Evet hatta o yüzden tarihin en uzun çağı ilkel komünal topplumdur dimi hocam yapmayın lütfen insan hep daha iyiye doğru gitmiştir, köle olmak gibi bir arzusuda yoktur senin dediğin tezler çakma liberal akadamisyenlerce ortaya atılmış 30 kere dde çürütülmüş tezlerdir. İnsanın içinde şu var bu var değip kaba etimizden kan almak dert.
Bilmem, bu yazıyı kaç kişi okur yada yapılabilir der.Benim hayret ettiğim şey bu kadar motorsiklet kullanıcısı ve kurye varken neden bizim bir aktif dernek yada birlik veya sendika vb.. yok.Hala ve artarak bir sürü kurye bu kötü çalışma koşullarına katlanıyoruz, bende dahil.Fakat o kadar çoğuz ki bi parti kursak barajı geçebiliriz diye düşünüyorumŞimdi soruyorum ; 600 tl ye hafta sonları dahil akşam 7'ye kadar çalışmak HAKSIZLIK değil mi? :farao: Kaza yaptığınızda sizi telefonla arayan amiriniz İLK ÖNCE ''motorda bi şey var mı?''diye sorduğunda hoşunuza gidiyo mu?::eviiil:: En az polisler kadar riskli ve en az madenciler kadar ağır ve meslek hastalığına müsait mesleğinizin madenciler ve postacılardaki gibi ERKEN EMEKLİLİK hakkına sahip olması gerekmez mi? :cat: Amirinize kaskım eskidi, elbisem rüzgar geçiriyo dediğinizde onun size ''KALIN GİYİN Bİ ŞEY OLMAZ'' demesi sizi kızdırmıyor mu?
r: Heeeeee bir de son model jipi ile sarhoş ve son sürat giden bir futbolcu bozuntusunun kırmızı ışıkta durmuş hiç bir şeyden habersiz ve tek amacı evine ekmek götürmek olan motorcu meslektaşınıza acımasızca ve bilerek arkadan çarpıp sonrada durma ihtiyacı bile duymadan uzaklaştığını gördüğünüzde binlerce motorcu toplanarak vatan caddesini kapatıp bunu izleyenlerin kulaklarını sağır edercesine kornanıza basmak istemez miydiniz?!!! :bounce: BUNLAR HAYAL DEĞİL! Bilen biri, bir internet stesi kurarsa görüceksiniz gerisi gelecek. VE İLK ÜYESİ BEN OLUCAM. Sonrada bir dernek yada sendika TAKSİMDE BİRİNİN, KENDİSİNİ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ İLE YAKMASINI BEKLEMEK İSTİYORSANIZ BAŞKA..... SAYGILAR
bu cümledeki "ilkel" tanımlamasının kıstası nedir ?
çürütülen dediğiniz tezler nelerdir ?
kimler nasıl çürütmüştür ?
vakti ile o komünal toplumlardan bir tanesinde "delf tapınağı" nın kapısında bir yazı varmış, dermiş ki " kendini bil" .
(gereksiz bilgi;bu yazıyı matrix filminde kahinin evine giren neoda kapının üstünde okumuştu).
(2. gereksiz bilgi; diyojen bu tapınağın akımı olan kinizm için uygun bir örnektir)
bunları yazmamın sebebi kaba etimizden atmıyoruz.
karşı bir görüş olacak ise aynı üslup ile sağlam temeller üzerine inşa edilmiş bir görüş rica ederim, sürekli kendini tekrarlayan sığ düşüncelerden sıkıntı geldi artık.
konuya dönecek olur isek,
hak verilmez alınır !
Fuarda MOTKURDER miydi neydi..Öyle bir dernek görmüştüm sanki.........
:silent:
Fuarda MOTKURDER miydi neydi..Öyle bir dernek görmüştüm sanki.........
:silent:
ben özgür alıcı motorsikletli kuryeler derneği başkanı süper yazmışsın evet bende onu giremediğim siteden okudum motkurder.org tan ben yeni başkanım bu arada bu siteye ne girebiliyorum bu hafta fuardaydım ve fuar süper gecti siteyei alımaya calışırken boş durmamak için fuara girdik oradan elimiz dolu hediyelerle cıktık.çünkü 22.şubatta siteyi eski başkan zorla verdi sitenin süresi gecti arkadaşlar çalışmalarımız siteyi alamıyoruz diye durmadı zaten yeterli sayıya ulaşınca sendikada oluyor federasyonda sen nerden cıktın derken ben eski yönetimdeki perde arkasında tüm mitingleri buluşmaları basınla alakalı işleri yardımların başında gelen arkadaş özgür alıcı bu arada site bu hafta yeni arayüzü ile beraber hizmete geciyor ben bu arada boş durmayıp bu motorsiklet camiasını ayakta tutan kuryeler olarak toplantılar falan işte irc lastiklerine tamamıyle bizim istegimize göre birkışlastiği yaptırdık fuarda görmüşsünüzdür daha sonra yaz ortasında kuzu cevirmeli tamamıylaücretsiz ailerle düzcede pijknik vede tamamı sponsorlu bir festival düşünüyoruz vede fuardan aldıgımız hediyeleride yakın zamanda çekilişle dagıtalım diyoruz yeni rkadaşlara ihtiyacımız yeni düşüncelerde ihtiyacımız var yani hani geline sormuşlar niye oynamıyosun yerim dar demiş bizimkisi o misal internet sitesi olamssa olmaz oldu artık işte bu hafta yeni alıyoz bekleyin yeni yönetim yeni site yeni arkadaşlar yeni projelerimiz var anlatmakla bitmez hepsini hazıtlamışız anlaşmışızama oldumu tam bişiler yapalımki arkadaşlar desinki çaşolşıyolar desinler konuşmak isterim tartışmak isterim tanışmak isteriim yazınız için teşekür ederim bu aradaBilmem, bu yazıyı kaç kişi okur yada yapılabilir der.Benim hayret ettiğim şey bu kadar motorsiklet kullanıcısı ve kurye varken neden bizim bir aktif dernek yada birlik veya sendika vb.. yok.Hala ve artarak bir sürü kurye bu kötü çalışma koşullarına katlanıyoruz, bende dahil.Fakat o kadar çoğuz ki bi parti kursak barajı geçebiliriz diye düşünüyorumŞimdi soruyorum ; 600 tl ye hafta sonları dahil akşam 7'ye kadar çalışmak HAKSIZLIK değil mi? :farao: Kaza yaptığınızda sizi telefonla arayan amiriniz İLK ÖNCE ''motorda bi şey var mı?''diye sorduğunda hoşunuza gidiyo mu?::eviiil:: En az polisler kadar riskli ve en az madenciler kadar ağır ve meslek hastalığına müsait mesleğinizin madenciler ve postacılardaki gibi ERKEN EMEKLİLİK hakkına sahip olması gerekmez mi? :cat: Amirinize kaskım eskidi, elbisem rüzgar geçiriyo dediğinizde onun size ''KALIN GİYİN Bİ ŞEY OLMAZ'' demesi sizi kızdırmıyor mu?
r: Heeeeee bir de son model jipi ile sarhoş ve son sürat giden bir futbolcu bozuntusunun kırmızı ışıkta durmuş hiç bir şeyden habersiz ve tek amacı evine ekmek götürmek olan motorcu meslektaşınıza acımasızca ve bilerek arkadan çarpıp sonrada durma ihtiyacı bile duymadan uzaklaştığını gördüğünüzde binlerce motorcu toplanarak vatan caddesini kapatıp bunu izleyenlerin kulaklarını sağır edercesine kornanıza basmak istemez miydiniz?!!! :bounce: BUNLAR HAYAL DEĞİL! Bilen biri, bir internet stesi kurarsa görüceksiniz gerisi gelecek. VE İLK ÜYESİ BEN OLUCAM. Sonrada bir dernek yada sendika TAKSİMDE BİRİNİN, KENDİSİNİ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ İLE YAKMASINI BEKLEMEK İSTİYORSANIZ BAŞKA..... SAYGILAR
Bu dernek sanıyorum pek rağbet görmüyor.İnternet sitesi de onca görsel karmaşaya rağmen bomboş.
Google üzerinden biraz araştırdım, biraz da Türkiye'deki diğer meslek gruplarının günümüzdeki saygınlığı ve durumuyla ilgili düşündüm.Açıkçası karamsarım.
Bizim düşündüğümüz şeyi federasyon bugüne kadar hiç düşünmemiş mi acaba onu da merak ediyorum?
Peki bu derneğin yeri nerede?
güneşlide aam şu an bu hafta diyeyim şirinevlerde 2.sokakta bir yer tutuyoruz yol üstü yeni siteyle beraber herşeyden haberiniz olacak güneşlideki yerimiz bir arkadaşımızın dükkanı gene motorcu kendi yerimizi tuttuk zamanında ama kimse aidat vermeyince olmuyor cünkü zamanında aidatı kaldıttıran gene bendim ama sponsorlar herşeyi yapıyor bu yer olayına sıcak bakmıyor arabanın parasına yerin kirasına harcadım ben acık ve netim şu an param yok gene eski yerimizde ama şu an bu hafta büyük bir ihtimal şirin evlerdeyiz lokal olacak ama burası
Lokal dediğiniz olay, kahvehane gibi birşey olmuyor mu? yani olsada olur farketmez.
Neyse hayırlısıyla siz toparlayın. Dernek mi? olacak lokal mi? olacak. Gelelim görelim. Madem MT üzerinde bu konuda hassas olan arkadaşlar var. Şahsım adına konuşuyorum gelir takip ederim katılım gösteririm.
bu cümledeki "ilkel" tanımlamasının kıstası nedir ?
çürütülen dediğiniz tezler nelerdir ?
kimler nasıl çürütmüştür ?
vakti ile o komünal toplumlardan bir tanesinde "delf tapınağı" nın kapısında bir yazı varmış, dermiş ki " kendini bil" .
(gereksiz bilgi;bu yazıyı matrix filminde kahinin evine giren neoda kapının üstünde okumuştu).
(2. gereksiz bilgi; diyojen bu tapınağın akımı olan kinizm için uygun bir örnektir)
bunları yazmamın sebebi kaba etimizden atmıyoruz.
karşı bir görüş olacak ise aynı üslup ile sağlam temeller üzerine inşa edilmiş bir görüş rica ederim, sürekli kendini tekrarlayan sığ düşüncelerden sıkıntı geldi artık.
konuya dönecek olur isek,
hak verilmez alınır !
ben özgür alıcı motorsikletli kuryeler derneği başkanı süper yazmışsın evet bende onu giremediğim siteden okudum motkurder.org tan ben yeni başkanım bu arada bu siteye ne girebiliyorum bu hafta fuardaydım ve fuar süper gecti siteyei alımaya calışırken boş durmamak için fuara girdik oradan elimiz dolu hediyelerle cıktık.çünkü 22.şubatta siteyi eski başkan zorla verdi sitenin süresi gecti arkadaşlar çalışmalarımız siteyi alamıyoruz diye durmadı zaten yeterli sayıya ulaşınca sendikada oluyor federasyonda sen nerden cıktın derken ben eski yönetimdeki perde arkasında tüm mitingleri buluşmaları basınla alakalı işleri yardımların başında gelen arkadaş özgür alıcı bu arada site bu hafta yeni arayüzü ile beraber hizmete geciyor ben bu arada boş durmayıp bu motorsiklet camiasını ayakta tutan kuryeler olarak toplantılar falan işte irc lastiklerine tamamıyle bizim istegimize göre birkışlastiği yaptırdık fuarda görmüşsünüzdür daha sonra yaz ortasında kuzu cevirmeli tamamıylaücretsiz ailerle düzcede pijknik vede tamamı sponsorlu bir festival düşünüyoruz vede fuardan aldıgımız hediyeleride yakın zamanda çekilişle dagıtalım diyoruz yeni rkadaşlara ihtiyacımız yeni düşüncelerde ihtiyacımız var yani hani geline sormuşlar niye oynamıyosun yerim dar demiş bizimkisi o misal internet sitesi olamssa olmaz oldu artık işte bu hafta yeni alıyoz bekleyin yeni yönetim yeni site yeni arkadaşlar yeni projelerimiz var anlatmakla bitmez hepsini hazıtlamışız anlaşmışızama oldumu tam bişiler yapalımki arkadaşlar desinki çaşolşıyolar desinler konuşmak isterim tartışmak isterim tanışmak isteriim yazınız için teşekür ederim bu arada
Başkan hayırlı olur inşallah.Ste kurulduktan sonra takipçisi olucaz elimizden gelenide yaparız. KİMSE BİZE HAKETTİĞİMİZİ VERMEZ,BİZ ONU SÖKEREK ALMAK ZORUNDAYIZ