[Ankara - MT]

:) patron haklısın valla en çok ben de ucuz çay olan bi yer arıyorum. geçen yanılıp özsüt de çay içelim dedik 3.5 tl. nerdeyse bi litre benzin parasına bi bardak çay içtik kötü koydu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

bi örnek vereydin be yahu :) en azından hangi cadde ? görüp yanınıza gelmemden korkuyosanız söleyin yahu :p

yok yok görsek zaten tanımıyo ayağına yatıcaz :queen: üstad numaran var bende alo derim ben sana tabi değiştirmediysen :wiinkk: bide hani bizim bi ilterimiz vardı şu kontak anahtarıyla falan oynanmıştı ışıklarda :cherry: hayattamı o ne halde? Barış vardı bide hele ondan hiç ses soluk çıkmıyo?

yok yok görsek zaten tanımıyo ayağına yatıcaz :queen: üstad numaran var bende alo derim ben sana tabi değiştirmediysen :wiinkk: bide hani bizim bi ilterimiz vardı şu kontak anahtarıyla falan oynanmıştı ışıklarda :cherry: hayattamı o ne halde? Barış vardı bide hele ondan hiç ses soluk çıkmıyo?

numerom aynıdır her zaman açıktır :)
İlter inşaat minşaat şantiye falan filan dalgasına mersine gittim dedi ama inanmıyom kesin asker öncesi karıynan gıznan sürtüyodur bi yerlerde :queen:
bu arada eleman nisan celbinde asker. ona bi uğurlama konvoyu yapalım motorla
barış da hayata dönüyo yavaş yavaş. feyse döndü buraya da damlar yakında :)

şu sarıcakaya kampına ilter, barış, erman, ben bi de eren gelme planları yapıoruz. bu hafta sonu bu saydığım elemanları aynı masanın etrafına getirebilirsem planı netleştiricez.
ankarada gelecek diğer arkadaşlarla buluşup beraber gidebiliriz eğer sizlerde cumartesi sabah yola çıkacaksanız.

bu arada forumda kampa gideceğini yazdığı halde buraya hiç uğramayan ankaralı hemşolar da var ara sıra gözüme çarpıyo :wiinkk:

:) patron haklısın valla en çok ben de ucuz çay olan bi yer arıyorum. geçen yanılıp özsüt de çay içelim dedik 3.5 tl. nerdeyse bi litre benzin parasına bi bardak çay içtik kötü koydu :)

tamamdır aga. "tutumlu" motorcular zirvesi yapalım bi kır kahvesinde :mrgreen:
geçen cumada buluşak dediydik olmadı.
yap bi organizasyon gözünü sevem, ben beceremiyom pek :)

numerom aynıdır her zaman açıktır :)
İlter inşaat minşaat şantiye falan filan dalgasına mersine gittim dedi ama inanmıyom kesin asker öncesi karıynan gıznan sürtüyodur bi yerlerde :queen:
barış da hayata dönüyo yavaş yavaş. feyse döndü buraya da damlar yakında :)

şu sarıcakaya kampına ilter, barış, erman, ben bi de eren gelme planları yapıoruz. bu hafta sonu bu saydığım elemanları aynı masanın etrafına getirebilirsem planı netleştiricez.
ankarada gelecek diğer arkadaşlarla buluşup beraber gidebiliriz eğer sizlerde cumartesi sabah yola çıkacaksanız.

bu arada forumda kampa gideceğini yazdığı halde buraya hiç uğramayan ankaralı hemşolar da var ara sıra gözüme çarpıyo :wiinkk:

üstadd senin noyu arayamıyo benim telefonnnn Bi pmlerine bak birazdan çıkıcaz bizz bahçeliyee!!sana numaramı yolluyorum

WTP

ahanda bu benim valla!!!!

valla da benim billa da benim!!!

bu haftasonu elemanları bir araya getirirken beni ve wingman'imi de dahil edin, tanışalım koklaşalım :)

biz 4 cruiser olduk şimdi 4x250cc bir 1000 ederiz :)

bu arada ben Ertan, yaş 27.. Uzatmalı Ank.Hukuk öğrencisi (dalga geçmeyin olm bu sene diploma :)) yapı denetim, yapı malz. lab., mimari maket işleriyle uğraşıyorum, bir de çocukluk arkadaşım var o üye değil buraya onu da üye ederim yakında, 0541 528 54 58 tel numaramdır.

Ertan sen şimdi koklaşalım falan filan dersen bak baştan söyliym bu iş yaş :)))
bu arada ben de ankara hukuk mezunuyum. yaş 31 mezuniyet yılı 2000. naptın sen bu kadar yahu :)))
numaranı kaydettim, sen de özelden gönderdiğim benimkini etmişindir. haftasonu ya da cuma akşamı falan artık ne zaman ayarlayabilirsek araşırız buluşuruz arkadaşlarla hep birlikte çay çorba içeriz.

bu haftasonu elemanları bir araya getirirken beni ve wingman'imi de dahil edin, tanışalım koklaşalım :)

bu arada ben Ertan, yaş 27.. Uzatmalı Ank.Hukuk öğrencisi (dalga geçmeyin olm bu sene diploma :)) yapı denetim, yapı malz. lab., mimari maket işleriyle uğraşıyorum, bir de çocukluk arkadaşım var o üye değil buraya onu da üye ederim yakında, 0541 528 54 58 tel numaramdır.

Üstad biz dün akşam buluştuk ve cuma bi buluşma ayarlayalım diye karar kıldık biz, sayın ve pek muhterem Kuvvetmira ilen bunun amacı işte gidenler gitmeyenler belli olsun ne yapılacak falan gibisinden seninde numaranı kaydediyorum birazdan sana pm ile numaramı atarım Cuma günü Bahçeli civarında bir yerde buluşalım madem dediğin gibi tanışalım görüşelim dün ilterle de görüştüm telde ama burda değil kendisi adanadayım demişti galiba gürültüden biraz zor işittik :) sende sizden gelecekleri toparla gel madem oturalım anlatalım çay çorba içelim :rendeer:

chopperrider benden evvel davranmış :)

Son düzenleme:

Merhaba hocam, aynı sektörde çalışıyoruz (inşaat). Belkide sima olarak tanıyorumdur:) bende tarık yaş 29 tanışmak dileğiyle.

chopperrider' Alıntı:
numerom aynıdır her zaman açıktır
İlter inşaat minşaat şantiye falan filan dalgasına mersine gittim dedi ama inanmıyom kesin asker öncesi karıynan gıznan sürtüyodur bi yerlerde
barış da hayata dönüyo yavaş yavaş. feyse döndü buraya da damlar yakında

bu arada forumda kampa gideceğini yazdığı halde buraya hiç uğramayan ankaralı hemşolar da var ara sıra gözüme çarpıyo

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-...a-mt]-motosiklet-grubu-911.html#ixzz1HQ9Abet8

İlteri kaybettik bir kere şantiye tozu yuttu mu kopması zor olur:D
Erman da 600f ini satıyor sanırım ilanını gördüm enduroya ya dönecek galiba:)
ayaklı gaste gibi olduk iyi mi:D
bizim laz cem nerde ya sesi çıkmıyor:D

Son düzenleme:
cuma cumartesı yapalım bır bulusma bende gelırım,motoruda satıyorum ayaklı gazeteci :p
yüksek hız ve sekil bana göre degil bana tork lazım rahatlık lazım xt660r lazım :)

Aslında motor alıp satmaktan gına geldi bana umarım bir ayar tutturabılırım artık ama race makınanın tadınada bakmıs olduk

cuma cumartesı yapalım bır bulusma bende gelırım,motoruda satıyorum ayaklı gazeteci :p
yüksek hız ve sekil bana göre degil bana tork lazım rahatlık lazım xt660r lazım :)

Aslında motor alıp satmaktan gına geldi bana umarım bir ayar tutturabılırım artık ama race makınanın tadınada bakmıs olduk

:cat::cat::cat:

bababababaa beceremedim süremedim edemedim demiyoda :queen:

teker teker gelin hepınıze laf yetıstıremıyorum aslında gsx 650f delmeden satmamak lazım:queen:

WTP

Ertan sen şimdi koklaşalım falan filan dersen bak baştan söyliym bu iş yaş :)))
bu arada ben de ankara hukuk mezunuyum. yaş 31 mezuniyet yılı 2000. naptın sen bu kadar yahu :)))
numaranı kaydettim, sen de özelden gönderdiğim benimkini etmişindir. haftasonu ya da cuma akşamı falan artık ne zaman ayarlayabilirsek araşırız buluşuruz arkadaşlarla hep birlikte çay çorba içeriz.

ben '02 girişliyim '04'te bırakmıştım '08'de dondum geri, bu sene diploma umarım :) ettim ettim, cuma olursa çok daha iyi olur, cmtsi bir yerlere kaçarız belki konuşalım da :)

tabi bunların hepsi 4.44'e gelecek parça için geçerli :) rodaj bakımında da motor, 1-2 damla yağ bırakıyordu conta gelecek istanbul'dan yarın gelecek şeklinde bir duuyum aldım ama bakalım en gec cuma gelmiş olur ben de katılırım cuma günü :)

Merhaba hocam, aynı sektörde çalışıyoruz (inşaat). Belkide sima olarak tanıyorumdur bende tarık yaş 29 tanışmak dileğiyle.

olabilir.. hangi firma?

seninde numaranı kaydediyorum birazdan sana pm ile numaramı atarım

gaccal kardeşim, bir mesaj atarsanız yada ararsanız perşembe akşamı, çok süpersonik olur. en azından cuma gelip gelemeyeceğimi kesin söylerim 4.44 sebebiyle

ben '02 girişliyim '04'te bırakmıştım '08'de dondum geri, bu sene diploma umarım :) ettim ettim, cuma olursa çok daha iyi olur, cmtsi bir yerlere kaçarız belki konuşalım da :)

tabi bunların hepsi 4.44'e gelecek parça için geçerli :) rodaj bakımında da motor, 1-2 damla yağ bırakıyordu conta gelecek istanbul'dan yarın gelecek şeklinde bir duuyum aldım ama bakalım en gec cuma gelmiş olur ben de katılırım cuma günü :)

olabilir.. hangi firma?

gaccal kardeşim, bir mesaj atarsanız yada ararsanız perşembe akşamı, çok süpersonik olur. en azından cuma gelip gelemeyeceğimi kesin söylerim 4.44 sebebiyle

Ertan'ım beni de haberdar et!!! Beraber kaçalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar