İşinize yarayacak 4 bilgi

kendim denemedim ama deneyen arkadaşlar varsa gerçek olup olmadığını paylaşırlarsa..kimbilir belki gerçekten işe yarayabilir...
özellikle kilitli araba ve rezerv pil hoşuma gitti...bunları ilk fırsatta deneyeceğim:)

İşinize yarayacak 4 bilgi

‎1) Telefonum kilitliyken 112'yi aradım, aranıyor gerçekten...

Eğer telefonunuz k...apsama alanı dışındaysa ve
acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Var olan herhangi bir şebeke
bulunup, yardım isteyebilirsiniz. Daha ilginci, tuş takımınız kilitli
olsa dahi, 112 çevrilebilir.

2) EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ
Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, aradaki mesafe
ne olursa olsun, o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25- 30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karşı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız açılacaktır ve Bagaj için de geçerlidir.

3) GİZLİ PİL GÜCÜ :
Eğer cep telefonunuzun pil seviyesi çok düşükse ve acil bir
telefon bekliyorsanız; Nokia’lar, rezerv pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak, telefonunuzu, rezerv pille çalışır hale getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde %50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır.

4) 444 0 911
Türkiye'deki tüm hastaneler aynı numarada birleşti. Acil durumlarda " 444 0 911 " numaralı telefon hattını arayan vatandaşlar, en yakın hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek, ilgili hastaneden ambulans anında yola çıkacak.Cep telefonundan aranma durumunda ise oturulan şehrin alan kodu ile birlikte " 444 0 911 " numaralı hat aranacak. Örneğin cep telefonundan (0212) 444 0 911 numarayı arayan vatandaş, İstanbul'da, kendisinin bulunduğu noktaya en yakın hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek. Sabit telefonla aramada ise herhangi bir kod çevirmeden doğrudan "444 0 911 " aranacak. Bu telefon arandığında kişiye en yakın hastaneden ambulans olay yerine gönderilecek.

alıntıdır.....

ihtiyacınız olmaması dileğiyle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3) GİZLİ PİL GÜCÜ :
Eğer cep telefonunuzun pil seviyesi çok düşükse ve acil bir
telefon bekliyorsanız; Nokia’lar, rezerv pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak, telefonunuzu, rezerv pille çalışır hale getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde %50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır.

bu cidden doğrumu acaba şarjım azaldığında deniyeceğim..!!

eyv saol güzel bilgiler

1- Evet doğrudur

2- Deneyeceğim ama pek mantıklı gelmedi. Radyo frekanslarını, hoparlor ile iletmek mümkün değil.

3- Nokia telefonumda yaptım bir işe yaramadı, şarjım bitmeye yakın tekrar deneyeceğim.

4- Bu numara bir özel hastaneye aittir. Burayı aradığınızda size bir ambulans gelecektir bu doğru ama bu Doğan Hastanesinin ambulansı olup, sonrasında sizi kol gibi bir fatura bekliyor olacaktır.

Aşağıda hastanenin sitesinde sağ alt köşedeki telefon numarasına bakın.

http://www.doganhastanesi.com/

denemedim ama denemek istiyorum..işe gittiğimde evden arabayı açmalarını isterim..bide açılırsa ne havam olur düşünsene??:p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
1 numara doğru, hatta 911 i bile çevirseniz 112 ye yönleniyorsunuz :)

2 numara yalan, deneyin isterseniz :)

3 numara kısmen doğru, ama gizli pil gücü filan diye birşey yok.

oly telefonun daha kaliteli ses ile kullanılması ve ya kullanılmaması.

Kaliteli ses isterseniz şebekeyle daha güçlü bir bağlantı yapar ama çok pil harcar, düşük kalite olsun pilim çok gitsin derseniz tam tersi olur.

*3370# on eder, #3370# off eder bu özelliği. Telefonun ayarlarındada bunu bulabilirsiniz.

4 nuamrayı bilmiyorum ama yalan bilgi gibi durmuyor :)

1- Evet doğrudur

2- Deneyeceğim ama pek mantıklı gelmedi. Radyo frekanslarını, hoparlor ile iletmek mümkün değil.

3- Nokia telefonumda yaptım bir işe yaramadı, şarjım bitmeye yakın tekrar deneyeceğim.

4- Bu numara bir özel hastaneye aittir. Burayı aradığınızda size bir ambulans gelecektir bu doğru ama bu Doğan Hastanesinin ambulansı olup, sonrasında sizi kol gibi bir fatura bekliyor olacaktır.

Aşağıda hastanenin sitesinde sağ alt köşedeki telefon numarasına bakın.

http://www.doganhastanesi.com/

tüm hastanelerin ortak numarası demiş ya. o ilginç geldi

adam ankarada doğan hastanesi istanbuldaysa ambulansı bekle babam bekle mi yoksa doğan arada komisyoncumu???

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
boyraz 4 numara süpermiş :mrgreen:

tüm hastanelerin ortak numarası demiş ya. o ilginç geldi

adam ankarada doğan hastanesi istanbuldaysa ambulansı bekle babam bekle mi yoksa doğan arada komisyoncumu???

Merak ettim 03124440911 olarak aradım, telesekreter başında alan kodu olmadan çevirin dedi. Alan kodu olmadan 4440911 çevirince de Doğan Çağrı Merkezi çıktı :)

Kayıdın başı silinmiş gibi, Doğan zar zor anlaşılıyor.

2'yi denedımolmadı
90'larda saat kumanda vardı tv,radyo'lara saatınızle hukmedebiliyordunuz
bazı araba ve kapılarında frekansını kaydedebılıyordu
kullanmıslıgım var.kapı yuzuden az tamırcı cagırtmamısımdır :D
kaba cirkin birsey olsada o saat'ten alınıp yanınızda bulundurabılırsınız

hız delisi

gizli pil gucu degil
arkadas acıklamıs
konusma kalıtesını dusurerek dolaylı yolda pıl omrunu uzatıyor
artık bırcok telefonda bu ozelllık var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2) kızıl ötesi ışınlarını telefon ile asla iletemezsiniz...
4) 112 ye ne olmuş...

bende bir casio kol saati var her türlü uzaktan kumandayı hafızasına alıyor ve aynı işlevi yapıyor.zamanında iyi dolar saymıştım ona.ama ne yazıkki pilini değiştirdikten sonra kafası karıştı anlaşılan vitrinde antika niyetine duruyor :p

bi tanede benden;

camlarınızı silerken suyun içine biraz tuz koyarsanız hem daha kolay temizlerin hem de tertemiz, pırıl pırıl olur :)

yahu hocam neden bağırıyorsun barnak kadar çocuğa???:queen:

başında dediğim gibi denemedim üstelik ben yazmadım alıntı yaptım nabeeer???:):p:cherry::queen: :rendeer::rendeer::rendeer:

::plus1::::exclaim: alemsin samet abi yaw,keşke dediklerin tutsa süper olurdu ama tutmamış anlaşılan,nokia olayını bende öyle biliyorum ses kalitesiyle ilgili batarya sona gelmeden bunu yapmak gerekiyorki batarya daha uzun gitsin yoksa sonuna gelmiş heran bitmek üzereyken hiç faydası yok,bilakis denenmiştir,saygılarımla arzederims

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar