Sarıyer taraflarında güzel bir organizasyon yapıcam size . Ozaman affettiririm İnşallah. (hemde çamursuz organizasyon : )
Sarıyer taraflarında güzel bir organizasyon yapıcam size . Ozaman affettiririm İnşallah. (hemde çamursuz organizasyon : )
Senin kromlara galoş yaptırıcamAman diyim çamursuz olsun kardeşim, kromcuklarımı seviyorum ben yahuu![]()
abi tenere aldım, aldığım çocuk krediyi çekeceğim gün motoru patlattı taksiye
ertesi gün bizim sanayide benim motora arabanın biri vurup kaçtı, o yetmedi yolda giderken ben kasisten çekerken bitişindeki çukuru görmedim altı gümlettim, komple conta monta dağıldı, o yetmedi en son piston silindir bujiyi yağlamaya başladı benim 250 sarı çapırda motor almaya korktum başıma birşey gelicek diye
3 ay yatırdım tamircide, işte bu hafta komple rektefiye ettirdim moneroyu işallah bu yazı sorunsuz atlatıcam diyorum allah nasip ederse![]()
Senin kromlara galoş yaptırıcamorman girişinde takarsın. Aliminyum folyodan yanmaz yapışmaz
![]()
Senin kromlara galoş yaptırıcamorman girişinde takarsın. Aliminyum folyodan yanmaz yapışmaz
![]()
Allah sana sabır versin. Geldimi üst üste gelir. Sana birşey olmasın gerisi kolay.
Geçen hafta arabaya hararet yaptırdım conta yaktıertesi gün scooter piston kırdı
ondan sonraki gün gt250 ile yolda kaldım ben daha ne diyim sana . Öyle iyi anlıyorumki seni
![]()
Sürpriz bir gezi planı var kafamda. Kahvaltı ile başlayıp mangal ile devam edecek. (ikisi farklı yerlerde tabiki. O arada yolda olunacak şekilde : ) Buluşma yeri kahvaltı yapılacak yer gidilicek yol mangal için uygun mekan (balık olur bide ohh mis ) dönüş için keyifli bir güzergah gibi planları yapıyorum
acayüp , plan http://www.garipcekoyu.biz/ burasıysa araya kaynama yapabilir miyim?
Black widow var... Kesme mi?![]()
VT 750 DC Blackwidow da olur diyorsan buyur bende var![]()
garaj (yani mekanımızdan ) dan cıkmadan crom ları cillop gibi parlatmıştık.:queen: takıldık turuncu balaklavalı::cekic:: arkadaşımızın peşine. orman ( benim evimin karşısında ki ) içinde bir göl müş. :cat: akadaş enduro cumu cros cumuyuz derken. çarçamurun içine daldık gittik :flower: yinede güzeldi teşekkür herkese...:rendeer: