Selam,
Gecen hafta 2004 model bir VN800 alarak aranıza katıldım.
Herkese kazasız belasız gunler dilerim.
soğuklarda ara veriyorum kullanmaya
çalıştırıyorum, hiç sorun yok
maşallahı var makinanın
ben yakıt göstergeli ön panel buldum depo üstü,
bunu takarsam gösterirmi bilgisi olan varmıdır u konuda
Selam,
Gecen hafta 2004 model bir VN800 alarak aranıza katıldım.
Herkese kazasız belasız gunler dilerim.
ben biniyorum, geneli krom ve metal olduğu için durmadan koruyucalar ile de ovuyorum motoru haliyle. vay be benim oradan almışsın kesin tanırım görsem motorunuzu. o soğukta bravo iyi gelmişsiniz! motorunuza sonuna kadar güvenin eğer marşa bastığınızda sıkıntı yaratmadan çalıştı ise siz kontağını kapayana kadar da kolay kolay stop etmez. kawasaki'nin yarattığı en başarılı ve dayanıklı motorlardan birine sahiptir. sorunuz olursa bekleriz.
bilmez miyim! tekrar hayırlı olsun. far titremesi? bende yok. acaba çok mu gevşek? sıkmayı denediniz mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------
aklıma takıldı acaba ana farın yanındaki diğer farlar buna sebebiyet veriyor olabilirler mi?
Yan farlar Light bar a takılılar. Elimle salladığımda da oynuyor. Ama sanki takozdan oynuyor gibi. Ben de sarsıntılı yolda ampül patlamasın diye böyle yapmışlardır diye avuttum kendimi. Çünkü aynısı VN900 de de var
Buluşma yapılabilir ama herkes farklı bir ilde sanırsamben bu yaz haziran gibi ineceğim egeye. Bu arada ben çok acil Ape hanger gidon arıyorum. Bilgisi olan var mı?
Sağlıcakla.
o sizin baktığınız vn900'e denk gelmiş benceape hanger istanbulda bulunabiliyor rahatlıkla ama fiyatı şimdi bilemiyorum öğrenmeye çalışayım.. artı yeni gidonla uzayacak fren ve debriyaj telleri de olacak maliyetinizde hatırlatayım.
Arkadaslar elinde "user manual" i olan var mı acaba pdf halinde falan ?
Bende servis manual i var ama yine de kullanıcı kitapciginda bazı konular daha guzel anlatılıyor (cok detayına girmeden).
Tesekkurler...