Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cumartesi caddebostan sahil saat 4

okan_style
berkay8
repartitor
mancuryalı
?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------

Cumartesi bana uyan bir gün değildi ama fazla duramazsamda gelmeye çalışıcam.

okan_style
berkay8
repartitor
mancuryalı

canın saolsun abı slm ver gene yeter :D maksat tanısmak daha cok toplanırız :rendeer:

0531 975 59 89 mesaj atın yada arayın benım tel no bu 4de caddebostan sahılde potaların orda

cumartesi caddebostan sahil saat 4

okan_style
berkay8
repartitor
mancuryalı
?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------

canın saolsun abı slm ver gene yeter :D maksat tanısmak daha cok toplanırız :rendeer:

0531 975 59 89 mesaj atın yada arayın benım tel no bu 4de caddebostan sahılde potaların orda

Anlaşıldı tmm:queen::cat:

okan niye özellikle cumartesi ?
şunu pazar yapsak saatinide 12 1 gibi yapsak
katılım daha fazla olmazmı ?

Dün gece sabahlayıp hiç uyumadan bu sabah ani bir karar ile motoruma atlayıp Bursa'ya gittim ve az önce İstanbul'a geldim. Halletmem gereken şeyler çıktı, mecbur gittim artık. Çok yorucu bir gün oldu benim için. Şimdi bir uyuyacağım, artık ne zaman uyurum bilemiyorum :) Yarın öğleden sonra 4 te caddebostan migros'un aşağısındaki otoparkın orada buluşma olacak sanırım. Beni de yazın listeye, ama %70 falan gelebilirim ancak. Çünkü bugün kotayı doldurdum gibi birşey :) Yine de gelmeye çalışacağım.

okan niye özellikle cumartesi ?
şunu pazar yapsak saatinide 12 1 gibi yapsak
katılım daha fazla olmazmı ?

valla pazar olsun fark etmez ben oyle dogaclama cumartesi dedim ıstersenız degiştirelim herkese pazar uyuyosa sıkıntı yok hanı cumartesi hava guzel pazara bozarsa bısı demıyım ama pazarda olur fark etmez :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

cumartesi yada pazar caddebostan sahil saat 2 bi an once gunu secelim ama :D

okan_style
berkay8
repartitor
mancuryalı
umut7
?

ya benim için hiç farketmez istediğiniz gün olur .
ama katılım ne kadar çok olursa o kadar eğlenceli olur.
bu yüzden ben PAZAR diyorum.

Cumartesi Çok Bulutlu 9°C 2°C
Pazar Yağışlı 8°C 4°C

cumartesi olması daha iyi gibi

cumartesi caddebostansahil saat 14.00 mıgros arkası potaların onunde

okan_style
berkay8
repartitor
mancuryalı
umut7
?

selam arkadaşlar. içinizde kasko yaptıran varmı? 4-5 tane sigortacıya sordum, yapmıyoruz veya yüksek rakkam veriyorlar. uçmuş bunlar. Bilen varmı ?

arkadaşlar karbüratörlü hyosung un ateşleme bobini enjeksiyonlu kanuniye olur mu? ben de st250r var yardımcı olursanız sevinirim bide bu parçayı nerdenbulabilirim ? ön taraf lazımm

selam arkadaşlar. içinizde kasko yaptıran varmı? 4-5 tane sigortacıya sordum, yapmıyoruz veya yüksek rakkam veriyorlar. uçmuş bunlar. Bilen varmı ?

benim tanıdıgım bı abım yaptırmıstı ama motorun rısk faktoru yuksek oldugundan fıyatlarda artıyo dedıgın gıbı ucuk fıyatlar hatta sonra kaza yapmıstı toplatmıstı makınasını ama normal bı fıyat aralıgı vermıyolar maalesef

çoğu sigorta şirketi yapmıyor gerçekten. yapanlarda yüksek fiyat çekiyor. ben ofisi sigortalatmıştım, yıllık 22.000 gibi bir primle anlaşmıştık. onun üzerine motor için teklif aldım, bu durumda bile 1200 lira gibi bir fiyat çektiler.

Riçi riç, ben bir ay sağ aynasız kaldım bi dönem motor sağa düşüpte kırılınca. İşte ben 2008 den beri buralarda bu forumdayım, bende çok ağladım buralarda çok yazdım, fotolar ekledim şunlar kırıldı diye çok yardım istedim. Maşallah ozamanki arkadaşlar çok yardım severdiki 1 ay aynasız gezdim sonra gittim kargo dahil fatih kılıçlıdan oval sağ aynayı 50tl ye aldım.

Sonra bi baktım aynanın tekini biyerden topran alan biri 20 tl den satmaya başlamıştı. Dedim sağlık olsun. VS VS VS.

Şimdi sende ağlıyorsun! Ama sen boşuna ağlıyorsun, burda yardımsever abilerin var. Bize yardım eden olmadı ama biz yardımseverizdir.

Tabi biraz söz dinlemek lazım. Dilimde tüğ bitti motoru garaja çek diye diye. Garaja çek hallederiz dedikçe sen, şurasınıda burasınıda yaptırayım dedin durdun be kardeş.

Merak ediyorum bu iş şuanki hali ile sana kaça patladı. Murat usta hakkını helal etsin ben ona mahcubum o yüzden yanına uğrayamıyorum. Umarım sanada insaflı davranmıştır. Umarım benim davrandığım ve davranacağımdan daha insaflı davranmıştır.

Benim nalburum ve garajım olsa motorcuda sanırım çok nadir işim olur:cat:

Neyse riço uzatmış olduk, sen eski aynayı dibi ile birlikte umarım saklıyorsundur.

Gidon - ayna - sinyal - ayak kelebek - grenaj sorun değil dedim sana ama şuanda sanırım tek dertlerin sinyal ve ayna kalmış.

Sinyali tamamdır bil, lakin aynayı dibi ile saklıyorsan iyi yoksa diğerinide sök ve bidaha köşeli ayna kullanma derim:cat:

Benden yarın haber bekle.:cat:

Çok güzeL yazmışsın be abi.. Yani birbirimizi reaL'de 3 aydır tanıyoruz ama bağLıLık işte budur aynı dinimiz gibi.. OsmanLı gibi.. Eskiden müslüman oLan insanLar birbirine öz kardeşi gibi bakarken şimdi sanki tam tersi oLmuş durumda ve böyle davranıLıyo.. Demem o ki senin gibi insanLar oLdukça bu dünya var oLmaya devam edecek.. Gögsümüzü kabartacak.. Çok teşekkür ederim yazdıkLarın için caner abi eyv saoLasın.. Toplantı da oLduğum için konuşamadım hakkını helal et benim için çabaLadığının farkındayım. Allah razı oLsun kendi motorunmuş gibi iLgiLeniyosun benim kızımLa.. Neyse kafanızı şişirdim.. İnş bende bende sonra geLen arkadaşLarın eLinden tutup yoL gösteririm.. SaygıLarımLa..

cumartesi caddebostansahil saat 14.00 mıgros arkası potaların onunde

okan_style
berkay8
repartitor
mancuryalı
umut7
?

Serhat yarın sabahtan akşama kadarki geçen süre ile, pazar günü sabah en geç 10a kadar veya öğlen 2 den sonra beni nezaman müsayit olursa beni ara. Pazar sabah 10-14 arası işyerinde olacağım işlerim var.

Sinyali kaç gündür yanımda gezdiriyorum, aynayada bakalım ama aynaya mümkünse yarın bakalım.. Sinyal kolay iş, aynada çok zor değil ama motorla sanayiye götürmek gerek. Başka ne varsa onlardan sonra bakarız...

Hallederiz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar