Benim gibi düşük geliri olan biri için yüksek cc kullanmak köstekten başka birşey değil. Transalp ve Deauvilla'dan sonra aldim bu motoru. Bazı şeyleri yoluna koyana kadar bende yüksek cc'ye geçmeyecegim artik. Benzin uçmuş gitmiş. Hepsinden ziyade tvs'de cbf'de kullanışlı motorlar.
Hakkında hayırlısı olsun dostum.
Kazasız belasız kullanmani dilerim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------
Sagol canim kardesim. Geçti gitti..
Arka çanta daha uygun fiyata olanlarda var. 120 130 TL lik çok güzel arka çantalar var.
Ama benim aldigim 46LT ve arka stopları mevcut.
Frene bastigin zaman ışık saçan çantalardan. Bu yüzden pahali benimki.
Yan çantaları 21 LT standart oluyor.
Onlarda 200 TL civarı, ayrıca baglantı demirlerinide alman gerek, oda 100 TL olsa 300 TL yan çantalar oluyor.
Ama ben sana DİFİ'nin soft çantalarını öneririm, çok kullanışlı ve pratik, 68 LT bagaj hacmi var, yagmura ve suya dayanıklı, zamanında bende ona benzer bişey kullanmıştım, hem bagaj hacmi yüksek, hem ucuz, hemde kullanımı pratik :cat:
Koruma demirleri toplasan 100 tl felan![]()
Anladım abi peki şimdi bu difinin soft çantası bezmi yoksa bildiğimiz plastik cantalarındamı ?
Ben de senin gibi 0 cbf alıcam ve aldımmı tam takım almak istiyorum 4000 TL ye de hepsini aradan çıkartmak istiyorum plaka dahil