamamdır.. ben varım cuma 20:00'de 7 girişinde..

ben varım derken, ben + bir motorlu ark. + umut(unforgiven85) + umut'un arkı yani sanırım 4 motor geliriz sanırım..

sanırım, güzel olur sanırım;

sanırım sözlerimi bitirmem gerekiyor sanırım artık,

ama, sanırım..

hocam o zaman şöyle yapalım diyorum ben ama bakalım arkadaşlar ne diyecek?

Cuma günü saat 8 civarı herkez için en uygun zaman galiba o saatte bahçeli 7. cadde nin milli kütüphane tarafı girişinde buluşup ordan geçen sezon buz pateninin yan tarafında bi cafeye gitmiştik otoburkaplan'ın tavsiyesi üzerine zira kalabalık olacak gibiyiz bizi orası anca paklar gibime geliyor bu arada otoburkaplan nam-ı diğer serdar hocam kendisi buralarda mı bilmiyorum ama oda buraya yazarsa sevinirim olmazsa arar ulaşırım bi şekilde ben ona. Oraya gideriz hemi hava güzel olursa bahçede de oturma imkanımız mevcut. Tabi bu benim düşüncem diğer sevgili Ankara MT üyelerinden gelecek her türlü öneriye tabiki açığız ayrıca NEO üstadımız vardı oda yazmıyor bu topiğe umarım görür de yazar buraya olmadı onada bir ulaşsak iyi olacak hayattamı ne alemde bilmiyoruz :) cuma baya iyi olacak gibi hadi hayırlısı.

Uzun lafın kısası Cuma 20.00'da Bahçeli 7.cadde Girişinde buluşuyoruz'diyorum ben peki ya siz??

Eyvallah, Yunus hocam, fikir ve mekan bana uyar... :cat:

Yanlız motorun küçük bi sıkıntısı var halledebilirsem geçte olsa katılırım...O da yarın belli olur... 20:00'da işten çıkıyorum... 20:30 gibi buz pateninin oradaki cafeye gelirim diye düşünüyorum... Görüşmek üzere...

O zaman listeye başlayalım dimi?
1-)GaCCaLL
2-)Kuvvetmira
3-)chopperrider
4-)MotoGT
5-)~~NEO~~
6-)WTP
7-)+ bir motorlu ark
:cool:unforgiven85
9-)umut'un arkı
10-)scuderia06
11-)?????

Yokmu Arttırann?? Bi şadan abimiz vardı ne oldu ona gören duyan var mı kendisini??

Walla arkadaşlar iki teker üzerindeyse bana her fikir uyar :) Ama değişiklik yapalım derseniz, dediğim gibi cevizlidere caddesi üzerinde (yurtiçi kargo cevizlidere şubesine çok yakın, internetten bakın) gezgin motorun karadeniz pidecisi de iyi alternatif. Hem de motorcu abilerimize destek olmuş oluruz. Ben hatta gidip fix menü için görüşebilirim.

Mesela 1 karışık pide+ayran+sınırsız çay için fiyat alayım mı?

Adres Tarifi : Buluşacağınız 7 cadde girişini arkanıza alıp dümdüz devam edip inönü bulvarından karşıya türkocağı caddesine geçip dümdüz gidiyorsunuz. Taa Çetin Emeç ile kesiştiği noktaya kadar. Oradan da dümdüz karşıya geçtiğinizde (solda ÖSYM binası filan da vardır) cevizlidere caddesine ulaşmış oluyorsunuz. Yine dümdüz 500 m kadar gittiğinizde yokuş aşağı inince solda gezgin pide yazıyor zaten.. Akşam 19:30 gibi orada buluşabiliriz.

Son düzenleme:
O zaman listeye başlayalım dimi?
1-)GaCCaLL
2-)Kuvvetmira
3-)chopperrider
4-)MotoGT
5-)~~NEO~~
6-)WTP
7-)+ bir motorlu ark
:cool:unforgiven85
9-)umut'un arkı
10-)scuderia06
11-)?????

Yokmu Arttırann?? Bi şadan abimiz vardı ne oldu ona gören duyan var mı kendisini??

tmmdır benim içinde uyar. yarın görüşmek üzere.

Walla arkadaşlar iki teker üzerindeyse bana her fikir uyar :) Ama değişiklik yapalım derseniz, dediğim gibi cevizlidere caddesi üzerinde (yurtiçi kargo cevizlidere şubesine çok yakın, internetten bakın) gezgin motorun karadeniz pidecisi de iyi alternatif. Hem de motorcu abilerimize destek olmuş oluruz. Ben hatta gidip fix menü için görüşebilirim.

Mesela 1 karışık pide+ayran+sınırsız çay için fiyat alayım mı?

Adres Tarifi : Buluşacağınız 7 cadde girişini arkanıza alıp dümdüz devam edip inönü bulvarından karşıya türkocağı caddesine geçip dümdüz gidiyorsunuz. Taa Çetin Emeç ile kesiştiği noktaya kadar. Oradan da dümdüz karşıya geçtiğinizde (solda ÖSYM binası filan da vardır) cevizlidere caddesine ulaşmış oluyorsunuz. Yine dümdüz 500 m kadar gittiğinizde yokuş aşağı inince solda gezgin pide yazıyor zaten.. Akşam 19:30 gibi orada buluşabiliriz.

geçen haftada gezgin motorun mağaza açılışı vardı, herşey %50 indirimliydi.

gezgin pide bana uyar da hani nihayetinde pideci, bahçeli 7'nin girişinde buluşup pide işini orda konuşalım isterseniz giden gitmeyen bellolsun. hayırlısı olsun.

Abi şimdi milletin gönlünden ne geçiyor, bir bilelim.. Ona göre de gideceğimiz mekanla önceden konuşursak grup indirimi alırız..

Herkes fikrini söylesin..

1. Güzel mekan ve sadece birşeyler içmek mi?

2. İlave pide mi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar