o kırmızı stop düğmesine su kaçınca keşke çıkmasaydım çalıştıramıyorum motoru dememek için çıkmamnı ya da o stop butonunu iptal ettirmeni tavsiye ederim. Aslında bir de ayak müşüri var o da aynı ihtimali barındırıyor. Ama duruşta stop etmek için havalı bir yol olduğundan onu iptal etmeyin derim :d
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 19:06 ----------[/sıze]
motorunla ölme, motorunla yaşa![]()
Arkadaşlar motoru aldım ama bir sıkıntım var hız göstergesındeki ışıkları yanmıo sınyal göstergesi yakıt deposu ışıkları yanmıo kendı yapabilcegım biseymı ve nsl yparm
0 km olduğu için doğru bayiye![]()
Herkese merabalar..
Yardımcı olabilecek arkadşlara bir kaç sorum olacaktı...
1)benim mct yi alalı 2 yıla yakın oldu 1 300 km de şuan servise hiç götürmedim takır tukur sesler gelmeye başladı genel bir nedeni varmdır? servis garanti kpasmaındamı bakar yoksa ücret alırmı bakım için
2)sizde acaba 10 lira veya 20liraya kaç kilometre yol yapbiliyorsunuz
tesekkurler iyi akşamlar..
alp biliyorum benden bıktın ama son bışı sorucam vitesi boşa geçirmekte zorlanıorum ya 2 ye gecıo dırek yada boşta gösterıo 1 de oluo bi arızamı var yoksa yenı oldugu ıcın parcalar alısmadıgındanmı ? ama uğrasınca bıraz geciyor yani 2-3 e atargıbı kolay geçmıo :rendeer:
1- ses, gazı kestikten sonra geliyorsa ara ara vuruntu şeklinde geliyorsa zincirin gevşemiştir. Zincirinin gerginliğini kontrol et (1cm max. 2cm bu esneklik fazlası ses yapar )
2- 13 kuruş yakıyor benim macit. arka dişli 34den 30a düşürdüm ve aşırı devirli kullanmıyorum. (4,07TL/Litre)
Bakım zamanın gelmiş zaten. Bence servisteki yağı koyma su gibi bir yay o :s 10w 40 viskoziteli ve kaliteli bir yağ koy acıma vereceğin paraya yağ konusunda sakın... 8lira/Lt bile yağlar mevcut kanma bu uyduruk yağlara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 ----------
olur mu öyle şey arkadaşım. bilgi paylaşımı için buradayız ve takip ediyoruz sayfaları.
Ben de vitesi boşa geçirmede zorlanıyorum. Boşa geçme ışığı vitesin boşa geçmek üzereyken yanıyor zaten bir sıkıntı yok genel bir durum bu. (Boş sensörü kandırılmış oluyor) Boşa taktığını sanıyorsun N ışığı yanıyor ama boşta olmuyor.
Bu durumda debriyajdan elini biraz çek ve vitesi boşa al geçer bu şekilde.
alp 30 t dişliyi NERDEN ALDIN:queen: hiç bir yerde yok olanlarda uymuyor. motorda ve yakıtta nasıl bi etki yaptı tavsiye edermisin 30 t ya da32 t yi:
32T yi almak aklındaki kadar bir fayda sağlamayacaktır eminim. 30T hesaplarıma göre %13 hız artışı sağladı %13de güç düşüklüğü. gücünde ciddi bir azalma yok -2HP fln 15Km/h sürat ilave etti. 1. viteste 20km/h'den 30 km/h 'a yükseldi. son hızı deneyemedim malum kış ve ıslak zemin. Ama hız için değil 80km/h'deki nizami gidişi 95km/h'e taşımak için taktım. yaz geliyor uzun yollar bizi bekler
Sirkeciden (sürat motor) aldım gayet güzel uydu. takarken bir sıkıntı çekmedik. Adımları da zincire göre zaten sıkıntı yok hiç bir konuda.
kardes kaç para verdin ben kayserideyimde orda tanıdıklar var ben bilmem oraları tam bi adres versen de ordan o alıp gönderse bana bide takması basit demi göründügüne göre dört vida. gerçi alsam ne olacak 1 ay önce kaza yaptım 10 gün falan oluyor hastaneden motor servisten ne zaman çıkar belli degil. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:salut:
BU ARADA BÜTÜN ARKADAŞLARIN BİLGİSİ OLSUN EHLİYETİM YOK KAZA YAPTIM SUCUN YÜZDE YÜZÜ KARSI TARAFTA HERKEZ BÜTÜN MASRAFINI VE KARSI TARAFIN MASRAFINI SEN ODERSİN DEDİLER AMA SİGORTACISI ÖNCE ODEMEYİZ DEDİ SONRA BİRAZ UGRASINCA İTİRAZ EDİNCE KABUL ETTİLER OLURYA ALLAH KORUSUN SİZİNDE BASINIZA GELİR AKLINIZDA OLSUN.....:cat:
arkadaşlar elinde ön 15 arka 30dişlisi olan varmı? satın almak istiyorum
üstteki verdiğim adreste 2si de mevcut. 30 arka 15 ve 16 ön.
arka dişli yerine ön dişliyi degiştirmenin farkı varmı ama ben o kısmı inceledim daha büyügü sıgmaz gibi duruyo