[Rize - MT]

Cumartesi motosikletin bakımı ve lastik degişimi için Rize merkezde olacagım.Andon'da muhlama düşünülebilir. :)

alkadras şu Çayeli'indeki yerin yol şartlarını ögrenebilirsen orayada gidebiliriz. Çok kötü degilse benim için sorun yok ama cakalaz 4 silindirle biraz zor gelir :)

Son düzenleme:
Beyler şelaleye gittim. Güzel bir gezi oldu birazdan fotoğrafları yayınlayacağım.
Elint senin dükkanın önünden geçtim belki görürüm seni diye ama yoktun oralarda.
Bu arada yol durumu son 1-2 km stabilize ancak ondan daha büyük bir problem var kar : ) sonlara doğru motoru bırakıp yürüdüm : )

nasip kısmet artık. başka zamana ayarlayalım. bu hafta sonu cumartesi ben de Rİzede olacağım ama masa tenisi turnuvasına katılacağım. pazar da Trabzona geçeceğim. yani anlaşılan ben bu hafta sonu sizlere katılamayacağım. ondan sonra her zaman her şartta varım.

bana soz verdıler artçı benım:p
geldiginizde gorusmek isterım musait olursanız

Olum sen askeriyede takıl, biz cosuyoruz buralarda :mrgreen:

aynen karacaya aydere hidirnebiye artvin ve gurcistan motosiklet festivallerine ve daha bir cok yere gidecez insallah bu sezon bide karadenizden petrol ciksa benzin ucuzlasa kimse tutamaz bizi:queen:

Merak etmeyin arkadaşlar bu yaza damgamızı vuracagız. Samsun motofest, Artvin motofest,Batum motofest.... Gitmedik motofest, ugramadıgımız kaplıca göl kalmayacak. Bu yaz bizi konuşacaklar:mrgreen:

Son düzenleme:
Öyle ama; beni aranızda görmek istiyorsanız; benzinimi ortak koyacaz :mrgreen:

Silindirlerin 1-2 tanesini ödünç verirsen neden olmasın:p

Hey gidi cako eskiden yol yapardık şimdi sayende benzin hesabı yapıyoruz:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar