Darara rammmmmmmmmmmmmmmmmmm :queen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2007-model-sorunsuz-yaratik-44948425/detay
Maxi scooter mı :farao: Tüh yazzzıklar olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2007-model-sorunsuz-yaratik-44948425/detay
Pazarlığı fazla yaptırmam ama yine de fiyatının altında evet...
Ama İstanbul Maslak trafiğinde scooter dışında ne getirirsen getir boş abicim. O kadarcık mesafede günde 50 kere 100 kere debriyaja basmaktan sıkıldım artık. Vitesli motor bu trafikte beni öldürüyor. Kar yağmadığı sürece hergün işe motorla gidiyorum. Acıyın bana :queen:
Param olsa haftasonu için tutarım motorumu elimde. İşe giderken de scooter kullanırım...
Burgman 400 abi :cat:
Senin bahsettiğin, çift motor olayı bende var. Önce Piaggio'yu almıştım, Aquila gelince satmayı hiç düşünmedim.
O konuda haklısın, trafikte Aquila'yı hiç çekemiyorum. Eğer 2 motorumdan birini satmak zorunda kalsam da önce Aquila gider.
Ama eğer deseler ki, "2 motorun olabilir, sadece birinde model düşür !"
O zaman Aquila'yı tutar, scooter'ı değiştiririm ve çin malı bile olsa yenisini alırım.
Sadede geliyim:
1) Düşüncelerini anlıyor ve hak veriyorum
2) Bu planı gerçekleştirmek için çok paraya gerek yok. Temiz bir 250 CC'lik çin malı scooter bugünlerde çok ucuza bulunabilir.
Pazarlığı fazla yaptırmam ama yine de fiyatının altında evet...
Ama İstanbul Maslak trafiğinde scooter dışında ne getirirsen getir boş abicim. O kadarcık mesafede günde 50 kere 100 kere debriyaja basmaktan sıkıldım artık. Vitesli motor bu trafikte beni öldürüyor. Kar yağmadığı sürece hergün işe motorla gidiyorum. Acıyın bana :queen:
Param olsa haftasonu için tutarım motorumu elimde. İşe giderken de scooter kullanırım...
Burgman 400 abi :cat:
Sanırım duygusalım bu konuda..üzüldüm..sana pek bir yakışıyordu Hyo..ve seninle ortamlarda olmakta keyifti..tarz değişince birlikte yol yapma düşünceleri sınırlanır ister istemez..hakkında hayırlısı olsun..:wiinkk:
Burgman alacaksanda 650 liliği derim ben..hee..yada tut elinde motoru..düğün yakın takı makı derken..alırsın 2.el 250 lik bir motor gider gelirsin..Bir çoğunun yaptığı gibi..hafta sonlar ve tatillerdede sürersin hyonu..ama sıkıldım bıktım diyorsan da anlarım karar senin zevk senin..hayırlısı olsun kardeşim..
Seninle sonbaharın sonuna doğru ilk kez Halidun abi(GV 650İ) sayesinde yüz yüze geldik tanıştık..Fenerbahçede mangal ve semaver keyfini yaşadık hep beraber..sonrasında da bir Cruiser toplantı sonrasında kısa bir mesafe sürmüştük..havaların soğuması..yağması ve senin nişan sürecin ve takibindeki evlilik hazırlıkları..iş yerinde fazla mesailer eklenince kısmet olmadı uzun soluklu yollar..ve bileydim o gün söylediklerim karşıma çıkacak..daha bir yavaş gider tadını çıkarırdım birlikte sürmenin keyfini..:salut:Teşekkürler abim. Ben yine sizlerin buluşma yaptığı, toplandığı yere gelirim sizden sonra. Siz hareket etmeden önce de sessiz bir şekilde uzaklaşırım :salut:
Aslında Burgman 650 alacağıma da Goldwing alayım değil mi abi :queen: :wiinkk:
O takıların kontrolü eşimde olacağı için en fazla Burgman için depo fulleme yaparım bir kereye mahsus :queen:
Seninle birlikte hiç yol yapamadık abi. Hep anadolu yakasında buluştuk. Senin mekanda. Bir yerden alternatif bir yol veya kestirme bir yol bulup son gaz bizden önce gidiyorsun. Biz gelince de "nerede kaldınız yaaaa" muhabbetine giriyorsun zaten :queen:
Seninle sonbaharın sonuna doğru ilk kez Halidun abi(GV 650İ) sayesinde yüz yüze geldik tanıştık..Fenerbahçede mangal ve semaver keyfini yaşadık hep beraber..sonrasında da bir Cruiser toplantı sonrasında kısa bir mesafe sürmüştük..havaların soğuması..yağması ve senin nişan sürecin ve takibindeki evlilik hazırlıkları..iş yerinde fazla mesailer eklenince kısmet olmadı uzun soluklu yollar..ve bileydim o gün söylediklerim karşıma çıkacak..daha bir yavaş gider tadını çıkarırdım birlikte sürmenin keyfini..:salut:
sen satma motoru geliriz senin mekana ..söz be kardeşim..:bounce:
vazgeçtin dimi..satmayacan aquellayı..
Altındaki motor ne olursa olsun..adam gibi adamsın ve seni tanıdığıma sevindim kardeşim..:wiinkk:
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bugün motorumu fenni muayene için götürecektim ki sabah marşa bir bastım tık yok. arabandan takviye edip çalıştırdım yaklaşık 40 kilometre yol gidecem yolda şarj olur dedim muayene istasyonuna geldim motoru susturup sıra numarası aldım sıra bana geldi marşa bas tık yok hiç şarj olmamış sıfır. muayenede rezil olduğumamı yanayım arızayamı yanayım ustaya götürdüm aletle kontrol etti şarj voltajı yetersiz. statörden gelen avoltaj iyi bu durumda konjektörmü arızalandı. konjektörü değiştirsek problem çözülürmü yoksa başka birşey yapmak lazımmı. konjektör kimden bulabilirim fiyatları nedir benim bulunduğum şehir ısparta buralarda parça yok tanıdık ustası olan varsa telefonunu verebilirsse ondan bilgi alayım çünkü ıspartada ki ustalar bu motordan pek anlamıyor hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkur ederim