bu soruya net ve kesin olucak bir cevabı olan var mı?

Belli bir hızla giderken motoru stop edersin sonra bi süre gittikten sonra yeniden elektriği verirsin motor çalışınca eksoz patlar. ( Benim anladığım şeyi soruyorsan tabi )

1.motoru boğarsın
2.çalıştırmaya çalışırsın. (tabi çalışırsa)
3.çalışırsa eğer ya motor patlar
4 yada egsoz...

gidonun sağ tarafında kırmızı elektrik açma kapama düğmesi varsa; yolda hareket halindeyken elektriği kes, sonra gazı açarak elektriği aç egzos alev çıkararak patlar.

net ve kesin cevap: uğraşmıyorum,ilgilenmiyorum,yapanlarada aklıma ne gelirse saydırıyorum:pr::farao:

yahu yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum..ne işine yarayacak?? patlattın..başın göğemi erecek??

ya hamile bir kadını boş anında korkutup bebeğine zarar verirsen??

ya bir bebeği uykusundan korkutarak uyandırırsan?

yada araba kullanan acemi birini korkutup panikle otobüs durağına dalıp çoluk çocuk demeden ezmesine sebep olursan??

başın göğemi erer??

ama şunu bil ki...bu saçmasapan şeyi biri şehiriçinde ve benim yanımda yaparsa sanırım elimden kimse alamaz...::evil::::rantinp:::stretche

patlak ekzosu ne yapacaksın millet sağlamını bulamıyorken sen patlağının peşindesin :pr:

net ve kesin cevap: uğraşmıyorum,ilgilenmiyorum,yapanlarada aklıma ne gelirse saydırıyorum:pr::farao:

yahu yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum..ne işine yarayacak?? patlattın..başın göğemi erecek??

yada araba kullanan acemi birini korkutup panikle otobüs durağına dalıp çoluk çocuk demeden ezmesine sebep olursan??

başın göğemi erer??

ama şunu bil ki...bu saçmasapan şeyi biri şehiriçinde ve benim yanımda yaparsa sanırım elimden kimse alamaz...::evil::::rantinp:::stretche

beh be kardeşim olayı nerelere getirdinn hep böyle bir babacan tavırlar sanane nabarsam yaparım yanında yaparsamda o zaman konuşursun zaten o imkansızda aynı cem yılmaz muhabbetine döndü kadına sorarsın seni otelde görmüşlerr bi başlar anlatmaya sanarsın ki ben bir turizm düşmanıyım allah benim belamı versin gibi oldu bu lütfen cvp yazmıcaksak yorumda yazmıyalım hem benim patlatıcağımı kim söyledii?? sadece sordum merak ettim

Son düzenleme:
patlak ekzosu ne yapacaksın millet sağlamını bulamıyorken sen patlağının peşindesin :pr:

Sahibinden 2. El Patlak egzoz :)

Kup ve sukutur uyumlu, nikelanjlı, ayna gibi, altında patlaması için matkap ile açılmış 3 adet ceviz büyüklüğünde deliği olan. paslanması çürümesi olmayan çelik marka egzoz( egsos, eksoz, eksozt, egsozt :queen: ) 'umu ona benim gibi bakabilecek, kontağı her açıp kapattığında doya doya patlatacak birine satmak istiyorum...

Değeri 50 lira
Verdiği zevk paha biçilemez.. ( patlayınca kızlar bir bakıyor offff, görmelisiniz )
Sevgili bulma ve küfür yeme garantilidir..

beh be kardeşim olayı nerelere getirdinn hep böyle bir babacan tavırlar sanane nabarsam yaparım yanında yaparsamda o zaman konuşursun zaten o imkansızda aynı cem yılmaz muhabbetine döndü kadına sorarsın seni otelde görmüşlerr bi başlar anlatmaya sanarsın ki ben bir turizm düşmanıyım allah benim belamı versin gibi oldu bu lütfen cvp yazmıcaksak yorumda yazmıyalım hem benim patlatıcağımı kim söyledii?? sadece sordum merak ettim

forumda bu konular ne kadar gereksiz olsada fazlasıyla mevcut....

araştırın arkadaşım...

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...532-kotagi-acip-kapatarak-egzoz-patlatma.html

http://www.motosiklet.net/forum/mot...egzoz-patlatmanin-zararlari-ve-faydalari.html

tek tıklamayla bulduklarım bunlar benim.....

Sahibinden 2. El Patlak egzoz :)

Kup ve sukutur uyumlu, nikelanjlı, ayna gibi, altında patlaması için matkap ile açılmış 3 adet ceviz büyüklüğünde deliği olan. paslanması çürümesi olmayan çelik marka egzoz( egsos, eksoz, eksozt, egsozt :queen: ) 'umu ona benim gibi bakabilecek, kontağı her açıp kapattığında doya doya patlatacak birine satmak istiyorum...

Değeri 50 lira
Verdiği zevk paha biçilemez.. ( patlayınca kızlar bir bakıyor offff, görmelisiniz )
Sevgili bulma ve küfür yeme garantilidir..

ya size ne bnm nabıcağımdan sadece soru sordum adam gibi cvp yazcaksanız yazın be kardeşim böyle soğuk esprilerle forumdaki diğer kişilerden oo helal olsun süper laf koymuş gibi şeyler duymak isteyenler lütfen cvp atmasın hhatta kapayın şu konuyuu nerden açtıkk ama sizz bi konu açın o zaman bekleyin beni:cat:

yaşının beim yaşımın üstünde olduğundan emin olduktan sonra kardeşim desen daha iyi olur...

cevap yada yorum benim insiyatifimdedir..konu açmışsan karışamazsın..senin gibi özenti meraklısı ve düşüncesiz olan ve böyle şeylere merak salan gençlere bazı doğruları bazılarının anlatması lazım...

bak bakalım sitenin,yaşı ve tecrübesi belli yerlere gelmiş bir üyesinden olumlu cevap alabilecekmisin??

imkansız olanı da istersen mesleğimi bilmeden denemeye kalkma..son pişmanlık fayda etmeyebiliyor sonra..
zamanında çok görülmüş tecrübe edilmiş bir konudur bu...

başın göğemi erer??

kesin ve net :cat:

forumda bu konular ne kadar gereksiz olsada fazlasıyla mevcut....

araştırın arkadaşım...

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...532-kotagi-acip-kapatarak-egzoz-patlatma.html

http://www.motosiklet.net/forum/mot...egzoz-patlatmanin-zararlari-ve-faydalari.html

tek tıklamayla bulduklarım bunlar benim.....

teşekkürler abi saolasın keşke açmasaydım konuyu herkes senin gibi anlayışlı değil tekrar teşekkür ederim zaten apaçilik peşinde değilim sadece meraktan sordum

yaşının beim yaşımın üstünde olduğundan emin olduktan sonra kardeşim desen daha iyi olur...

cevap yada yorum benim insiyatifimdedir..konu açmışsan karışamazsın..senin gibi özenti meraklısı ve düşüncesiz olan ve böyle şeylere merak salan gençlere bazı doğruları bazılarının anlatması lazım...

bak bakalım sitenin,yaşı ve tecrübesi belli yerlere gelmiş bir üyesinden olumlu cevap alabilecekmisin??

imkansız olanı da istersen mesleğimi bilmeden denemeye kalkma..son pişmanlık fayda etmeyebiliyor sonra..

daha kesin daha net:cat:

nerden açtım bu lanet konuyu herkesten özür diliyorum k.bakmayın herkese hayırlı akşamlar

teşekkürler abi saolasın keşke açmasaydım konuyu herkes senin gibi anlayışlı değil tekrar teşekkür ederim zaten apaçilik peşinde değilim sadece meraktan sordum

ben sana aradığını bulasın diye değil,arama zahmetine katlanmadığını ispatlamak için koydum

hazıra konmaya alışkınız ya o bakımdan:pr:

bak güzel kardeşim adam akıllı konu aç başımızla beraber ama konu cidden saçma en azından benim için ....

burada alacağın cevaplar 3 aşağı 5 yukarı aynı ....

madem bir konu açtın cevap yazılması senin insiyatifinde değil yazan kişinin

insiyatifindedir yazar yada yazmaz....

+ her hangi birisi konu açtığında ne yapacaksın erak ettim doğrusu .....

başın göğemi erer??

::plus1:: abi sana sonuna kadar katılıyorum hatta 2 de ben çakayım da hafiften deşarj olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar