kotağı açıp kapatarak egzoz patlatma

Arkadarşlar kontağı açkapa yaparak egzoz patlatılıyo bildiğiniz gibi bu olayın motora bi zararı varmıdır var isede ne gibi zararları olur bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

bu şekilde eksoz patlatmak motoroa zararlı olduğu gibi motorcu imajınada zarar verir. biraz daha sesli eksoz taktırıp (tam açık değil) bir de gerektiğinde kullanmak üzere kuvvetli bir korna monte edersen daha iyi olur sanırım.Yoksa herkes senin nezinde tüm motorcuları kalaylayacaktır.Motorcu çevreyle yani doğa ile dost olmalıdır. Ses kirliliği de çevreye verilen zarardır diye düşünüyorum.

hızlı giderken kontağı kapatıp genelde motor stop düğmesinden yapılıyor karbüratörde benzin birikmesi bu 3-5 saniye kontak kapalı tutuluyo sonra açılıyor tam gaz iken karbüratörde biriken benzin ateşlemeyle patlıyo karbüratörde benzin patlatmak zararlıdır sakın yapma

bu şekilde eksoz patlatmak motoroa zararlı olduğu gibi motorcu imajınada zarar verir. biraz daha sesli eksoz taktırıp (tam açık değil) bir de gerektiğinde kullanmak üzere kuvvetli bir korna monte edersen daha iyi olur sanırım.Yoksa herkes senin nezinde tüm motorcuları kalaylayacaktır.Motorcu çevreyle yani doğa ile dost olmalıdır. Ses kirliliği de çevreye verilen zarardır diye düşünüyorum.

+1:cat: ve 25 karakterrr

Manifolda pistona pistonda biriken benzin bir anda patlaması çok zararlı segmanlara

bilgiler için teşekkürler devamlı yapan birisi değilim sadece haftasonu uzun yol giderken bi deneyim dedim baktım patlıyo merak ettim ne oluyoda böyle bi patlama oluyo bilgiler için saolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar