Tüm 2011 Motosiklet Fuar Fotoğrafları Burada / Eurasia Moto Bike Expo

Bana ne ya bana ne ben yüklicektim :p
Bugün fuara gittim standımıza uğradım.. Sağolsun adminimiz küçük bir hediye verdi sevindirdi beni :cherry: jessenin işlerini baltalamış oldu ama neyse :p:p:p
Bu da bizler işte :p

Küçülterek yükledim çok küçük olmuş:silent::silent::silent::silent::silent:

Adminim skullhunterim fuardan şu motorun üstündekilerden yüklesem biriki ban yermiyim acep :p:p

güle güle kullan .. sana yenisini güzelini vericektim ama adminden aldıgın rozet bi başka oluyo demekki .. e bay da iii para ya satabilirsin :mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Davetiye bağışlamak isteyip de verecek kimse bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim :p

güle güle kullan .. sana yenisini güzelini vericektim ama adminden aldıgın rozet bi başka oluyo demekki .. e bay da iii para ya satabilirsin :mrgreen::mrgreen:

Hedaye o değeri var :p
Geel geel temiz az kullanılmış adminden imzalı MT rozeti :p::shifty2:::148::

sayın admin.. şu sitenin yaş ortalamasını 28 den yukarı yapalım .. bu ne yaw.. jesse abi :D :D :D :D :

yaşlanıncada jesse amca derler :cherry:

Çok kırıldım şu an. :mrgreen:

18 yaşın keyfini çıkarırken 10 sene daha mı beklicem yaaa. :queen: :queen:

Jesse amca. :p

bu sene de gitmek kısmet olmadı, kader utansın artık ne diyelim :pale:
resimler için herkese teşekkürler, gitmiş kadar oldum.
bmw ve honda yakıor ortalığı.
iyiki de gitmemişim, çıkamazdım ordan :)

TVS Apacheleri özel olarak çektim...

veri sori ...:p yavaştan yüklüyorum azar azar ...ama flaşım kapalıydı galiba benim foto mak bu kadar kötü çekmezdi...ışık az gelmiş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:10 ----------

bu makina bana küçük be agalar...:p

bu arada Kemal Merkitin kankeitası KTM Türkiye Spor Motodan Khutuck Fırat biraderimiz...içimizden biri...:queen:

Honda yine farkını hissettiriyor...motoruyla gidenlere ücretsiz bakım bedava...ha yağ değişimi vs mi oluyor onu bilemedim ama yıkama bedava dışarda yıkama bölümü var...:p cbf 150 ile gidersen niye geldin diye bi bakış atıyorlar...:mrgreen:

[/QUOTE]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:20 ----------

su fuar standına bi play station koyaydık iiydi :D

fuar ciddiyetine yakışmayan bir durum bence...lakayıt tavırlardan sakınınız...

o stand da olduğunuz sürece disiplin altında olmalısınız...stand arkasını yeteri kadar dumanaltı yaptınız geçmiş senelerde bu sene Allah bilir ne fırıldak çeviriyorsunuz arkalarda...:p gelen ziyaretcileri hoşgeldiniz demek dışında da misyonlar olmalı...MT yi temsil ettiğinizin bilincinde olmak bütün mesele bu...bazı grupların burada barınamamasının dışlanmasının tek sebebi bu tarz ense-ül şaplak dehşetül barnak muhabbetinden ileri gelmektedir...lütfen stand içersinde geçmiş senelerde olduğu gibi cıvıtmayın...istirham ederim...

fuar ciddiyetine yakışmayan bir durum bence...lakayıt tavırlardan sakınınız...

o stand da olduğunuz sürece disiplin altında olmalısınız...stand arkasını yeteri kadar dumanaltı yaptınız geçmiş senelerde bu sene Allah bilir ne fırıldak çeviriyorsunuz arkalarda...:p gelen ziyaretcileri hoşgeldiniz demek dışında da misyonlar olmalı...MT yi temsil ettiğinizin bilincinde olmak bütün mesele bu...bazı grupların burada barınamamasının dışlanmasının tek sebebi bu tarz ense-ül şaplak dehşetül barnak muhabbetinden ileri gelmektedir...lütfen stand içersinde geçmiş senelerde olduğu gibi cıvıtmayın...istirham ederim...[/QUOTE]

selam bile vermedigin önünden bile geçmedigini soyledigin stand hakkında yorum yapma bence...

mesajım beklenti temenni niteliği taşır...dışarıdan el ense ortamı şık durmuyor...konu bu...seni ayrı kefeye koyarım...taşın altına elini sokan nadir kişilerden birisin...emeğin çok fazladır MT de ben çok şahit oldum...üzerine alınma...nerde ne yapacağını oturmayı kalkmayı bilen birisin...lafım sana değil...

Bir kaç foto yükliyim ortam yumuşasın bari :p

Fuarın muazzam hediyesi..Çok hoş furuyor..
DSC_0010.jpg

DSC_0090.jpg

Yeni CBR250R'ın keskin bakışları
DSC_0107.jpg

Ön tek disk fren
DSC_0109.jpg

DSC_0132.jpg

DSC_0166.jpg

Aşık oldum bu motora.. 600RR
DSC_0207.jpg

DSC_0212.jpg

DSC_0223.jpg

Soldan sağa yazıyorum :p jesse, my91, alper_tim, tanrının_kırbacı , skull_hunter ve ergin turhan(nickini sormayı unuttum ama sanırım teror:cherry:)

DSC_0372.jpg

DSC_0374.jpg

DSC_1329.jpg

DSC_1330.jpg

DSC_1368.jpg

DSC_1376.jpg

DSC_1390.jpg

DSC_1408.jpg

DSC_1413.jpg

DSC_1417.jpg

DSC_1418.jpg

DSC_1430.jpg

Bu son ikisi de bonus olsun :p:p

DSC_0072.jpg

DSC_0317.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bana ne ya bana ne ben yüklicektim :p
Bugün fuara gittim standımıza uğradım.. Sağolsun adminimiz küçük bir hediye verdi sevindirdi beni :cherry: jessenin işlerini baltalamış oldu ama neyse :p:p:p

Küçük mü :) o rozet gümüş oluyor (gerçek), jess fuar standının arkasında kasada saklıyor rozetleri. Kasayıda açıkladık :mrgreen:

Küçük mü :) o rozet gümüş oluyor (gerçek), jess fuar standının arkasında kasada saklıyor rozetleri. Kasayıda açıkladık :mrgreen:

Hediyeyi deşifre etmemek için öyle demiştim herkes ister ayrı oluyim diye:p:cherry:.. Gümüş olması önemli değil, değeri büyük teşekkür ederim :rendeer:

Yarın o kasayı daha iyi bi koruyun siz iyisimi gelip uçurcam:pl: :p

teşekkürler gelemeyen bizler için tam bir görsel şölen olmuş paylaşım:rendeer:

hepsi birbirinden güler yüzlü ve mütevazi sayın mod. lar stand da logo yok + yeni logo varimsi bişey var tabelada gözlerden kaçmadı haberiniz olsun. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar