Emrah Arıkan'ın 2011 CBR 125 i Hayırlı Olsun

Bu arada ben bir Erhan Arıkan tanıyorum ama aynı erhanmı acaba.
Yarış gözlemciliği geçmişi varmı (ralli )

aga metroda insanlar hep çıtırlara güzel hatunlara çaktırmadan bakıyor...güzel olucan bu zamanda ...:p benimle kimse gözgöze gelmek istemiyor...gözgöze gelende kafayı hemen çeviriyor...neyimden tırsıyorlarsa artık...:p

"aslında güzellik şekil ile ilgili soyut bir kavram,
zaten Tanrı bana dedi ki;
içinizde en güzel benim, benim de bilinen bir şeklim yok,
Takma Kafana"

Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyunundan ...

ulen makinanın sahabısı halen ortalık da yok...:queen:

The Dude onore oldum...

Son düzenleme:
Metehandro, 2 gündür ciğerci kedisi gibi bekliyordun di mi D&B'nin önünde, ulaşmışsın sonunda emeline. :mrgreen:

Eline sağlık, makine de sahibine hayırlı uğurlu olsun İnşallah, Allah kaza bela vermesin.

Cıbır çağ atlamış resmen, senin bile ağzından övgü alabildiğine göre. :)

Rahmetli Tuğper'im sağ olaydı da göreydi bu günleri..

Rahmet istedi, nur içinde yatsın..

Bende almak üzereyim arkadaşlar ancak elimdeki ybr mi satmam gerekiyor isteyen varmı içimde kötü bi his var motorlar bitecekmiş gibi fiyatı uçacakmış gibi o sebepten çırpınıyorum ybr mi satmak için

Metehandro, 2 gündür ciğerci kedisi gibi bekliyordun di mi D&B'nin önünde, ulaşmışsın sonunda emeline. :mrgreen:

Eline sağlık, makine de sahibine hayırlı uğurlu olsun İnşallah, Allah kaza bela vermesin.

Cıbır çağ atlamış resmen, senin bile ağzından övgü alabildiğine göre. :)

Rahmetli Tuğper'im sağ olaydı da göreydi bu günleri..

Rahmet istedi, nur içinde yatsın..

Abi şimdi Tuğperi andın içim burkuldu...çok genc rahmete kavuştu...günahsız gitti aslan parçası...Ben Suadiye de işim bitince otobandan Şişliye dönüyorum...yolumun üstü Ümraniye Netaş tarafı...işi gücü bırakıp fotoğraf çekecek kadar boş zamanım olsa keşke ..:)

Motosikleti
Hornet
Metehan abi yine dediğini yapmışsın..Motora senden önce oturcam dedin ahada oturmuşsun:mrgreen:
Abi bu jest'in için çok teşekkür ederim..Motorumu bana gosterdığın için malum iş güç dolayısıyla gidemedim bi bakmaya..Bu gidişle pazartesiye kadarda gidemicem..Geç olsun güç olmasın..
İyi dilekleri için bütün herkese teşekkür ederim..Allah sizinde gönlünüze göre daha iyilerini nasip etsin:rendeer:

Emrah hayırlı olsun, gerçekten çok şık yeni cbr...

Metehan abi senin ağzından da bunları duydum ya. Tam ben sıfır cbf almaya niyetlenmişken cbr geldi beni buldu. Yoksa senin alınmaz la bu cbr çemkirmelerinden bayağı bi etkilenmiştim zamanında. :)

Motosikleti
Hornet
Çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar