eksik evrak ile yola çıkarsan olaya eksi başlarsın. kırmızı da geçersen minareyi çalar kılıfını da hazır edersin.
ben inanıyorum ki motorun satışında rhsatında problem vardır nasıl olsa trafikten men edeceklerdi adam da şekil olsun diye yaktı

şaka bir yana canımın çok sigara çektiği bir sabah kask kolumda sokak arasında ilerliyorum yolun tam çıkışında polis rutin trafik lambası beklemesi yapıyor. kafamda kaskın olmadığını gördü hemen geldi. hem kask takmadığımı hemde özrümün kabahatimden beter olduğunu sigara içerek araç sürerek tehlikeli araç kullandığımı söyledi. adam baştan sona haklı yazın cezamı.. yazdılar tabi o süreçte üzerimde yaz günü mesh montum elimde eldivenlerim ile bekliyorum. itira etmeyince ceza yazarken yoldan geçen diğer motosikletleri durdurmaya başladı. sonuç 5 dakika içerisinde 10 ay yakın sürücü dururuldu. tek ehliyetli bendim.
yüzde doksanında ehliyet yok, vize yok sigorta da yok..
5dakika da 45 lira ben ödedim ama 10 bin tl ye yakın ceza gözümün önünde yazıldı. çok komik bir durumdu.. her durdurulan sürücü birilerini aramaya çalışıyor. hani kurtaracak ya kendini artık kimbilir kimleri devreye sokmaya çalışıyor..
şimdi şu şekilde sormak lazım.
5 yılda 2 ceza yazılmış bana
Çok mu zor kırmızıda geçmemek.
çok mu zor ehliyet almak..
40 liraraya sigorta yaptırmak..
Not: sinirlenen vatandaş polis yerine motorunundan hırsını çıkardı ya..
mahkemeden de farklı bir ceza almıyacak çünkü vergiye bağlı bir aracı bile bile yakmak kırmak dökmek kamuya zarar sayılır.. .çok başı ağrıyacak çokk.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
o farı olmayan mobilet vizesi olamayıp freni tutmayan,üstüne mobilete birde yük bindirip çoluğuna çocuğuna bir çarpsın o zaman da böyle düşünürmüsün?
parası yoksa şartları yapamıyorsa el arabası ile çöp toplasın.
hem daha çok kar eder benzini tamiri yok.
çöpten günde 20 lira kazanacak 10 lira benzin parası..

r: :farao: