biraz değişiklik olsun...

eline sağlık guzel olmuş , eski gidon çok basit gerçekten buda yakışıklı :)

Valla tertemiz çıkmış Ramazan'ım..
Güle güle kullan..Cidden iyi işçiliğe benziyor..Elinize sağlık

benim yapmak istediğim şey ancak motorun gidon seviyesi ve amortisörü alçalmadan olabilmeli :)
taşlama işlemi yaptığınız parçanın aynısından taşlanmış boşta bi tane var bende.
bir sorum olacak 2 parça olan gidon (sonradan taktığınız) çıkma galiba. nereden bulabiliriz ya da siz benim yerime bulsanız, parada anlaşırsak bana gönderir misiniz?

Son düzenleme:
benim yapmak istediğim şey ancak motorun gidonu alçalmadan olabilmeli :)
taşlama işlemi yaptığınız parçanın aynısından taşlanmış boşta bi tane var bende.
bir sorum olacak 2 parça olan gidon (sonradan taktığınız) çıkma galiba. nereden bulabiliriz ya da siz benim yerime bulsanız, parada anlaşırsak bana gönderir misiniz?

sanırım sıfırını bulabilirim..ticaret amaçlı değil ama varsa eğer alıp sana yollarım... en kısa zamanda dönerim sana....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

bu arada mecburan 1 cm kadar amartisörü çekeceksin.. yoksa sağlıklı olmaz ve oralar şakaya gelmez....

sanırım sıfırını bulabilirim..ticaret amaçlı değil ama varsa eğer alıp sana yollarım... en kısa zamanda dönerim sana....[COLO
bu arada mecburan 1 cm kadar amartisörü çekeceksin.. yoksa sağlıklı olmaz ve oralar şakaya gelmez....

anladım... yardımın için sağol, cevap bekliyorum. benim aklıma da şu fikir geldi.
hava çeliğinden 1mm. kalınlığında 4 cm. uzunluğunda yüzük yaptırsam...
çapı da amortisör kolundan çok az geniş olur ve bir kenarından kesik olur ki amortisör vidası sıkılınca potluk yapmasın, o da sıkılabilsin.
amortisrparas.png

bunu nereye takacağımı da söyleyeyim. amortisör kolunun üstüne geçirip, amortisörü hiç alçaltmadan amortisör kolunu uzatmış olacağım. sağlam olur mu ki..??

Son düzenleme:
anladım... yardımın için sağol, cevap bekliyorum. benim aklıma da şu fikir geldi.
hava çeliğinden 1mm. kalınlığında 4 cm. uzunluğunda yüzük yaptırsam...
çapı da amortisör kolundan çok az geniş olur ve bir kenarından kesik olur ki amortisör vidası sıkılınca potluk yapmasın, o da sıkılabilsin.
amortisrparas.png

bunu nereye takacağımı da söyleyeyim. amortisör kolunun üstüne geçirip, amortisörü hiç alçaltmadan amortisör kolunu uzatmış olacağım. sağlam olur mu ki..??

bence sağlam olmaz.. hemi kuleyi o kadar açıp bu şimi de geçiremezsin bence....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar