- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
- Konu Yazar
Son düzenleme:
bende motor var diye girdim, güzel ama hocam değer mi o araba ile, tokyo driftten sonra (film gerçek olmayabilir ama deneyen çok oldu)![]()
Görüntülerin kaydedildiği tarihte o film çekilmemişti. Ayrıca slalomda amaç drift değil kıvraklıktır o gün standart 55 bg lik motorlu Anadol hemen hepsi çok dişli spor modeller olan 40 aracın 28 tanesinden daha hızlıydı.![]()
Üstad kusuruma bakmada bende bi sıkıntı var herhalde sen bunu buraya koyduysan eminim bişeyler anlatmaya çalışmıssındır,biraz açıklasaydın bilgilenseydik teknik falan demişsin hiç bilgilendirmemişsin anlatmamışsın ?
Olabilir hocam ama benim gibi araba sevmeyen biri için pek anlam ifade etmediha eski model arabalara içim geçer o ayrı
![]()
Üstad kusuruma bakmada bende bi sıkıntı var herhalde sen bunu buraya koyduysan eminim bişeyler anlatmaya çalışmıssındır,biraz açıklasaydın bilgilenseydik teknik falan demişsin hiç bilgilendirmemişsin anlatmamışsın ?
Güzel kardeşim daha öncede defalarca yazdım , motosiklet ile viraj teknikleri teorik olarak tartışılacak bir konu değildir mutlaka birebir uygulama ile öğrenilmelidir. Başka türlüsü çok risklidir.
Ama Anadol ile viraj teknikleri konusunda 12 cilt lik ansiklopedi bile yazarım hiç acımam kağıda kaleme![]()
Eski araba derken arkadas antikalari kastetmis yoksa dokuntuleri degilhemen adami amerikanci yaptin, ne bu siddet bu celal
![]()
![]()
Üstadım yorma kendini ayrıca kağıda kalemede yazık,çok şey seyrettik yaşadık gördük ama senin viraj teknikleri iyiymiş.. Bişey kaçırmıyayım diye 4-5 kere seyrettim eline sağlık..![]()
İlginiz için teşekkür ederim .Kısmet ise yolda karşılaşırsak motosiklet viraj teknikleri konusunda da birşeyler göstermeye çalışırım![]()
Kullanan bilir.Görüntüdeki araçta,turbo besleme,100 beygirin üzerinde motor,kilit diferansiyel vs....yok.Yanlızca 1300 cc muhtemelen 50-55 bg,arkadan itişli bir araç.diyecegim şudur ki marifet BMW yle degil,ANADOL ile yapmak.
Kutlarım hocam.Gerçekten çok başarılı direksiyonun var.
İyide o videodaki araç bugün tam 40 yaşında , hoşunuza gitmesi için Amerikada mı imal edilmeliydi :silent::silent::silent:
Ustam bende motor sandımdı arabayla şov yapmışsın genede güzel video tebrikler![]()