arkadaşLar uzun zamandır ne yazıkki forumu takip edemiyordum cumartesi günün netten motor koruma demiri buji shell vsx yağ gibi bir takım siparişler verdim fakat geLen bujiLer ngk CR7HSA yerine C7HSA geLmiş

bu iki buji arasındaki fark nedir tam oLarak ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:42 ----------
bugun 2 hafta aradan sonra bi çalıstırayım dedim çalısmadı jikle cek gene yok aküyü bitidik sonunda sonra dogru en yakın motorcuya bujiler ıslanmış dedi değiştirdi ve içindekini çıkartıp
nst buji taktı şuan çalısıyor ama iyimidir kötümüdür ne kadar zaman gider
birde niye öle sorun cıkardı
http://ozgurmotor.com.tr/BUJI-NST-CUP-INCE-pid-1443.html
aynı sorun bendede vardı bugun hemen bujılerı ngk ıle degıstırdım sorunsuz calısıyor =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:10 ----------
selam arkadaslar,
sahibinden.com'da soyle bir ilan gordum, motor bariz calinti. "buyuksehirdekilere satmiyorum, satisini vermiyorum" falan demis, fiyati da baya dusuk.
bu ilan icin ne yapilabilir, nereye yazilabilir?
icimizden birinin motoru da olabilirdi bu. bi ihtimal calinti olmasa bile, gene de duyurulmasi gerekir diye dusunuyorum. ilan su;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5500-tl-ye-2008-model-dragstar-44364238/detay
bende o iLana bakdım fakat akLıma çaLıntı oLduğu değiLde banka kredisiyLe aLdığı ve daha sonra ödeyemediği veya vergi borcunu karşıLayamadığı gibisinden şeyLer geLdi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:13 ----------
Herkese merabalar..
Yardımcı olabilecek arkadşlara bir kaç sorum olacaktı...
1)benim mct yi alalı 2 yıla yakın oldu 1 300 km de şuan servise hiç götürmedim takır tukur sesler gelmeye başladı genel bir nedeni varmdır? servis garanti kpasmaındamı bakar yoksa ücret alırmı bakım için
2)sizde acaba 10 lira veya 20liraya kaç kilometre yol yapbiliyorsunuz
tesekkurler iyi akşamlar..
dostum ya motora binmeyeceksin yada parana kıyıp bakım yapacaksın yada yaptıracaksın.
bugün motor koruma demiri aLdım 70tL
2lt yağ aLdım shell vsx 10v 40 40tL
4adet ngk buji aLdım ( 2yedek ) 24tL
koruma demiri vidası kısa geLdi vida aLdım 2tL
19yıLdız anahtarım kayboLmuş anahtar aLdım 1,75 tL
140tL ye yakın para gitmiş tabi birde bunun aküsü vs. hariç
:cat: BAKIM ŞART

ale: