1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri

@tako ciğerim, ankarayı kar götürüyo, gel bak otibisle eskişehir merkezine gidelim, bi cafede sıcak çükülata yudumlayalım. ::pizza::

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
iksiks li bir arkadaşla yol yapmak keyifli olur herhalde :p Gerçi ekersiniz siz yolda beni :)

Şaka bir yana 110-120 ortalama yeterliyse birlikte gidelim ama akşam gitmeyelim yav, daha erken çıkalım, akşam yemeğine orada olalım..Gece sürüşünü sevmiyorum ben hele ki bilmediğim şehirlerarası yolda..

Siz gelin yeterki ben yolda karşılarım sizi merak etmeyin :rendeer:. hem gelmişken şu sizin kampanya için topladığımız kitaplarıda veririz.:cat:

Bu arada Sarıcakaya yollarında 110-120 yapmayı hayal eden varsa helikopter ile gelmeyi planlıyor demektir oralarda o süratlarde gitmenin başka yolunu bilmiyorum.:p:p:p:p

@tako ciğerim, ankarayı kar götürüyo, gel bak otibisle eskişehir merkezine gidelim, bi cafede sıcak çükülata yudumlayalım. ::pizza::

burda da don var , kimin lem bu :)

müdür benim at çiftlikte bakımda segman takımına 600 TL dediler :bounce: tez toplayın verin işim var Eskişehre gidecem dedim lafımı yedirme , gel vazgeç bin xt ye dere boyunda mangal şarap yapak , çükületa sahlep boğazlı kazak bizden geçti , diz kapaklarım ve böbreklerimi tahriş etmek istiyom ben...

Siz gelin yeterki ben yolda karşılarım sizi merak etmeyin :rendeer:. hem gelmişken şu sizin kampanya için topladığımız kitaplarıda veririz.:cat:

Bu arada Sarıcakaya yollarında 110-120 yapmayı hayal eden varsa helikopter ile gelmeyi planlıyor demektir oralarda o süratlarde gitmenin başka yolunu bilmiyorum.:p:p:p:p

kitabı bilmem de artçılı çadırlı filan gelince geriye hoş muhabbetinizi getirebilirim

istanbul latife makinasından haberin yoksa darıldım bak biz oraya geri geri 200 le geliriz

Motosikleti
kitabı bilmem de artçılı çadırlı filan gelince geriye hoş muhabbetinizi getirebilirim

istanbul latife makinasından haberin yoksa darıldım bak biz oraya geri geri 200 le geliriz

"Latife makinası" :silent::silent::silent::silent:

Pardon bunu hesaba katmamıştım :p:p:p:p:p:p:p

İşalla bi aksilik olmazsa Bozüyükten arkadaşlarımızla festivale katılacaz

Motosikleti
Sadece 20 gün kaldı arkadaşlar şimdiden programlarınızı netleştirmelisiniz ki sonradan aksilik yaşamayasınız.

Arabayla gelmeyi düşünüyoruz ama motosiklet malzemlerimizide getirsek mi? Bu noktada kararsızım. Orada ki etkinliklerde motosikler kullanmak gibi bir şansımız olur mu acaba?

Arabayla gelmeyi düşünüyoruz ama motosiklet malzemlerimizide getirsek mi? Bu noktada kararsızım. Orada ki etkinliklerde motosikler kullanmak gibi bir şansımız olur mu acaba?

Motosiklet kullanma şsnsınızın olacağını sanmıyorum çünkü herkes kendi motosikleti ile gelecek sponsor bi firma yok anca motosiklet camiasındaki dostlarla tanışıp kaynaşacağınız bi ortamın ve eğlencenin olacağını düşünüyorum, saygılar.

Motosikleti

O güzel virajları ve doğayı gördüğünüzde motosiklet ile gelmediğinize pişman olursunuz bence araba alternatifini çok mecbur değilseniz rafa kaldırın.

Organizasyon güzel,Yer güzel,İnsanlar güzel..Herşey güzel..
Ancak neden Açıköğretim sınav haftası yapılır bu etkinlik :) ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar