85000 iyiymiş ya o zaman 500 tl ye kaçmaz diyosun![]()
motoru görmeden bilmeden bişe diyemem ama fiyatı fena değil.
onun dışında şöyle bişey daha var bin tl gibi bi rakama 2010 trafiğe çıkışlı bulabilirsin
85000 iyiymiş ya o zaman 500 tl ye kaçmaz diyosun![]()
Selam Arkadaş,
Benim 125 ZN ile ilgili birkaç sorun var ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
1- Motorun yağ boşaltma vidası etrafından yağ kaçağı var ama kaçağı takip ettiğimde motorun yukarısından sızdığını fark ettim. Bir kısmı yağ kontrol çubuğunun oradan kaçıyor sanırım. Bir kısmıda farklı yerlerden. Bunun sebebi yağ keçeleri olabilir mi?
2- Arka teker dişli yağı konulan kısımda da bir takım yağ kaçakları var 3 kez servise götürdüm keçeleri değiştirdik dediler ama yine kaçak var sizce ne yapmalıyım.
Herkese iyi günler...
Bende mondial 125zn almayı düşünüyorum.
Birşeyler sormak istedim. İlk önce memnun olup olmadığınızı bilmek isterim.
Birde mondial bayisinde 2007 model 0 motor fiyatı 1620 TL, 2011 modeli ise 2036 TL.
Acaba 2007 modelde bir sıkındı meydana gelirmi epey beklemiş çünkü. Arada ki farkta çok.
Şimdiden teşekkürler.
Benimde aklıma gelenler bunlar. Hem 2 yıl garanti süresi içinde sorunlu kısımları yenileme imkanı bulabilirim diye düşünüyorum. Gönlüm 2011 modelde olsada kesemize uygun olan 2007 model. Teşekkürler bilgilendirdiğin için.
motorumu sattım dün. Biraz zor oldu ama oldu işte. 4 mont 2 kask ı 1400 e motorla beraber sattım. Alan arkadaş çok sevindi. Böylece motor sevdam geçici olarak bitti....İlerde param olursa arabadan sonra bi büyük kyomko düşünüyorum xciting i 250 ama çok var....
motorumu sattım dün. Biraz zor oldu ama oldu işte. 4 mont 2 kask ı 1400 e motorla beraber sattım. Alan arkadaş çok sevindi. Böylece motor sevdam geçici olarak bitti....İlerde param olursa arabadan sonra bi büyük kyomko düşünüyorum xciting i 250 ama çok var....
o kadar büyük sorun çıkartcak kadar düşmüyo havası öyle bişey olcağını sanmıyorum şamriyelli lastiklere göre dublexler çok daha dayanıklıdır kolay kolay yarılmazahh ahh mont a o kadar ihtiyacım var ki =(( eger 4 tane montun oldugunu bılseydim tekini satmanı isterdim..artık çok geç![]()
alan arkadaşa hayırlı ugurlu olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
felon biliyosun bizim lastiklerde şambiyel yok ondan janttaki en ufak bir sorun havanın inmesine sebep olur..buna bana göre çok büyük bir sıkıntı.allah korusun bir yamukluk olur çok kucuk hava kacıyo dıye sorun yapmayız ama arkamızda bırı warken cukura gırerız we janttı yararız ki ben yaptım =)) az daha kaza yapuyodum . dikkat etmek lazım.
ahh ahh mont a o kadar ihtiyacım var ki =(( eger 4 tane montun oldugunu bılseydim tekini satmanı isterdim..artık çok geç![]()
alan arkadaşa hayırlı ugurlu olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
felon biliyosun bizim lastiklerde şambiyel yok ondan janttaki en ufak bir sorun havanın inmesine sebep olur..buna bana göre çok büyük bir sıkıntı.allah korusun bir yamukluk olur çok kucuk hava kacıyo dıye sorun yapmayız ama arkamızda bırı warken cukura gırerız we janttı yararız ki ben yaptım =)) az daha kaza yapuyodum . dikkat etmek lazım.
çok üzüldüm. hiç aklıma gelmedi inanın. benim motor kazalıydı kasklarım montum ve dizliğim eldivenim kazalıydı. alan kişi koşarak gitti
![]()
felon benim başıma geldi jantı çatlattım .resmen karpuz gibi çatladı . istanbuldaki çukurlar çukur degil kuyu .dursam arkadaki vurucaktı bende girmiştim ama arkada arkadaşımın etkisiyle öyle birşey başıma gelmişti.ama dedigin gibi çok nadir ve çok sert çukur olması lazım.
felon benim başıma geldi jantı çatlattım .resmen karpuz gibi çatladı . istanbuldaki çukurlar çukur degil kuyu .dursam arkadaki vurucaktı bende girmiştim ama arkada arkadaşımın etkisiyle öyle birşey başıma gelmişti.ama dedigin gibi çok nadir ve çok sert çukur olması lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
artık alan arkadaşa hayırlı olsun =) 4 tane montlada ayrı ayrı kaza mı yaptın :S ?
2 montla , 2 kaskla kaza yapmıştım ama tek kişiydim![]()
geçmiş olsun elronds. seni biraz aramızda göremicez galiba ama zaten sönük günlerini yaşayan forumu bırakmazsın heralde .