O durumda kullanmaya devam edersen zamanla beyine arıza verdiriyo(muş) sen kontağı dahi çevirme artık, bu konuda tulgacanla msn' den yada özleden görüşün çözümü anlatıcaktır sana kolay gelsin inş sorunu halledersin havalar ısınıyo malum
Verdiriyo(muş) değil VERMİŞ zaten

Gülünecek bişi değil ama durum bu. Bak şimdi bu eleman servise gidecek. Hani diyoruzya rolanti valfi bozuk! Gidecek, servis sağlam beyin takacak. AAAAAAAAAAAAAAA hiçbişi yok leeeeeeeyn. Rolanti valfi sağlammış meğer. :mrgreen:
Nah sağlam! O valfle kullanmaya devam ediverde gör bakalım elmi sağlam beymi sağlam
Şimdi darılma kardeş biraz sert konuşma ama yapıcı konuşma.
Sen diyorsunki daha önce hiçbişi yoktu. Tabi yoktu, bizde vardı demiyoruz, yoktu zaten. Yoktu çünkü beyin sağlamdı olayı idare etti. En sonunda dediki benden bu kadar, ya valfi değiş yada ben artık sadece kendi işimi yapıcam (yani sadece komut göndercem).
E değişmeyincede komut gönderme işinden de istifa ettik beyincik.
Nihayetinde ametilaylık bi beyin oldu elimizde.
Peki madem valf bozuk nasıl oluyorda sağlam beyni takınca düzeliyor.
E yazdıkya, valf bozuk dedikte kör demedikki, valfin motoru dönüyor, sağlam beyinde olayı idare edip işleri yolunda gösteriyor, valfi değişmek için süre tanıyor. (Benzinin çok yakması olayı anlamaya yeter, başka türlü zor anlaşılır)
Sıfır beyin al, bikaç bin km yine gidersin sonra bi beyin daha sonra bikaç bin km git sonra bi beyin daha.
Heey Allah'ım yaa ne günlere kaldık.
Sen dua et İstanbuldasın. Bende dua ediyorum inşallah ben yanılıyordurum diye. 4 haneli 2 parça fiyatını duyunca buraya yazmaya başlarsan bana özelden ulaşırsın ozaman ben burda olmayabilirim çünkü.
İlacın kadıköyde...
Hadi geçmiş olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------
bendede bugünlerde oluşan bir sorun var ve her gün dahada büyüyor bu sorun.
hangi vitesde olursam olayım gazı tam açınca yığılıyo motor birden gazı yemeye baslıyor normale dönüyor. gaz vermeyi bırakıyorum tekrar basıyorum
yine aynı şekilde yığıyor sanki boğuluyor alet öksürme yapıyor
bu sorunu yaşayan varmı aramızda yardımcı fikirlerini tavsiye edebilecek ?
Bu bir sorunsa muhakkak yaşayan olmuştur. Ama daha dün zaten motorcudaydın. Tavsiyelerden hangilerini uyguladın Ömer:silent: Bu işlr bedavaya olmuyor kardeş.
Bu iş GİDONPAD'i 15TL ye Caner'den alıp, 30TL ye Yiğit'e satmaya benzemez :queen: