giderim belki.
istanbuldan gidilecek en düşük km güzergahı olarak toplam 260 km ile aşağıdaki gibidir.
farklı alternatif yollarda değerlendirilebilir ama en kısa yol budur.
Adapazarından Bilecik yönüne devam edilip Geyveye gelmeden Alifuatpaşadan Taraklı istikametine dönülür.Taraklıya kadar gelinir.
Taraklıdan sonra Bolu- Bilecik yolu devam edilerek sırası ile
Duman -Akçapınar-Gökçeözü-Kükürt-Yukarıboğaz-Aşağıboğaz-Danişment-Nasuhlar-Aşağıçaylı-Yukarıçaylı gibi kasaba ve köylerden geçilerek Sarıcakayaya ulaşılır.
Uploaded with ImageShack.us
istanbuldan grup olarak gidebiliriz.
Eskişehir'li olarak orda bulunmayı ve sizlerle olmayı çok isterim.Zaten istanbuldan çıkacak grup var,geriye sadece yeni almayı planladığım motorum kalıyor:![]()
Harita için teşekkürler, hepinizi bekliyoruz,Bence İstanbul-Eskişehir yolundan gelinip Eskişehir merkeze girildikten sonra Sarıcakaya ya gidilirse daha mantıklı olur gibi geliyor, İstanbul-Eskişehir arasındaki o muhteşem asfaltta sürüşten sonra Sarıcakaya ya ulaşın.
eskişehir sarıcakaya arası yol çok bozuktu bir zamanlar..ama son durumunu bilmiyorum..Bilgilendirirseniz memnun oluruz.Bazen seyahat dönüşlerimde eskişehirde kalmak yerine oradaki kaplıcaları tercih ederdim..
dediğiniz gibi güzergah olarak istanbul -bursa-inegöl-eskişehir yolu daha keyiflli bir yol..fakat bu yoldada çok sık radar kontrolü mevcut..özellikle bozüyük -eskişehir arası ...
ben yukarıda kısa mesafe olarak düşünülebilir diye yazmıştım.
istanbuldan gelmeyi düşünen varmı acaba ?
giderim belki.
eskişehir sarıcakaya arası yol çok bozuktu bir zamanlar..ama son durumunu bilmiyorum..Bilgilendirirseniz memnun oluruz.Bazen seyahat dönüşlerimde eskişehirde kalmak yerine oradaki kaplıcaları tercih ederdim..
dediğiniz gibi güzergah olarak istanbul -bursa-inegöl-eskişehir yolu daha keyiflli bir yol..fakat bu yoldada çok sık radar kontrolü mevcut..özellikle bozüyük -eskişehir arası ...
ben yukarıda kısa mesafe olarak düşünülebilir diye yazmıştım.Buranın özelliği ise yolun kısa olması ,ayrıca yol üzerinde bulunan köylerde, kasabalarda kısa sürelide olsa kahvelerde oturup çay molalarının daha güzel olabileceği..
istanbuldan gelmeyi düşünen varmı acaba ?
Bende gelmek isterdim ama yaş küçük
150lik motorlada pek gidilmez gibi
istanbuldan toplu halde gitmeyi düşünen varmı acep ?
tarih yakınlaştığında belli olur,gidiş gününe göre küçük gruplar oluşur diye düşünüyorum.
Bende gelmek isterdim ama yaş küçük
150lik motorlada pek gidilmez gibi