İşte budur
Filmin sahnesini hatırlıyorum ama bu saatte iş yerinde kafam çorba olduğu için ne isimleri nede filmin adını hatırlayabildim 
Ben o kadar hassas değilimJawohl aber es geht doch! Keine sorg!
kutlayanın kutlamayanın, uzakta olupta yazmayanın, okuyupta cevap yazmayanın , yazıpta hatırlamayanın..Kısacası Her birinizin Yeni Yılını kutluyorum.. 2011 Herkes için hayrı ile gelir Umarım..
:santa: Avrupaya açıldınız bakıyorum :mrgreen:
E zaten Avrupa da oturmuyor muyuz?
Çorlu
Keşan
Hayrabolu
Malkara
Episi de Avrupa da!
Sahilde taşın üzerinde otururken söylüyordu Müjdat Gezen, kız da bacaklarını sallayarak ve sakız çğneyerek dinliyordu!
Amma da detay hatırlıyorum beeee...
Sen işyerindesin, ben daha gitmedim. Gece 12 de gideceğim, beterin beteri var Sülümaaan
![]()
Sahilde taşın üzerinde otururken söylüyordu Müjdat Gezen, kız da bacaklarını sallayarak ve sakız çğneyerek dinliyordu!
Amma da detay hatırlıyorum beeee...
Sen işyerindesin, ben daha gitmedim. Gece 12 de gideceğim, beterin beteri var Sülümaaan
![]()
Az önce işteydim şimdi evdeyimBen yırttım abi sana kolay gelsin sabaha kadar :mrgreen:
Ahanda video http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/11595/alayim-sana-bir-murat-131-gezdireyim-avrupayi
Edirne, Çorlu, Tekirdağ, Keşan :queen:
Motorla gezdiğimin haberini almışsındır abi motorun sesini duymasan da. Barış ile selam yollamıştım sana.
Allah yardımcın olsun,Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, o yüzden bir süre geceleri de çalışıyorum
Videoyu izledim, Salacak sahili değil de sanırım Sarayburnu imiş.
Amma yine de bayağı bir detayı hatırlamışım yawww
Savaş Abi, Hepisini doğru yazmışım amaaa (Episi)![]()
Çok denedim ama uyuyamadım,
Artık sabaha uyuyacas![]()
Çıkarmadığın kabahat Süleyman abi. Ben arada geziyorum vallaha![]()
Tanışsan ne olcak arkadşım bir kaç kişi dışında kimse uğramıyor bile
Hatta arayıp gezelim desek bile herkesin işi çıkıyo olmasa bile son anda birşeyler çıkıyo![]()