Daha geçmiş sayfalara bakamadım bro akşam bakcam sorarım ahmet e![]()
ya kanka hıc sormana gerek yok
Şu it cihan'a bi türlü ulaşamıyorum adam sanki çok yogun biriymiş gibi telefonlarına bakmıyo.
ya kanka hıc sormana gerek yok
Şu it cihan'a bi türlü ulaşamıyorum adam sanki çok yogun biriymiş gibi telefonlarına bakmıyo.
Görmedi mi kimsee![]()
arkdaşlar motorumun alt kapaklarını karbon kaplatmak istiyorum önerelerinizi bekliyorum ve özellikle fiyatı nekdara mal olur ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------
arkdaşlar http://img826.imageshack.us/i/user81947pic22491294652.jpg/ birde bunun aynısını reklamcılarda yaptırabilirmiyim ?
Aha benim motor o karbon kaplamaları ben bi abimle yaptım 7liraya mal oldu çok çizikti hatta burda da var resimler profilime gir yada üye fotolarına bak nasıl dı nasıl oldu![]()
ewt benimde hoşum gitti boyatmayı düşünüyodum ama görünce hoşuma gitti bu kaplamayı nerden bulabilirim reklamcılarda fln yaptırabilirmiyimki :silent:
Bi bak reklamcılara ben sanayide araba modifiyecilerden almıştım gerçek karbon deseni hemde![]()
Gökhan senin yokluğunda Sercan bir havalandı görmen lazım. Gökhan gitti sıra Ahmet'te diye mesajlar atıyodu, ama ben onun seviyesine inmedim seni bekledim hadi başla Sercan'dan da akşam akşam moralimiz düzelsin:cherry:
Kanka bak durum şöyle bnm account la biri girmiş yazmış yoksa ben yazar mıyım hiç :queen:ortalığı boş buldu tabi vurduruyodu demi ben alırım onun havasını ayıp ettiniz![]()
hayırlı olsun ::mrgreen: yarın ilk iş bende dolaşmaya başlıyım reklamcı sanayi geziyim her tarafı bakalım inş buluruz![]()
hayırlı olsun ::mrgreen: yarın ilk iş bende dolaşmaya başlıyım reklamcı sanayi geziyim her tarafı bakalım inş buluruz![]()
gökhans16cbr Hayırdır Nie Banlanmıstın Sen Yaw![]()
biri cıbırıma laf söyledi ben de ağzına yüzüne iade ettim o lafı ondan banlandımanlıyorum sercanım sen rahat ol ben bilirim seni
bu arada havalar da düzeldi sen mi gelirsin buraya ben mi geliyim oraya? hem şu benim yokluğumda sitedeki muhabbetleri de konuşuruz :wiinkk:
karbon için o kadar dolaşmana gerek yok kolay bulursun stickerini el becerin varsa kaplayabilirsin o resimdeki yerlere çok bonbelesi felan yok.
olurmu kardeşim o deponun üzerindeki yeri kaplıcez die ter aktı çamurluktan baya kıvrım var bro![]()
Ben gelirim misafir olduğum için ufak sıyrıklarla atlatırızda Cihan'a harbi ulaşamıyorum sabah beri belki 30-40 kere aradım açmıyo.
Öldü mü kaldı mi en son bnm işlerinin orda notere geldi orda gördüm
Bide motora bakcak biri perşembe satmayı düüşünüyorum supermoto alim diyorum
Gökhan senin yokluğunda Sercan bir havalandı görmen lazım. Gökhan gitti sıra Ahmet'te diye mesajlar atıyodu, ama ben onun seviyesine inmedim seni bekledim hadi başla Sercan'dan da akşam akşam moralimiz düzelsin:cherry: