Z Tech bunada bakın beyler..Merceksiz etrafa çok dağıtıyor baya küfür yiyorsunuz 20-30 Liraya halledersin merceği onuda listene ekle ilerde al mutlaka![]()
uniqe senin ybr kaç model bide o kafa grenajı işe yarıyormu rüzgarı kesiyomu vucuda çarpan yoksa süs olarak mı duruyor
Evet abi hepsiburadadan veya senın elden alacagın biyer varsa alalım.68 lira kişi başı alırız bana kargo parası ne kadar tutar ?
http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...ls.aspx?productId=otm011232&categoryId=271585
Recai merceği düşünürüz ilerde.
Abi hangisi iyi diyorsan onu alalım.
Burda mercek bulursam kendim yaparım onu hemde ucuza mal etmıs oluruz
Benım boy 177 kaska kadar atıyor bende.
Beyler z tech de iyi bi markadır monzada garantilidir bunlar bi sorun yaşamazsınız gönül rahatlıyla alınFoto bekliyorum istediğim gibi aydınlatıyorsa bende yapışıcam
![]()
Bizim gençlikde takmadan kullanıyo ama mercekle kat kat daha iyi aydınlattığını gördüm oyüzden almakta fayda varben mercek takmam ama..apaçiyim o konuda.. zaten öküzler fark etmiyor gözlerine gözlerine tutarım farı.... benim motorumun x6 dan neyi eksik....![]()
Ha sen almışın ha ben aynı kardeşimTamam abi hallederiz.Recai sende çatlada patla :cherry:
Tamam abi hallederiz.Recai sende çatlada patla :cherry:
Bizim gençlikde takmadan kullanıyo ama mercekle kat kat daha iyi aydınlattığını gördüm oyüzden almakta fayda var
benim hyosungda orjinalinde mercek var.. zenon olmasına rağmen önümü zor görüyordum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------
Vay recai adamsın :rendeer:
Abi ben elektırıkcıyımSen gelırsın montajına abi sorunmu yani
![]()
yakıtı karşıladıktan sonra neden olmasın... bide otoyol parası var....![]()
Bizim gençlikde takmadan kullanıyo ama mercekle kat kat daha iyi aydınlattığını gördüm oyüzden almakta fayda var
benim hyosungda orjinalinde mercek var.. zenon olmasına rağmen önümü zor görüyordum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------
yakıtı karşıladıktan sonra neden olmasın... bide otoyol parası var....![]()
Anooww abi xenon parasını geçer o :queen: Benzinde 4 lira olmuş :queen:
Hallederiz yav.Bizim ybr nın depo 50 lırayamı doluyor ?