Hasancım...Blue Whıte nikli Barış biraderimin SYM siyle Keşana birlikte gittik...Sym bendeydi ona cbfyi iteledim...yeni kasa evo beyaz 250 lik maxi...bu kadar rahat ve huzur veren bi skutır olamaz herhalde...kıçıkırık SYM dersin...Tayvanlı dersin hadi ordan dersin ama bu namussuzlar bu işi biliyor gerçekten...
aralarındaki bariz farklar detaylarda...Kymco detay işçiliğiyle ve görkemli hatlarıyla hayran bırakıyor...amortisörlerinin sert olması dezavantaj...nasıl bir sertlik...sürücüyü sarsacak ve rahatsız edecek bir sertlik...ağırlık aynı ama SYM benim nazarımda daha işlevsel...ve dönüşlerde kıvraklık ve tur genişlği SYM bariz üstün...
Kymco hususunda deer 152 nikli Özgür arkadaşımız SYM hususunda ise Blue Whıte nikli arkadaşa ulaşıp buraya bişeyler yazmalarını rica ederim...
aslında maksiciler arasında gts 250 bir fenomen olmuş ve kendisini ispatlamış bir model...evo kasa ise zaten son nokta...
SYM marka olarak da kendini satan kaliteyi tanımlayan bir algı yaratmış piyasada...
bu arada xcıtıng neden gaza geç tepki veriyor halen anlamış değilim...ikisi kalkış yapsalar drag babında Sym hiç affetmez...herhalde xcıtıng enjeksiyon sistemi piskürtmesi daha farklı güc tekerleğe çok geç gidiyor...
ikiside 180 kilo...
punısher35 aga fiyatı çok yüksek makinanın...nası satılacak bu...![]()
owerrder , birazda ben yazayım.her 3 markayıda ...
xmaxım da oldu. en son kasa harici uzak dur. tek + sı hızlanması, tıpı, bagaj hacmi
kymco sym arasında gidip gelırken öncelık kymco olmasına ragmen sym 250i evo aldım.
1-yakısıklı
2-ağır ama seri
3-yakıt süper 12 ltre sakın kullanımla 375km
4-sele çok rahat
5-bagaj hacmi.
kymcoyu elememdek sebepler ıse
1-sele berbat rahatsız,sankı poponuzun altında sert bsey var
2-bagaja kask koyamadıktan sonra napayım o motoru,
3-parçalar pahalı + 2,000km bakım aralığı,
daha yazacak çok sey varda,klawyem bozuk, sanal klawye ıle yazmak ıskence oluyor, ıstersen telde daha ayrıntılıda yazarım,ıstersen gts yı bıle satarım