casillas oturduysa maximize olmuştur 2güne satılır :mrgreen:
oturdum oturmam mı ya yok bu sadece benim motorda oldu
casillas oturduysa maximize olmuştur 2güne satılır :mrgreen:
Sende nasıl bir kıç varmış arkadaş. Benimkinede bir oturda değeri artsın.![]()
kimsenin morali bozulmaz merak etmeyin ticaret bu 5e alır 7 yede satabilirsin.ama aklı olan 2.eline o parayı vermez. ben sizin motorlarınıza kaka demiyorum gidin 8bine satın ben almıyacağım sonuçta beni bağlamaz. 7700e bayiide sıfırı olan bi motora 6400ü verip 1-2yıllık motor alanda çıkıyomuş demekki tercih meselesi herkese hayırlı satışlar.bende benim motora 2bin yazayım bari rodajı bitmiş nasısa bide üstüne oturduk değer yapması lazım.değilmi ama:mrgreen:
kardeşim bu kadar kasmana gerek yok. 2000binede alırım 7700ede alırım oda benim tercihim.ayrıca olursa bi problemim yazarım.bu konu senin kişisel bilgi başlığın değil.senin desteğin olmadan ben ne rezil olurum nede vezir.İlk öncelikle her motor arıza yapar her insanın yardıma ihtiyacı olur fakaaatt;
Felon 5000' e GT alıp sonrada bu forumda şu arızam var yok motorum tekliyo yok arka silindirden ses geliyo vay efendim debriyajım ayırmıyo yardım edin diyerekten mesaj yazdığını görmeyeyim saygılar sevgiler:bounce::rendeer:...
İnş gönlündeki hurdaya kavuşursun en kısa sürede:wiinkk:...
106GT kardes, felonun 5000tl ye motor alma istegi, hurda alma isteginden ziyade fiyat dussun istegidir. Yani dogalda olsa bos bir beklenti.
Sen biraz abartmissin, fakat felon degil 5000tl ye dusme, 4000tl ye bile dusse fiyat, alacak durumu bildigim kadariyla yok.
Cunku ztn 4000tl ye GT var.
Tamam otv dustu arkadaslar eyvallahta insanlarida artik rahat birakmaniz sart. Fiyatlar dusecekse dussun, lakin avaz avaz bagirarak degil. Konusturmayin beni, yazarim..
kardeşim siz çok alıngansınız ben ne yapayım.
benim mal varlığımda sizi ilgilendirmez.siz konuşun ben yine yazarım tabi belli bir seviyede oldukça.yoksa kimse kimseden üstün değil.ben motorumu 1000tl ye alıp 750tl korumalıklarıma verdim.bu biraz yarış yapamışcasına oldu ama mağruz görün.illada yüksek cc istesem 250 ilede başlardım ama ben kullandığım cihazın üstüne oturduğum zaman hakkını verebilmekten yanayım.ötv farkı elbet olmalı ama 5.000lik motorunda 4000bine düşmesinden bahsetmiyorum zaten.bir malın kullanılmamışının fiyatı bellidir kontağı açarsın 1km gidersin ondan sonra aldığın fiyata satamazsın çünkü alternatifi vardır.ikdisat dersinden çok anlamam ama bu durumda bahsettiğimiz motorun esneklik payı %100 dür.
a kişisi benim 1km deki motorumu almaz hiç kullanılmamış olanını alır.
ama sen bu malı kendi ticari becerinle sıfırına çok yakın fiyatlarda satabilirsin.lakin 0ının üstünde bir fiyata satamazsın.istisnalar hariç.
ne ben 3bin dedikce bu motorun fiyatı düşücek nede siz 8bin dedikce fiyatı artacak...
hala neden bu kadar bana karşı bir olup öfkelendiğinizi anlayamıyorum.herkesin bildiği şeyleri tekrar yazıyorum olsun.yinede ben söylemiş olayım yanlış anlaşılmasın.:cat: ben bu tartışmadan sonra sizin bu motosiklet hakkında yaptığınız yorumlarında samimiyetine inanırmıyım bilmiyorum.çünkü ötv den sonra 2.ellerin fiyatı düşücek dediğimde bu kadar alındıysanız....:cat::cat::cat:
kavga etmeyin yahu. değer mi birbirinizi kırmaya? makina bunlar sonuçta. bazen insanın 1 lirayı denkleştiremediği olur. insanız hepimiz yapmayın böyle. dostum düşünürsen benim motoru satabilirim sana. kilometresi 34 binde ama çok temiz durumda. fotolarını sana özelden atarım inş akşam
arkadaşlar merhaba. gt 250 r a geçiyorum, şu an bakımlı bir motor var, herşeyi yapılmış, modifiyesi felan var. aklıma takılan tek şey 20 bin kilometrede olması sizce sorun oluşturur mu ???
o değilde niye kimse bana cevap vermiyor anlamadım :silent:
o değilde niye kimse bana cevap vermiyor anlamadım :silent:
Adamin bisi bildigi yokki Ahmet, ustad cekmissin adama.
Tamam senin dediğin olcak ama Bugun otv %8 düşşe 2.el fiyatları yarın düşemez.kardeşim siz çok alıngansınız ben ne yapayım.
benim mal varlığımda sizi ilgilendirmez.siz konuşun ben yine yazarım tabi belli bir seviyede oldukça.yoksa kimse kimseden üstün değil.ben motorumu 1000tl ye alıp 750tl korumalıklarıma verdim.bu biraz yarış yapamışcasına oldu ama mağruz görün.illada yüksek cc istesem 250 ilede başlardım ama ben kullandığım cihazın üstüne oturduğum zaman hakkını verebilmekten yanayım.ötv farkı elbet olmalı ama 5.000lik motorunda 4000bine düşmesinden bahsetmiyorum zaten.bir malın kullanılmamışının fiyatı bellidir kontağı açarsın 1km gidersin ondan sonra aldığın fiyata satamazsın çünkü alternatifi vardır.ikdisat dersinden çok anlamam ama bu durumda bahsettiğimiz motorun esneklik payı %100 dür.
a kişisi benim 1km deki motorumu almaz hiç kullanılmamış olanını alır.
ama sen bu malı kendi ticari becerinle sıfırına çok yakın fiyatlarda satabilirsin.lakin 0ının üstünde bir fiyata satamazsın.istisnalar hariç.
ne ben 3bin dedikce bu motorun fiyatı düşücek nede siz 8bin dedikce fiyatı artacak...
hala neden bu kadar bana karşı bir olup öfkelendiğinizi anlayamıyorum.herkesin bildiği şeyleri tekrar yazıyorum olsun.yinede ben söylemiş olayım yanlış anlaşılmasın.:cat: ben bu tartışmadan sonra sizin bu motosiklet hakkında yaptığınız yorumlarında samimiyetine inanırmıyım bilmiyorum.çünkü ötv den sonra 2.ellerin fiyatı düşücek dediğimde bu kadar alındıysanız....:cat::cat::cat: