Çaktırmam abi cbr sayesinde akrabada olduk bak buna sevindim
kanka aslında bişey yapmadık...sendne ricam motoru teslim alınca kendi fotolarını çek koy...şimdi diyorum ki keşke motoruna oturmasaydım...biri benim makinama benden önce binecek kalaylardım...
ama fiziksel görsel anlamda insanlar görsün istedim cbr 125 evrim geçirmiş resmen...
Nazarlık şarttı zaten abi..Ben nazara inanan bi insanım cbf'im o yüzden ha bire rüzgardan devrilip duruyo:mrgreen:
kötüyü düşünmek istemiyorum ama ne yap yap bu düldülü devirme...
ale:düşük hızda olduğu yerde baktın düşüyor kendini yere at altına gir kurtar onu...:cherry:
Çok teşekkür ederim abi

Sanada alalım bi tane abi malum aksesuar ve motor konusunda herzaman yardımcı oldun..Cbf hala duruyo ama babamın egemenliği altında olucağından max 80 km/h da 5 sene arıza yapmadan gider:mrgreen:
ben bişey diyim baban buna bayılır ve sulanır aga...babana cbf vermişsin ama sanmam ki cbrda yan gözle bakmasın...:cherry:
Ne kahrımı çekti Cbf abi öyle deme :mrgreen:
Teşekkür ederim

Dayıma(Metehan) VFR alcaz inş :cherry:
sana sevdanın yolları...bana kurşunlar...:queen:
Gökhan abiyi bende baya bıktırdım sanki abi..Motoru almaya giderken bende ona jest yapmak istiyorum..Bana özelden bu konuyla ilgili yardımcı olursan..
Yeri geldi adamı günde 5 sefer aradım..Ha bire soru..Hiç bi zamanda geri çevirmedi..Ben Dominosta çalışıyorum..Müşteri bişey sordumu eyw ama 2. bi soruya tahammül edemiyorum vallahi:mrgreen:
Adam herşeyle ilgileniyor...ve işi gücü bırakıp aşağıda servisi çekip makinaları tamir ediyor...kimse orada kızlara güvenemiyor tatmin olmuyor Gökhanın başı ağrıyor...