ankarada gasp edilecek insan kalmadıda istanbul amı geldin.....:queen::queen::queen::queen:
asil bir istanbul bağyanının çantası daha dolu olur üstadım
ankarada gasp edilecek insan kalmadıda istanbul amı geldin.....:queen::queen::queen::queen:
kaan, şu konuya bir ıklık getirseydin yahu...
motor senin üstüneyse sen nasıl dışardasın?
sn de motoru sattıysan nasıl oluyor da ramazan görünüyor?
ramazan suçluysa senin adını niye veriyor?
sen suçluysan neden suçlusun?
suç nedir yaaa?
yaktım seni ramço. turunçu bi motor bana tacizde bulundu diyecem :queen:
Benzer sorunlar her yerde var. Abim 4 aylık askerken nufüs müdürlüğünde asker kaçağı gözüküyordu Ben gittim düzelttim. Emniyette gecikme filan olmuş..
Neyse bununla geçmiş olsun kardeş.
Ramazancım çok geçmiş olsun devletin sakat yürüyen işi yüzünden bir gün eziyet çekmişsin
bunlar zaten birer ders hiç bir evrağı atmayıp saklamamız lazım
yaktım seni ramço. turunçu bi motor bana tacizde bulundu diyecem :queen:
kaan, şu konuya bir ıklık getirseydin yahu...
motor senin üstüneyse sen nasıl dışardasın?
sn de motoru sattıysan nasıl oluyor da ramazan görünüyor?
ramazan suçluysa senin adını niye veriyor?
sen suçluysan neden suçlusun?
suç nedir yaaa?
Geçmiş olsun Ramazan.
Benim de eski motorlarımdan bir tanesini satarken başıma bir olay gelmişti.
Motorun temiz kağıdını almak için vergi dairesine gittiğimde, sıfır olarak satın aldığım, ruhsatta adıma kayıtlı görülen motosikletin plakasının, aslında BİM Mağazaları adına kayıtlı bir kamyonet olduğu ve 300 küsür TL vergi borcu olduğu görünüyordu.
Gel de çık işin içinden.
Anlaşıldığı üzere plaka eskiden bu araca aitmiş ve araç trafikten çekilip plaka boşa çıkmış. Motosiklet bayii de yeni motorun trafik tescil işlemini yaparken Maltepe şubeden bu plaka verilmiş.
Fakat kamu dairelerinde işleyiş o kadar hantal ki, trafik şubeden vergi dairesine evraklar gitmediği için, 1 seneye yakın ruhsatımla beraber kullandığım motosiklet halen plakadan dolayı kamyon görünüyordu.
Sonuç olarak vergi dairesi müdürüne ruhsatım ile başvurup, içinde bulunduğum talihsiz durumu anlattım ve benden bir dilekçe yazmamı isteyerek bilgisayara verileri kendisi girmesiyle sorun hallolmuş oldu.
Temiz kağıdımı aldım ve motorumu sattım.
Düşünsenize, kendi hatanız olmayan bir durumdan dolayı ne kadar sinir bozucu olaylar yaşıyorsunuz.
Tam 1 günüm vergi daireleri ile trafik şb. arasında koşturarak ziyan oldu ve motorun satışını da o gün yapamadık, ertesi güne kaldı. Alıcı da ben de gerildik bunlar yüzünden.
Kısaca, devlet adamı böyle mağdur ediyor işte bazen. Lanet okumaktan başka birşey de gelmiyor insanın elinden..
PArdon isimli bir film vardı o aklıma geldi. Geçmiş olsun.