Acil motor seçmeliyim...Lütfen...

bu motor satıldı arkdasım aldı:cat:

hala klr 650 yada xt600 derım bunların parcası bol saglam ve satarken kolay satılcak motorlardır digerlerini satması zordur

konya da bir xt600 var 5750 istiyor(Sahibinden.com da).km de 0.20 Tl yakıyormuş.normaldir herhalde bu motorlar için.Daha iyi bir şey bulamazsam bakmaya gitmeyi düşünüyorum..

konyadakı o motor guzel gözüküyor ılk sahıbınden olmasıda ıyı bence bakabılırsın 5 5,5 lıtre yakarlar sehırıcınde uzu nyolda sabıt hız 4 lıtrelere kadar duserler

konyadakı o motor guzel gözüküyor ılk sahıbınden olmasıda ıyı bence bakabılırsın 5 5,5 lıtre yakarlar sehırıcınde uzu nyolda sabıt hız 4 lıtrelere kadar duserler

2000 model tdm 850 ye gözümü kararttım.6.950 TL yazmış.Aradım ama kaparo almış.kaçırdık yani.konyadakine bakacağım ama...

Siki bir pazarlikla7500 liraya 2005 yada ustu bir xt660 almak varken eski modellere hic gitme derim. Senin aradigin o.

Honda Falcon öneririm. Şehir içi kullanıma uygun, manevrası rahat, biraz offroad yaparım dersen de rahatlıkla gelir. Belirttiğin fiyata rahatlıkla bulabilirsin.

Honda Falcon öneririm. Şehir içi kullanıma uygun, manevrası rahat, biraz offroad yaparım dersen de rahatlıkla gelir. Belirttiğin fiyata rahatlıkla bulabilirsin.

uzun yolda performans nasıl yorar mı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

Arkadaşlar çıkmam lazım müsaadenizle.değerlendirmelerinizi almak üzere burda olacağım inşallah.iyi akşamlar...

Uzun yol düşünen adamın xt600 ya da falconla işi ne? Tek silindirden uzak durun derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBF150'den sonra geçilecek en güzel motor DL650'dir bence.İkisi de hem asfalt hem de bozuk yola uygun.Ama fiyatları baya yüksek.500-600cc tek silindir endurolar yakıt konusunda baya ekonomik ama titreşim yapar.Bana ters.Transalp aşırı büyük bir motor.Yanlışlamaya devirince tek kişi yerinden kaldırmak çok zor.Hem çok benzin yakıyo meret.Ben şimdi xciting250 kullanıyorum.Yakıt olarak mükemmel.Rahatlık da çok iyi.Ama köy yoluna mecbur kalınmadıkça girilmemesi gereken bir motor.

CBF150'den sonra bir motora karar vermek zor.Kolay gelsin.

hayır...Hayırdır...:bounce:

XT600 e yeltendiğinize göre uzun yolda taş döke döke gitmek istiyorsunuz kanımca :queen:

Şaka bir yana "Uzun yol" yapacağım diyen insanın kesinlikle tek silindirli hele hele hard enduro makinede bence işi yok. Ben imkansızlıktan bu sene de XT ye bineceğim. Hem adam etmek hoşuma gidiyor. Bir de muayenesini yaptırabilsem keyfime diyecek yok.

Neyse, bence daha yol makinesi bakın derim. SV650, fazerin eskileri vb. olabilir. Sonradan yola çıkınca xt ya da falcon ile üzülürsünüz...

XT600 e yeltendiğinize göre uzun yolda taş döke döke gitmek istiyorsunuz kanımca :queen:

Şaka bir yana "Uzun yol" yapacağım diyen insanın kesinlikle tek silindirli hele hele hard enduro makinede bence işi yok. Ben imkansızlıktan bu sene de XT ye bineceğim. Hem adam etmek hoşuma gidiyor. Bir de muayenesini yaptırabilsem keyfime diyecek yok.

Neyse, bence daha yol makinesi bakın derim. SV650, fazerin eskileri vb. olabilir. Sonradan yola çıkınca xt ya da falcon ile üzülürsünüz...

yalnız bu makinalar sport ve naked yahu :silent:.Aradığım şey bana sanki Enduro olacak gibi geldi.Yanlış mıyım..

Enduro arayan yol müptelası kıvamında bir hava sezinliyorum sizde. Yakınımda olsanız size xt yi denetir fikir edinmenize yardımcı olurdum.

Ben yine son olarak kendi sınıflandırmamı yapayım;

Falcon, XT600 Bunlar Hard enduro. It's the meaning of KEÇİ :p

Transalp, F650 GS bunlar bence tatlı su endurosu :) (sahipleri kızmasın!)

F650 CS sanırım biraz daha yol + torpak (toprak değil) kabul edebilir, kullanana sormak lazım...

AfricaTwin sahiplerinin yorumunu merak etmiyor değilim (ki pahalı olduğuna göre bence her yola geliyordur. Yani uzun yolda da rahattır!)

Freewind Yol endurosu ki enduro demeye pek dilim varmıyor ama piyasası nedense HİÇ denecek kadar az :S

Fazer,TDM, Suzuki SV serisi (AAAAAAAAAAAAAHHH AHHHHH) Tam yol canavarları. DL 650 yi unutmayayım tabi ama pahalı sanırım biraz...

F650 gs derim, titreşim konusunda çok yazılırmıştır ama bu kişiye göre değişmekte. Ama az yakar çok gezersin forumları takip edersen pek çok bakım işini yapabilirsin de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar