Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tamam o zaman bi bakarım.Duroda varsa oda olabilir diyorsun yani ?

ben duro kullanıyorum arka tekerimde şuan... 100 -lük.. gayet memnunum..daha öncede duro ve pırelli ve ırc kullandım.. duro ve ırc bence100 üzerinden 70 i hak eden lastik...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 ----------

Bu arada zenon için bir yerden haber bekliyorum uzun kısa olanın çiftini 160 gibi rakama bulacağım galiba.. tek 80 gibi rakam a denk geliyor... bu arada bütün zenonların enteğresi aynıymış bunuda 1 haftalık araştırma sonrasında öğrendim...

ben mt65 kullanıyorum 1000 kmdir orj göre çok iyi virajlarda daha iyi ama çabuk bitecek gibi 10000 anca gider

uniqe;Geçen hafta Göynük gezisi yapacaktık hava müsade etmedi. Kısmetse havalar düzelir düzelmez ilk fırsatta gideceğiz.Gerçi Bolu!ya bağlı olmasına karşı İl merkezine biraz uzak kalıyor ama oraya gittiğimizde şuraya mutlaka uğrayın, burayı mutlaka görün gibi tavsiye edeceğin yerler varmı.
Birde orada bir su varmış mide ye falan iyi geliyormuş. Kaynım 20-25 yıl önce Göynük!te bir şifalı su var o sudan içtim eve de getirdim mide rahatsızlıklarım falan kalmadı demişti.Böyle bir su varmı ya da ne derece doğru ?

Hiç su falan duymamıştım ilk sizden duyuyorum.Gezilecek yerler ise akşemseddin hz türbesi, gazi süleyman paşa camisi ve hamamı meşhur zafer kulesi birkaç türbe daha ve sünnet gölü ve çubuk gölü var.Ayrıca evler safranbolu evleri gibi her yeri tarih kokan bolunun küçük bir ilçesi :)

Tamam bakarım sanayiye ramço abi duro ve ırc vardır buyuk ıhtımal.

Bu arada zenon için bir yerden haber bekliyorum uzun kısa olanın çiftini 160 gibi rakama bulacağım galiba.. tek 80 gibi rakam a denk geliyor... bu arada bütün zenonların enteğresi aynıymış bunuda 1 haftalık araştırma sonrasında öğrendim...

Hadi bakalım abi inşallah :)

Son düzenleme:
slm arkadaşlar lastik konusu açılmışken bendede irc mb79 modeli var 3,00-18 orjinaline göre iyi 40 tl ye almıştım :D resmi de bu

Uploaded with ImageShack.us

Hiç su falan duymamıştım ilk sizden duyuyorum.Gezilecek yerler ise akşemseddin hz türbesi, gazi süleyman paşa camisi ve hamamı meşhur zafer kulesi birkaç türbe daha ve sünnet gölü ve çubuk gölü var.Ayrıca evler safranbolu evleri gibi her yeri tarih kokan bolunun küçük bir ilçesi :).

Teşekkürler ...vaktimiz müsait olursa Abant'a da uğrayacağız,daha daha müsaitse Bolu'ya da gideriz sanırım.

İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Bende yeni kasa YBR almak istiyorum ama aklımda ufak tefek sorular var.Yeni ybr nin ön farını yuvarlak far yapabiliyomuyuz yaparsak fiyatı nasıl olur acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar