bu soruya net ve kesin olucak bir cevabı olan var mı?

ya size ne bnm nabıcağımdan sadece soru sordum adam gibi cvp yazcaksanız yazın be kardeşim böyle soğuk esprilerle forumdaki diğer kişilerden oo helal olsun süper laf koymuş gibi şeyler duymak isteyenler lütfen cvp atmasın hhatta kapayın şu konuyuu nerden açtıkk ama sizz bi konu açın o zaman bekleyin beni:cat:

bak şimdi dahada çok saçmaladın işte...

kendi adıma benim yaşımı,hayat ve motosiklet tecrübemi ve işimi bilmesi gerekenler biliyor zaten.

kimse benim bu konuda güzel espri yaptığımı iddia edemez.çünkü yapmadım...
destekleyenler içinde sadece aynı düşüncelerde olduğumuzu anlayabilirsin..
bende bir konu açayım bari...''lütfen okuyun ama olumsuz düşünenler cevap yazmasın'' yada ''sadece apache ler yada cahiller cevap yazsın'' başlıklı olursa kesin yazarsın dayanamazsın sen...

bak güzel kardeşim adam akıllı konu aç başımızla beraber ama konu cidden saçma en azından benim için ....

burada alacağın cevaplar 3 aşağı 5 yukarı aynı ....

madem bir konu açtın cevap yazılması senin insiyatifinde değil yazan kişinin

insiyatifindedir yazar yada yazmaz....

+ her hangi birisi konu açtığında ne yapacaksın erak ettim doğrusu .....

hiç birşey yapmıcam kardeş tamam uzatma nerden açtım böyle bir konu herkeste birbirine bağırmaya baltalamaya çok meraklı tamam hadi iyi akşamlar hepinize hepinizden teker teker özür diliyorum kalbinizi kırdıysam affola gençliğime verin özellikle sametagir abimden orda çok saçmalamışım ve boş yere gerginlik yapmışım k.bakma abi gençliğime ver bunu yanar dönerlik olarak algılama sert çıktımda hemen yan döndü falan diye yaptıklarımın hata old. anladım o yüzden

hiç birşey yapmıcam kardeş tamam uzatma nerden açtım böyle bir konu herkeste birbirine bağırmaya baltalamaya çok meraklı tamam hadi iyi akşamlar hepinize hepinizden teker teker özür diliyorum kalbinizi kırdıysam affola gençliğime verin özellikle sametagir abimden orda çok saçmalamışım ve boş yere gerginlik yapmışım k.bakma abi gençliğime ver bunu yanar dönerlik olarak algılama sert çıktımda hemen yan döndü falan diye yaptıklarımın hata old. anladım o yüzden

Estağfirullah.ben kimseye bu şekilde düşünmem..
ama hatayı kabullenmek de bir erdemdir..malesef bunu herkes başaramaz...sen geçte olsa hatanı anladıysan ne mutlu sana...

zaten gençliğin verdiği konuşmalarla,diğer durumları ayırt edebiliriz çok şükür...

sen sen ol. yazılanları acaba neden böyle dediler gibi düşünmeden fevri davranışlara girme...

unutmaki kimse durup dururken birini üzmek istemez..hele ben hiç istemem..

sende ilerde benim düşüncelerimi anlarsın..
zaten tecrübe dediğin hayatta yediğin kazıkların bileşkesidir... değilmi???:cat:

net ve kesin cevap: uğraşmıyorum,ilgilenmiyorum,yapanlarada aklıma ne gelirse saydırıyorum:pr::farao:

yahu yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum..ne işine yarayacak?? patlattın..başın göğemi erecek??

ya hamile bir kadını boş anında korkutup bebeğine zarar verirsen??

ya bir bebeği uykusundan korkutarak uyandırırsan?

yada araba kullanan acemi birini korkutup panikle otobüs durağına dalıp çoluk çocuk demeden ezmesine sebep olursan??

başın göğemi erer??

ama şunu bil ki...bu saçmasapan şeyi biri şehiriçinde ve benim yanımda yaparsa sanırım elimden kimse alamaz...::evil::::rantinp:::stretche

:cat::cat::cat::cat::cat:

Estağfirullah.ben kimseye bu şekilde düşünmem..
ama hatayı kabullenmek de bir erdemdir..malesef bunu herkes başaramaz...sen geçte olsa hatanı anladıysan ne mutlu sana...

zaten gençliğin verdiği konuşmalarla,diğer durumları ayırt edebiliriz çok şükür...

sen sen ol. yazılanları acaba neden böyle dediler gibi düşünmeden fevri davranışlara girme...

unutmaki kimse durup dururken birini üzmek istemez..hele ben hiç istemem..

sende ilerde benim düşüncelerimi anlarsın..
zaten tecrübe dediğin hayatta yediğin kazıkların bileşkesidir... değilmi???:cat:

haklısın abii senden tekrar tekrar özür diliyorum aynende dediiğin gibi oldu düşünmeden cevap yazdım ve şuan vicdan azabı duyuyorum gerçekten ama konun tatlıya bağlandığınaa çok sevindim şuan gidip ders çalışmam lazım bidaha birşeyler yazmadan 2 kez daha düşünücem buda bir tecrübe oldu benim için k.bakma abim

haklısın abii senden tekrar tekrar özür diliyorum aynende dediiğin gibi oldu düşünmeden cevap yazdım ve şuan vicdan azabı duyuyorum gerçekten ama konun tatlıya bağlandığınaa çok sevindim şuan gidip ders çalışmam lazım bidaha birşeyler yazmadan 2 kez daha düşünücem buda bir tecrübe oldu benim için k.bakma abim

Allah zihin açıklığı versin kardeşim...derslerine güzel çalış.özellikle de imla kurallarına...memleketin başarılı insanlara ihtiyacı var...

Mersin İl Temsilcisi
samet'in olduğu yerde sevgi çiçekleri açmasaydı şaşardım...
samet yaa, sana Sametçiiim diyebilirmiyim :p

Egzostun patlaması benim anladığım kadarıyla benzin hava karışımının ayarsızlığı nedeniyle oluyor. Benim motor soğukken gaz kesip kompresyona bindiğinde zaman zaman yapıyor.

Üzerinde olduğunuz motorun egzost patlatması kesinlikle rahatsızlık veriyor. İlk başıma geldiğinde az daha motordan düşecektim. Acayip gümlemişti.:queen: Etraftakilere vereceği rahatsızlıktan hiç sözetmiyorum. Ayrıca başına olmadık işler gelmesine neden olabilir. Bir askeri birliğin nizamiyesinin önünden geçerken patlamıştı bir keresinde. "Askerler ses bombası attığımı zannedip beni kevgire çevirseler adi egzost yüzünden niyazi olurum" diye düşünmüştüm. Zamanım olmadığı için yaptıramıyorum. Mübarek ses bombası gibi. İstersen motoru sana satayım.:cherry:

Egzostun patlaması benim anladığım kadarıyla benzin hava karışımının ayarsızlığı nedeniyle oluyor. Benim motor soğukken gaz kesip kompresyona bindiğinde zaman zaman yapıyor.

Üzerinde olduğunuz motorun egzost patlatması kesinlikle rahatsızlık veriyor. İlk başıma geldiğinde az daha motordan düşecektim. Acayip gümlemişti.:queen: Etraftakilere vereceği rahatsızlıktan hiç sözetmiyorum. Ayrıca başına olmadık işler gelmesine neden olabilir. Bir askeri birliğin nizamiyesinin önünden geçerken patlamıştı bir keresinde. "Askerler ses bombası attığımı zannedip beni kevgire çevirseler adi egzost yüzünden niyazi olurum" diye düşünmüştüm. Zamanım olmadığı için yaptıramıyorum. Mübarek ses bombası gibi. İstersen motoru sana satayım.:cherry:

yok kalsın zaten amacım patlatmak değil sadece öğrenmekti zaten illa uygulama değil bilgide gerekir arada bir dimi bu konudada bilgimizi olsun istedim

Bu işe kafa yoruyorsan özel kitleri var yurtdışından getirtir, patlayarak ve alev çıkararak uzaklaşabilirsin... O kadar para harcayamam dersen levent sanayide metin ustanın alev kiti yaptığını biliyorum. Ancak yaptıranlardan bir daha haber alınamadığından itfaiyeye yakın bir yerlerde denemende fayda var :))

zaten tek satırlık bi soru sormuş ? onu konu başlığına yazmak varken, ne bu gizem ?

egzoz patlatmak, 1000cc lik motoru olan birinin aklına bile gelmez.
Hatta benim sigara içenleri anlayamadığım gibi egzozdan o sesi çıkarmaya çalışanları anlayamaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:48 ----------

arkadaşların dediği gibi fazla benzinin bir şekilde egzoza kadar gidip orada yanması sonucu patlama olur. Sağ elcikteki kırmızı butondan yapılabilir ama 3 5 seferden sonra gerçekten egzoz kapakları patlar ve haberin olmadan silah sesi gibi patlamaya başlar, düşebilirsin bile.
(bu arada aynı sebepten polis beni çalıştığım hastaneye kadar takip etmişti) sıfır egzoz almak zorunda kalmıştım

Son düzenleme:
egzosu yerınden çıkartacaksın,
her tarafını kaynak ile kapattıracaksın,
3 mm'lik bı delik bırakacaksın,
içine benzin ve selülozik tiner dolduracaksın,
uzak bi mesafeden (yakından yakarsan beraber patlarsınız :)) ateşi içene doğru yakacaksın.

Alev alan benzinle karışık tiner içeride sıkışacağından dolayı EGZOS PATLAYACAKTIR :)

Yeterince Açık Olmuştur Sanırım :)
Aklıma Bu Geldi Şimdilik :)

Bu işe kafa yoruyorsan özel kitleri var yurtdışından getirtir, patlayarak ve alev çıkararak uzaklaşabilirsin... O kadar para harcayamam dersen levent sanayide metin ustanın alev kiti yaptığını biliyorum. Ancak yaptıranlardan bir daha haber alınamadığından itfaiyeye yakın bir yerlerde denemende fayda var :))

hahahaha ne adamsın varya :D bi daha haber alınamadı :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam pişman oldu bir konu açtığına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar