‎[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Pazar Gezisi - 13.03.2011

@Osbourne; Gel sana bi dragstar ikram edelim bak bi daha blcak widow du shadow du görüyor mu gözün :cherry:

Aman diyim çamursuz olsun kardeşim, kromcuklarımı seviyorum ben yahuu :)
Senin kromlara galoş yaptırıcam :) orman girişinde takarsın. Aliminyum folyodan yanmaz yapışmaz :p

abi tenere aldım, aldığım çocuk krediyi çekeceğim gün motoru patlattı taksiye
ertesi gün bizim sanayide benim motora arabanın biri vurup kaçtı, o yetmedi yolda giderken ben kasisten çekerken bitişindeki çukuru görmedim altı gümlettim, komple conta monta dağıldı, o yetmedi en son piston silindir bujiyi yağlamaya başladı benim 250 sarı çapırda motor almaya korktum başıma birşey gelicek diye
3 ay yatırdım tamircide, işte bu hafta komple rektefiye ettirdim moneroyu işallah bu yazı sorunsuz atlatıcam diyorum allah nasip ederse :)

Allah sana sabır versin. Geldimi üst üste gelir. Sana birşey olmasın gerisi kolay.
Geçen hafta arabaya hararet yaptırdım conta yaktı :( ertesi gün scooter piston kırdı :( ondan sonraki gün gt250 ile yolda kaldım ben daha ne diyim sana . Öyle iyi anlıyorumki seni :)

aslında, şöyle yaz sıcağında bir dağ yolu gezisi yapalım.
w.a.s.p'ı yaşatalım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------

Allah sana sabır versin. Geldimi üst üste gelir. Sana birşey olmasın gerisi kolay.
Geçen hafta arabaya hararet yaptırdım conta yaktı :( ertesi gün scooter piston kırdı :( ondan sonraki gün gt250 ile yolda kaldım ben daha ne diyim sana . Öyle iyi anlıyorumki seni :)

abi bu kış yedi bitirdi bizi resmen, hep bir kara bulut bi aksilik, işler zayıf esnafta para yok falan.. bahar başladı umutluyum bu yazdan, artık kara bulutları dağıtıp hayata tutunmanın vaktirir diyorum. :)
sende ayarla bize güzel bir gezide, gezelim eğlenelim :)

Sürpriz bir gezi planı var kafamda. Kahvaltı ile başlayıp mangal ile devam edecek. (ikisi farklı yerlerde tabiki. O arada yolda olunacak şekilde : ) Buluşma yeri kahvaltı yapılacak yer gidilicek yol mangal için uygun mekan (balık olur bide ohh mis ) dönüş için keyifli bir güzergah gibi planları yapıyorum

Sürpriz bir gezi planı var kafamda. Kahvaltı ile başlayıp mangal ile devam edecek. (ikisi farklı yerlerde tabiki. O arada yolda olunacak şekilde : ) Buluşma yeri kahvaltı yapılacak yer gidilicek yol mangal için uygun mekan (balık olur bide ohh mis ) dönüş için keyifli bir güzergah gibi planları yapıyorum

Çok iyi olur bir an önce yapalım.

Asfalt tabiki yaw. Hemide kaymak gibi. İllede çamur severler için bir torba çamur taşırız canı çektikçe yapıştırırız suratına sıfatına :p turuncu balaklavasına, mor motoruna felan:)

Son düzenleme:
acayüp , plan http://www.garipcekoyu.biz/ burasıysa araya kaynama yapabilir miyim?

Çok güzel biryer ama birtek yer değil :) (planda orasıda olabilir.)

Ayrıca şu varki motorcu gurup biraraya geldimi konvoy halinde yol yapmak istiyor. Bende bu isteğide karşılayacak nitelikte bir gezi planı yapmak istiyorum. Yani kahvaltıdan sonra biraz yürüyüş peşinden güzel bir uzun yol arkası mangalla dinlenme ve yine güzel bir yol yaparak ger dönüş şeklinde planlayıp herkesin hitiyacını karşılayabilecek bir plan yapmaya çalışıyorum. (trafiksiz ve tenha tehlikesiz yollar olmak kaydı ile tabiki)

Black widow var... Kesme mi? :)

Olur olur :)

VT 750 DC Blackwidow da olur diyorsan buyur bende var :)

Olma mı? Tam aradığım makine..
Dürüm buluşması tertip ettim bu Cuma ya..Teşrif edin..
Cruiser buluşmasını bizim topraklarda gerçekleştirin..Bunu okuyan choppercı kişiler de davetli, sıra bende çünkü :mrgreen:

Ayrıca Eyüp:
Sen az dur, benim kafamda bambaşka bir plan var. Hele bele bu haftaiçini sonra plana başla sen :)

garaj (yani mekanımızdan ) dan cıkmadan crom ları cillop gibi parlatmıştık.:queen: takıldık turuncu balaklavalı::cekic:: arkadaşımızın peşine. orman ( benim evimin karşısında ki ) içinde bir göl müş. :cat: akadaş enduro cumu cros cumuyuz derken. çarçamurun içine daldık gittik :flower: yinede güzeldi teşekkür herkese...:rendeer:

garaj (yani mekanımızdan ) dan cıkmadan crom ları cillop gibi parlatmıştık.:queen: takıldık turuncu balaklavalı::cekic:: arkadaşımızın peşine. orman ( benim evimin karşısında ki ) içinde bir göl müş. :cat: akadaş enduro cumu cros cumuyuz derken. çarçamurun içine daldık gittik :flower: yinede güzeldi teşekkür herkese...:rendeer:

Balaklavama kurban olun... Evinin dibinde KOOOCCA göl var adamın haberi yok. Takıl sen bana bak daha nereleri gezdiricem ben sana. Turuncu Balaklavayı takip edin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar