son karar cbf500

Daha once forumda onerılerınızı almak ıcın bir konu acmıstım sımdı de yardımcı olup fıkır sunan arkadaslar da gorsun dıye fotograf eklıyım dedım zaten 1 tane foto cektım.arkadakı dl650 de baska bı arkadasımın o da yenı aldı kısmetse yolları aşındırıcaz ayaz soguk demeden gezmeye başladık zaten :) önerılere uydum,maddıyatı bıraz daha zorlayıp cbf500 aldım.nazar degmesın :)
:queen:

foto yuklemeyı bılmedıgım ıcın bu sekılde yaptım bılmıyorum oldu mu.

http://rapidshare.com/files/450786224/23__2_.JPG

23__2_.JPG

teşekkur ederım :) makına gercekten çok hoşuma gıttı ılk baş boyum uzun kaçar bacaklarımı yorar korkum oldu fakat oyle bı sorun cıkmadı keyıfle yollardayım.

Güzel seçim kardeşim... Tekerin düz bazsın.. bakımını yaptın mı ömürlük motor. eskitemezsiz. He yönüyle seni tatmin edeceğini düşünüyorum... Bende tarzımı belirleyebilsem alacam bir demir at ama daha tarzımı bile çözemedim. En uygun enduro gözüküyor ama onlar da masraflı gibi...:) Belki bende bi cbf500 alırım. Bakalım. Nisan'a kadar vaktim var...

Güzel seçim kardeşim... Tekerin düz bazsın.. bakımını yaptın mı ömürlük motor. eskitemezsiz. He yönüyle seni tatmin edeceğini düşünüyorum... Bende tarzımı belirleyebilsem alacam bir demir at ama daha tarzımı bile çözemedim. En uygun enduro gözüküyor ama onlar da masraflı gibi...:) Belki bende bi cbf500 alırım. Bakalım. Nisan'a kadar vaktim var...

naked makına hıc dusunmezdım enduro yada cruıser tarzı ıstıyodum boyum uzun oldugu ıcın en ıdeal makına modelı budur dıyodum.ozellıkle bır dragstar.piyasada ılanı temız dıye yazan bırcok makına baktım ya egzantrık sesı gelıyodu ya yag akıtıyodu oydu buydu derken yakın bır arkadasım kendı dragstarını bana onerdı.fakat bırkac gun denedıkten sonra aradıgım makına nın dragstar olmadıgına karar verdım.trafıkte araba gıbı beklemek cok sınır bozucu geldı.bu makınayı ustam ın tavsıyesı uzerıne aldım.cidden rahat ve keyıflı bır makına.nazar degmesın cok sevıyorum :) tavsıye ederım :) hayırlısı olsun.düşünüp taşınıp oyle almalı, motorunu severek yola çıkmak gıbısı yok :) :cat:

Adana İl Temsilcisi
herkes cbf500 sahibi oldu bir ben olamadım :)
dedim kardeş,çık gel ADANA'ya vereyim benim makineyi sana diye ama.bak burada hava 20 derece.söylemedi deme.

Güzel seçim kardeşim... Tekerin düz bazsın.. bakımını yaptın mı ömürlük motor. eskitemezsiz. He yönüyle seni tatmin edeceğini düşünüyorum.. Belki bende bi cbf500 alırım. Bakalım. Nisan'a kadar vaktim var...

verelim kardeş.böyle temizi TR.de yok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-adana-dan-kirmizi-cbf-500-41982082/detay

jpka6t.jpg

2m79o47.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar