akü birazda şans işi ama bu hyonun üstünde gelen aküler gerçektende kaliteli çıktı.benimkide 2008 agustostan beri beni gayet güzel idare etti.şu son 10 gündür aşırı soguklardanda olsa gerek biraz nazlanmaya basladı.bende ne olmaz ne olmaz diye bosch akü aldım bitane, zula da bekletiyorum.ilk çalıştırmada hafifden göz kırpıştırması normaldir.ama hafifden yani motor rölanti devri normale gelince onunda artık kaş göz kırpmaması lazım.
sende xenon varmıydı? xenonda olsa normal ampulde olsa farlar açıkken marşa basma.Akünün normalde ömrü 2 yıldır ama bazen görüyorum cevremde motorun elektrik tesisatıyla çok oynayan arkadaşlar,6 ayda aküyü pert edenlerde oluyor.3 yıl bir akü için çok iyi bir süre ,eh artık sende bir akü alsan yada niyetlensen iyi olur.kötü sürprizlerle karşlaşmamak için.:queen: benim aldıgım akünün linki:
http://www.akusepeti.com/YTX14-BS-12-Volt-12-Amper,PR-116.html
bundan iyisi yuasa ama oda 200 tl civarı.
bu arada mançuryanın neresindensin ,içindenmi yoksa?:queen::queen:
Zenon yok motorda ama motorun üzerindeki akü yuasa.Orjinali yuasa mı onu bilmiyorum.Belkide değiştirmiştir benden önceki sahibi:silent:Sahi orjinal aküsü yuasa mı?Yuasa değilse boşuna para verip masrafa girmeyelim :wiinkk: