[Ankara - MT]

Ben de dün motomaxdaydım yeni ürünler gelecekmiş.. Bencede botta diadora tercih edebilirsin.. Kalite olarak tabiiki suomy ben kaskını kullanıyorum ama birşeyi de almış olmak için alma sonradan soğuyunca giyemiyo insan..

Evet ön ödemesini yaptım, bugün aradım honda efeyi ama henüz net bir tarih veremediklerini söylediler :( Çatlıycam artık yaa!

motomax pazar günleri açık mı açıksa kaça kadar bilen varsa sevinirim

Evet arkadaşım açık ben akşam 6'da gittiğimde açıktı ama tam olarak kaçta kapanıyo bilmiyorum, bu aralar kalabalık oluyor geç kapatıyolardır diye düşünüyorum ama bi ara sor istersen :cat:

Evet arkadaşım açık ben akşam 6'da gittiğimde açıktı ama tam olarak kaçta kapanıyo bilmiyorum, bu aralar kalabalık oluyor geç kapatıyolardır diye düşünüyorum ama bi ara sor istersen :cat:

teşekkürler yalnız adresini kaybettim nerdeydi. Siteye giriyorum çankaya taraflarında die biliyorum ama.
edit: tamam buldum saolun:)

Vay Murat abi, selamlar. Görüşemedik ne zamandır. Bulamadın anlaşılan hala istediğin motoru.

Herkese selamlar, iyi akşamlar..

Septimus senin motor siyah mı?

Birde merhaba abi sen ne yapıyorsun mangalları bekler olduk :)

septimus senin motor siyah mı?

Birde merhaba abi sen ne yapıyorsun mangalları bekler olduk :)

merhaba yunus nasılsın ben iyiyim bi yurtdışı işim var eğer gidersem motoru askıya alacam gitmezsem bakalım küçük çaplı bişeylere bakacaz hayırlısı sezon açılıyor yavaş yavaş inşallah kazasız belasız eğlenceli bol sucuklu,mangallı,hoşsohbet bir sezon geçiririz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

vay murat abi, selamlar. Görüşemedik ne zamandır. Bulamadın anlaşılan hala istediğin motoru.

Herkese selamlar, iyi akşamlar..

merhaba septimus bakıyorum yurtdışına gitmezsem inşallah alacaz ufak çaplı bi motor :) sen nasılsın iyimisin? Kendine iyi bak sağlıcakla kal:)

selamlar ankara sucukların kokusu buraya kadar geldi yapmayın etmeyin =)

geçen sene biri demiştiki ''abi bir daha sucuk yemiyelim kaskı takınca sorun oluyo diye'' çok gülmüştük bu sene yeni trend pastırma olabilir o daha beter kokusu günlerce etkisini devam ettirir:) eğerki kısmet olurda birlikte gezilere gidersek.patates mutlaka közlenecek:)

Septimusun motor Mavi Beyaz yunus hocam:)

Murat abi sucuklar sensiz pişmez çabucak, tadı olmaz:D

kusura bakma septimus hocam senin motor 1000cc olarak aklımda kalmış valla bu ara kafa biraz silik benim herşey karıştı :pale:
selamlar ankara sucukların kokusu buraya kadar geldi yapmayın etmeyin =)

ohoo turgay hocam sen oralarda tek mi kaldın yoksa?istanbulda çok daha fazla organizasyon oluyor :)
birinimi gördüm sanki))

kim kim kim??:p

yakın zamanda toplantı düşünüyormusunuz bende gelip tanışayım sadece choopperrider ı tanıyorum o da izmirden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar