- Konu Yazar
Merhaba, havalar düzeliyor ya, sonunda ben de ilk motorumu alacağım inşallah ama şöyle bir düşüncem var, eğitim alıp tüm malzemelerimi tamamlamakla birlikte trafik deneyimim yok, acaba bir kiralayıp neymiş ne değilmiş, trafikte motorla dolanmaya cesaretim var mıymış diye baksam mı diyorum. Gerçi kiraladığım iki üç gün gibi kısa bir süre kendimi değerlendirmem için ne kadar yeterli olur onu da bilemiyorum, kendi motorum olsa otoparkta durur, her gün ufak ufak dolanırım, kiralarsam o üç gün sürekli kullanmak için baskı hissedeceğim kendimde.
Pek çok kişi belki arkadaşının motoruyla ufak ufak ortalıkta dolanarak başlamıştır ama ben trafiğe hiç çıkmadım, benimle benzer durumda olanlar ne yaptılar acaba? Alıp direkt daldılar mı trafiğe? Önerilerinizi sunarsanız sevinirim.
Bu arada kiralayacağım motor da alacağım motor da ybr125.
Pek çok kişi belki arkadaşının motoruyla ufak ufak ortalıkta dolanarak başlamıştır ama ben trafiğe hiç çıkmadım, benimle benzer durumda olanlar ne yaptılar acaba? Alıp direkt daldılar mı trafiğe? Önerilerinizi sunarsanız sevinirim.
Bu arada kiralayacağım motor da alacağım motor da ybr125.