Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya kanka hıc sormana gerek yok :)
Şu it cihan'a bi türlü ulaşamıyorum adam sanki çok yogun biriymiş gibi telefonlarına bakmıyo.

Ben yine de bi sorayım :D adam dj olum işleri yoğundur tabiki :) faceden ulaş bro gece gündüz facede :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

Görmedi mi kimsee :)

Hoşgeldin kardeş ben olmayınca kimse yeni gelenlerle ilgilenmez olmuş yaw ayıp valla :) dostum ss e başlamak için en ideal motor diyebilirim ama daha önce hiç gidon tecrüben yoksa biraz kötü bir kaçkez yere uzanabilirsin. Parça fiyatlarından da haberin vardır herhalde o bakımdan kötü hayırlı olsun şimdiden :)

yenı 2011 cbr 125 alan arkadaslar kullanıcı manule lerı turkce olarak cıktımı sızde bı de kac km de bır bakım aypılıcagı yazan kıtapcık bende cıkmadı boyle bırsey

arkdaşlar motorumun alt kapaklarını karbon kaplatmak istiyorum önerelerinizi bekliyorum ve özellikle fiyatı nekdara mal olur ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------

arkdaşlar http://img826.imageshack.us/i/user81947pic22491294652.jpg/ birde bunun aynısını reklamcılarda yaptırabilirmiyim ?

Aha benim motor o karbon kaplamaları ben bi abimle yaptım 7liraya mal oldu çok çizikti hatta burda da var resimler profilime gir yada üye fotolarına bak nasıl dı nasıl oldu :)

Aha benim motor o karbon kaplamaları ben bi abimle yaptım 7liraya mal oldu çok çizikti hatta burda da var resimler profilime gir yada üye fotolarına bak nasıl dı nasıl oldu :)

:)ewt benimde hoşum gitti boyatmayı düşünüyodum ama görünce hoşuma gitti bu kaplamayı nerden bulabilirim reklamcılarda fln yaptırabilirmiyimki :silent:

Daha geçmiş sayfalara bakamadım bro akşam bakcam sorarım ahmet e :D

Gökhan senin yokluğunda Sercan bir havalandı görmen lazım. Gökhan gitti sıra Ahmet'te diye mesajlar atıyodu, ama ben onun seviyesine inmedim seni bekledim hadi başla Sercan'dan da akşam akşam moralimiz düzelsin:p:cherry:

Gökhan senin yokluğunda Sercan bir havalandı görmen lazım. Gökhan gitti sıra Ahmet'te diye mesajlar atıyodu, ama ben onun seviyesine inmedim seni bekledim hadi başla Sercan'dan da akşam akşam moralimiz düzelsin:p:cherry:

hemen ispikle hemen hepiniz gelin olm :queen::queen:

gökhans16cbr Hayırdır Nie Banlanmıstın Sen Yaw :D

biri cıbırıma laf söyledi ben de ağzına yüzüne iade ettim o lafı ondan banlandım :D anlıyorum sercanım sen rahat ol ben bilirim seni :D bu arada havalar da düzeldi sen mi gelirsin buraya ben mi geliyim oraya? hem şu benim yokluğumda sitedeki muhabbetleri de konuşuruz :wiinkk:

biri cıbırıma laf söyledi ben de ağzına yüzüne iade ettim o lafı ondan banlandım :D anlıyorum sercanım sen rahat ol ben bilirim seni :D bu arada havalar da düzeldi sen mi gelirsin buraya ben mi geliyim oraya? hem şu benim yokluğumda sitedeki muhabbetleri de konuşuruz :wiinkk:

Ben gelirim misafir olduğum için ufak sıyrıklarla atlatırızda Cihan'a harbi ulaşamıyorum sabah beri belki 30-40 kere aradım açmıyo.

Öldü mü kaldı mi en son bnm işlerinin orda notere geldi orda gördüm :)

Bide motora bakcak biri perşembe satmayı düüşünüyorum supermoto alim diyorum

Ben gelirim misafir olduğum için ufak sıyrıklarla atlatırızda Cihan'a harbi ulaşamıyorum sabah beri belki 30-40 kere aradım açmıyo.

Öldü mü kaldı mi en son bnm işlerinin orda notere geldi orda gördüm :)

Bide motora bakcak biri perşembe satmayı düüşünüyorum supermoto alim diyorum

face de de yok bro cihan öldümü la yoksa harbiden bir daha ara bakem... gel gel beni yorma tabi oralara kadar :) sen gel de misafir omduğunu değil bulduğunu yermiş :mrgreen: bu arada sen mi satcan motoru ula seninki zaten ss değil mi :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 ----------

seviyesine inmediğin ii olmuş ahmet kardeş bende inmiyorum da bakma hyoşuma gidiyo sercanla uğraşmak :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar