Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bulamadım işte bulsam alıcam hemen.

kardeş hiç bulamassan oto elektrikçisine git mutlaka bulursun ampulü sök götür sor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------

okan senin alacağın eksozun ilanı kalkmış satılmış galiba

oto elektrikçide olurmu ki ulan yarında pazar kudururum şimdi neyse motorun başka parçalarını elden geçireyim yardımlar için teşekkür ederim.

oto elektrikçide olurmu ki ulan yarında pazar kudururum şimdi neyse motorun başka parçalarını elden geçireyim yardımlar için teşekkür ederim.
oto elektrikçilerin de olur kardeş hep motorlara ben oradan alıyorum patladığı zaman ve hiç de sıkıntı çekmedim

Satılırsa satılsın ya ozel yapım yapdırırım bende kısa.
okan özel yapım nasıl oluyor ki hem ne kadar tutuyor bu özel yapım eksozlar biliyormusun

İnternetten yapdırırım bu işlerle uğraşan bi abi var ybr le 150 gormus adam draglara falan katılmıs onla falan konusuyoruz netten şimdi gsxr 600 kullanıyor işte draglara falan ozel egzoz yapıyolarmıs orda 200 ile 250 cıvarı.

hmm ok bizim eksoz işide yattı arkadaş motorunu takas yapacaktı performans eksozu vermeyecekti takas işi olmayınca bizim iş yattı hayırlısı sen yaptırırsan buraya yaz duruma göre iyi olursa bizde yaptıralım :D

Ya o dediğim abi bana dün anlattı arkadasının ybr sıne bınmıs gecen cocuk 110 u gecmıyor demıs arkadasıyla bınmıs 2 kısı 125 demiş arkadaşı şaşırmış ama vitesleri moto gp usulu degıstırıyormus yarım debrıyaj değil debriyajı tokatlayarak geçiriyormuş böyle.

http://www.youtube.com/watch?v=x4cVZDHBrUE

:D kullanmadan kullanmaya fark yapıyor o zaman desene bu arada ben kaçar sana iyi geceler okan kardeş

Ya o dediğim abi bana dün anlattı arkadasının ybr sıne bınmıs gecen cocuk 110 u gecmıyor demıs arkadasıyla bınmıs 2 kısı 125 demiş arkadaşı şaşırmış ama vitesleri moto gp usulu degıstırıyormus yarım debrıyaj değil debriyajı tokatlayarak geçiriyormuş böyle.

http://www.youtube.com/watch?v=x4cVZDHBrUE

Bende böyle kullanıorum ama sabit değil kafamın estiği gibi :queen: Yoldan geldim yağmur var antalyada haberiniz olsun

slm ramazan abi nasılsın :D bugün arkadaşlarla gidiş dönüş 120 km lik bir gezdik 2 kişiydi her motor havada az rüzgarlıydı diğer motorlar cbf 150 idi tabi 150 nin verdiği güçle üfüleyip gidiyorlar ben arkada kalıyorum devamlı 150 lik işinden vaz geçmiştim ama geri döndüm en kısa zamanda yaptıracam olmuyor böyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar