Video Kesme programından anlayanlar

Arkadaşlar Telefondan çektiğim bir videomu düzenlemek istiyorum internette araştırdım 'Adobe Premiere Pro' adlı programı buldum fakat programı açıp open dediğimde videom gözükmüyor ne yapmam lazım yada önereceğiniz bir program vamrı kullanımı basit olupta?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşlar Telefondan çektiğim bir videomu düzenlemek istiyorum internette araştırdım 'Adobe Premiere Pro' adlı programı buldum fakat programı açıp open dediğimde videom gözükmüyor ne yapmam lazım yada önereceğiniz bir program vamrı kullanımı basit olupta?

windows kullaniyorsaniz,movie maker programi olmasi lazim.
Yoksa da indirebilirsiniz.
Bedavadir.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Telefondan çektiğiniz videoların uzantısı nedir?Mesela uzantısı mp4 ise internetten mp4 converter diye aratırsanız dönüştürücü programı bulursunuz.Bilinen bir formata dönüştürdükten sonra editleme yapabilirsiniz.

Camtasia studio 5 tavsiye ederim. her türlü video ses ve slayt düzenlemeleri ve ekranda yapılanları video olarak kaydetmek için bire birdir. videoyu istediğiniz zaman dilimlerini seçip tek tuşla silebilirsiniz.başka görüntüler de ekleyebilirsiniz

Camtasia studio 5 tavsiye ederim. her türlü video ses ve slayt düzenlemeleri ve ekranda yapılanları video olarak kaydetmek için bire birdir. videoyu istediğiniz zaman dilimlerini seçip tek tuşla silebilirsiniz.başka görüntüler de ekleyebilirsiniz

TEŞEKKÜRLER

birde mesela 174 mb gibi bir dosyada virüs çıkma ihtimali vamrı yada trojan ?

ben ulead 11 kullanıyorum yapılmayacak bişey yok .ama ikl kullanana zor gelebilir

:) 174 mb boyutlu bir dosya diyorum bunlar virüs çıkma ihtimali nedir diye sordum

sanırım internetten indireceksiniz. virüs çıkma ihtimali 1/2 dir. çünkü ya çıkar ya çıkmaz:queen: şaka bi yana her dosya virüslü olabilir. en iyisi yüklemeden veya açmadan önce mutlaka güncel bir virüs programıyla tarattırmanız

Olsun ya ama hala nasıl yapıldığını öğrenemedim programları bulamadım bir türlü

ücretsiz olarak video çeviri programı(mp3 mp4 avi dat mkv vb.) SUPER © erightsoft
Video kesme programıda bailsoft video splitter(ücretli olabilir)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar