Pazar gunu umraniye merkezde olsun ozaman herkes. Nato yolundan Cengelkoy sahile iner orda bi bogaz manzarali sahlep iceriz. Beykoza dogru bi sahil gazı cekeriz. Ordanda isterseniz bi poyrazkoy yapar orman havasi alir ve Elmali yolundan ormanin temiz havasini icimize doldurup dudulluya doner ve evlere dagiliriz.
Motorla gezi nasil olurmus bilmeyenler ogrenmis ve bundan sonra kendide uygulamis olur.![]()
Serhat yarın sabahtan akşama kadarki geçen süre ile, pazar günü sabah en geç 10a kadar veya öğlen 2 den sonra beni nezaman müsayit olursa beni ara. Pazar sabah 10-14 arası işyerinde olacağım işlerim var.
Sinyali kaç gündür yanımda gezdiriyorum, aynayada bakalım ama aynaya mümkünse yarın bakalım.. Sinyal kolay iş, aynada çok zor değil ama motorla sanayiye götürmek gerek. Başka ne varsa onlardan sonra bakarız...
Hallederiz:cat:
selam arkadaşlar. içinizde kasko yaptıran varmı? 4-5 tane sigortacıya sordum, yapmıyoruz veya yüksek rakkam veriyorlar. uçmuş bunlar. Bilen varmı ?
Çok güzeL yazmışsın be abi.. Yani birbirimizi reaL'de 3 aydır tanıyoruz ama bağLıLık işte budur aynı dinimiz gibi.. OsmanLı gibi.. Eskiden müslüman oLan insanLar birbirine öz kardeşi gibi bakarken şimdi sanki tam tersi oLmuş durumda ve böyle davranıLıyo.. Demem o ki senin gibi insanLar oLdukça bu dünya var oLmaya devam edecek.. Gögsümüzü kabartacak.. Çok teşekkür ederim yazdıkLarın için caner abi eyv saoLasın.. Toplantı da oLduğum için konuşamadım hakkını helal et benim için çabaLadığının farkındayım. Allah razı oLsun kendi motorunmuş gibi iLgiLeniyosun benim kızımLa.. Neyse kafanızı şişirdim.. İnş bende bende sonra geLen arkadaşLarın eLinden tutup yoL gösteririm.. SaygıLarımLa..
bende fazla ayna var ama sol maalesef işine yararmı bılmem ama sana sag lazım sanırım
Bana heeç bişe lazım değil
Beyler Arka silindirinden şıkırtı tıkırtı gelen. Ustası piston sekman silindir krank değişecek diyen varsa beni görsün. Uğraşmasın boşuna.
Kalın sağlıcakla.(hatta bir ara toplu sünnet töreni gibi hepsini açıp kontrol etmek lazım : )
Buluşmadan sonra avrupa yakasına geçecek olursanız gelin bir çayımı için.
Kalın sağlıcakla.
Sabit dururken nerede . Onuda tarif ette durunca karıştırmasınlar :queen:Arka silindirci Eyüp Gidersen sağda dönerken solda
Satılık GT250 Supermoto alıcam reyzing defterini kapatıyorum :cherry:
Sabit dururken nerede . Onuda tarif ette durunca karıştırmasınlar :queen:
cumartesi caddebostansahil saat 14.00 mıgros arkası potaların onunde
okan_style
berkay8
repartitor
mancuryalı
umut7
?
Buluşma saat 16:00 daydı ne olduda değiştiniz?Kusura bakmayın ozaman ben gelemiyorum.O saatte işte olduğumu söylemiştim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------
Bu arada sağ ayna kim arıyordu?Bende var hyonun sağ aynası ama kırılmıştı kaynak yapılıp siyaha boyanmıştı demiri.
banada sağ manet lazım gençler![]()
Bana heeç bişe lazım değil
Beyler Arka silindirinden şıkırtı tıkırtı gelen. Ustası piston sekman silindir krank değişecek diyen varsa beni görsün. Uğraşmasın boşuna.
Kalın sağlıcakla.(hatta bir ara toplu sünnet töreni gibi hepsini açıp kontrol etmek lazım : )
Buluşmadan sonra avrupa yakasına geçecek olursanız gelin bir çayımı için.
Kalın sağlıcakla.
buluşma yerine nasıl gidebilirim sancaktepe (sarıgazi) de oturuyorum burdan altunizade ordanda 2 numara bostancı otobüsü geçermi ya da kadıköyden mi binmem lazım ordan hangi otobüs geçer
Ben saat 15:00-16:00 gibi katılırım size. Orada görüşmek üzere![]()
O benim motordur![]()