Emrah Arıkan'ın 2011 CBR 125 i Hayırlı Olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi Behzat Ç. Arka Sokaklar falan zaten polis devleti olduk...

dizilerdeki nakarat şu..."Alın Bunu Alın Bunu..."

abi sen hiç nezarete girmedin kelepçe yemedin belli...aldırayım mı bi seni evden...:queen:

ama Florya Polis Karakolunda çay içmeye değil..Gayrettepe 2.şubeye...:queen:
Ben oranın da. Nasıl bir yer olduğunu iyi bilirim merak etme suçsuz yere kimsenin gücü yetmez kimseyi götürmeye hele senin beni hiç yetmez 50 fırın ekmek Yemen lazım :queen::bounce:

Ben oranın da. Nasıl bir yer olduğunu iyi bilirim merak etme suçsuz yere kimsenin gücü yetmez kimseyi götürmeye hele senin beni hiç yetmez 50 fırın ekmek Yemen lazım :queen::bounce:

yahu sana bişey olmaz T.C sınırları içersinde...bil bakalım neden...:p

arkadaşlar hepinizin motorları hayırlı olsun allah hiç birinize kaza bela wermesin bende kaporamı werdim gelsin diye bekliyorum ama malesef zaman sanki durdu:thumright::sluu::::blusssh:::ranntignbeklerken kalpten gidicem::stretche::uzgunum:

senin motorunda hayırlı olsun kardeş hangi bayiden aldın ve ne zaman gelecekmiş:silent:

motorlarınız hayırlı olsun.:cat:Motorunu peşin alan var mı acaba? bi indirim söz konusu mu peşinde ? :silent:

Ne yapalım, nasip, gittiği yere kadar tırmalayacaz bu gidişle heralde :)

Aslında seni cbr125 üzerinde düşününce şu fotoğraftaki gibi olacağını zannediyordum ama gerçekten bu yeni kasa eskisine nazaran daha heybetli olmuş.

Fark belli: :cherry:

minik.jpg

sany0689.jpg

kemal bey yenı motorunuz hayırlı ugurlu olsun. benım boyum 1.87. sızın boyunuz kac acaba? motor bana kucuk gelır mı dıye merak edıyorum.

Motorunuz hayırlı olsun.. Bende cbr 125 almaya karar verdim. Fakat bir iki bayiye sordum, bulamadım. Mayıs-Haziran gibi gelir diyorlar. 2011 modelini bulabileceğim bir yer var mıdır? Haziran'a kadar bekleyemem gibi gözüküyor çünkü.

Motorunuz hayırlı olsun.. Bende cbr 125 almaya karar verdim. Fakat bir iki bayiye sordum, bulamadım. Mayıs-Haziran gibi gelir diyorlar. 2011 modelini bulabileceğim bir yer var mıdır? Haziran'a kadar bekleyemem gibi gözüküyor çünkü.

kardeşim istersen konşuk motora bi sor ben sadece orda bula bilmiştim

mayıs haziran çok geçmiş yahu:pale:
bu honda insanları motorsuz bakırakmaya niyetli galiba :queen:
bu arada şu 2011 i alan arkadaş daha fazla resim eklesede karar aşamasında olan arkadaşlara yardımcı olsa:pale:

abi ne kadar resim atarsak atalım pek fazla tatminka r değil.geçen gün iş çıkışı arkadaş aç bi motoruna bakıyım dedi.yanına gittik üstünde brandası vardı.bu ne len böyle ufacık bişey boyu falan dedi.örtüyü bi kaldırdım :cherry: şoke. motor hakkaten öyle arkadaşlar.resimlerle falan anlatmak üstünde brandasıyla anlatmak gibi.numunelik de olsa biyerde görmenizi isterim almadan önce.zaten yanına gittiğinizde anlarsınız nasıl bi bebek olduğunu ..:bounce:

abi ne kadar resim atarsak atalım pek fazla tatminka r değil.geçen gün iş çıkışı arkadaş aç bi motoruna bakıyım dedi.yanına gittik üstünde brandası vardı.bu ne len böyle ufacık bişey boyu falan dedi.örtüyü bi kaldırdım :cherry: şoke. motor hakkaten öyle arkadaşlar.resimlerle falan anlatmak üstünde brandasıyla anlatmak gibi.numunelik de olsa biyerde görmenizi isterim almadan önce.zaten yanına gittiğinizde anlarsınız nasıl bi bebek olduğunu ..:bounce:
ya ben fuarda gördüm ama o sıra 600f e dalmıştım 125in üstüne oturmadım bile :pale:
şöyle gündüz gözüyle fotoğraf makinesiyle üstünde çekilmiş resimleri görelim yeter :) hatta giderkenki resim olursa daha iyi olur:queen: istanbulda olsanız gelip fotoğrafcılık yapayım diyicem ama ankara uzak:queen:

:mrgreen: cumartesi günü zaten servise bırakacağım motoru.o zaman gitmeden önce işte bol bol çekiyim sizlere =) ama 4mp makine fazla bişey beklemeyin :p

6 çizik ile sembolize etmişler 10 lt yakıtı.160km deyim şuan 2 tık gitmiş.6 bin devir i geçmedim ama rodajda olduğu için biraz fazla yakması lazım.şuan bi gariplik var bende tam olarak anlayamadım :queen:

:mrgreen: cumartesi günü zaten servise bırakacağım motoru.o zaman gitmeden önce işte bol bol çekiyim sizlere =) ama 4mp makine fazla bişey beklemeyin :p

6 çizik ile sembolize etmişler 10 lt yakıtı.160km deyim şuan 2 tık gitmiş.6 bin devir i geçmedim ama rodajda olduğu için biraz fazla yakması lazım.şuan bi gariplik var bende tam olarak anlayamadım :queen:

oh hem kokluyoda diyosun yani :queen:
resimleri bekliyorum ama motor üstünde önden yandan ve arkadan çekimleri unutma hocam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar