[Tekirdağ - MT]

selamlar.biz çorlu ' dan erhan ve eda. beyaz renkli sym fiddle II sahibiyiz. herkese merhaba demek istedik. çorlu' lu veya tekirdağlı hadi oda olmadı trakyalı arkadaşlarla tanışmak isteriz. geçen sene bu ufaklıkla çorlu ' dan ayvalık ' a kadar çok güzel bir sahil şeridi gezisi yaptık. bu yılda evlenip balayını yunanistan gezisi ile taçlandıralım diyoruz. önerisi olan var mı?

Hoşgeldiniz arkadaşlar..
Lüleburgaza yolunuz düşerse ben herzaman buralardayım.

Hoşgeldin Erhan. Geçen sene seni gördüm sanıyorum, bu motora eşinle beraber binmiş bulvar yolundan gidiyordun. Eşime de demiştim hatta bak millet nasıl eşiyle geziyor sen gelmiyorsun diye de sitem etmiştim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar.biz çorlu ' dan erhan ve eda. beyaz renkli sym fiddle II sahibiyiz. herkese merhaba demek istedik. çorlu' lu veya tekirdağlı hadi oda olmadı trakyalı arkadaşlarla tanışmak isteriz. geçen sene bu ufaklıkla çorlu ' dan ayvalık ' a kadar çok güzel bir sahil şeridi gezisi yaptık. bu yılda evlenip balayını yunanistan gezisi ile taçlandıralım diyoruz. önerisi olan var mı?
Erhan Hoşgeldiniz,
Yunanistan benim rotam:)
2010 da motorla düşünüyordum,ancak otomobille gittim iki kez.
motosikletle çok keyifli olacağı kuşkusuz.
gitmenizi tavsiye ederim.

Erhan Hoşgeldiniz,

20 yıldır Yunanistan hayali kurarsın...saçlar beyazladı halen Greece dersin ama ne zaman gidicen meşhul...lütfen kamuoyunu artık tatmin ediniz...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
20 yıldır Yunanistan hayali kurarsın...saçlar beyazladı halen Greece dersin ama ne zaman gidicen meşhul...lütfen kamuoyunu artık tatmin ediniz...:p

megan'ın plakasına dikkat(eylül 2010 Nea Peramos)

bu gördüğünü frape derler grekyada :)
Ağustos 2010(makri)

karşısı kahve ve lokanta karışımı bir yer.

buraya alexandroupoli dirler:) (Ağustos filan yine 2010)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 ----------

bu da kapağı :)

öptüm tombik yanacıklarından sevgili Mete :)

Hoşgeldin Erhan. Geçen sene seni gördüm sanıyorum, bu motora eşinle beraber binmiş bulvar yolundan gidiyordun. Eşime de demiştim hatta bak millet nasıl eşiyle geziyor sen gelmiyorsun diye de sitem etmiştim :)

Hoşbulduk. Doğrudur bulvarda genelde bizim köye ya da Tekirdağ'a gidiyoruz. Eda'nın artçlıkta pek problemi yokta ufak tefek olmasından dolayı motoru kullanmaya çekiniyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
By_star Özer'imizi askere uğurladık,
kardeşime hayırlı teskereler

Özer ve Yasin ayağınıza sağlık

Erhan Hoşgeldiniz,

Hoşbulduk. Üstat bende özellikle sizden bilgi almak istiyordum. Zannedersem meslektaşız. Büronuza uğrayıp bir çayınızı içmek yolculuk hakkında sohbet etmek isterim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşbulduk. Üstat bende özellikle sizden bilgi almak istiyordum. Zannedersem meslektaşız. Büronuza uğrayıp bir çayınızı içmek yolculuk hakkında sohbet etmek isterim.

buyrun beklerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese çok selamlar arkadaşlar bu cuma yemin ediyorum... 5 mayısa kadar bilecik 9 . er eğitim alayındayim... yolunuz düşerse beklerim..

En Büyük Asker Bizim Asker:cat::cat::cat::cat::cat:

bende bilecik (söğüt) jandarma şöför eğitim taburundaydım şöför eğitimi aldım bilirim oraları havalara dikkat et gülüm

Yeni motorum

[/IMG]
70189369.jpg
[/URL][/IMG]

45842093.jpg
[/URL][/IMG]

89977886.jpg
[/URL][/IMG]

32151798.jpg
[/URL][/IMG]

sany0025d.jpg
[/URL][/IMG]