Polise Kızdı Motorsikletini Yaktı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana'nın Kozan İlçesi'nde kırmızı ışıkta geçen sürücü 23 yaşındaki Murat Halme, polisler ceza yazmak isteyince motosikletini yaktı.

Olay, bu akşam saatlerinde Saimbeyli Caddesi'nde meydana geldi. Kebapçıda çalışan Murat Halme, yönetimindeki 01 Y 0094 plakalı motosikletle Kozan Lisesi kavşağında kırmızı ışıkta geçti. Bölgede denetim yapan trafik polisleri, motosikleti peşinden giderek 500 metre ileride durdurdu ve sürücüye ceza yazmak istedi. Duruma öfkelenen Murat Halme, polislerle tartışıp yere attığı motosikletini tekmeledi. Sinirlerine hakim olamayan Halme, içtiği sigarayı motosikletin deposundan sızan benzinin üzerine attı. Motosiklet, cadde ortasında bir anda alev alıp yanmaya başladı. Sivil polisler, yangın söndürme tüpleriyle motosikleti söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Motosiklet kısa sürede kül olurken sürücü Murat Halme gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Doğan Haber Ajansı)

7726883.jpg

moto24c084c924c084caby.jpg

kozanpolisekizdimotosik.jpg

polis4.jpg

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150110310003815&comments

Ekli dosyalar

• motoruyakti.jpg
    motoruyakti.jpg
    12.7 KB · Görüntüleme: 17,297
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durup bir düşünmek lazım neden yaktı diye. Sizce sadece cezadanmı yoksa kendi savunduğu, haklı olduğunu düşündüğü başka bir şey olabilirmi? Belkide kırmızı'da geçmedi.

abi öyle düşünmeyin bazı polisler çok boş bahanelerle araçlara ceza yazabilio belki adam geçmedi bunu savundu poliste dinlemeyince adam sinirden polisi dövecek değil motorunu yaktı yoksa bi insan kendi motorunu niye yaksın yada şirketinin motorunu

abi öyle düşünmeyin bazı polisler çok boş bahanelerle araçlara ceza yazabilio belki adam geçmedi bunu savundu poliste dinlemeyince adam sinirden polisi dövecek değil motorunu yaktı yoksa bi insan kendi motorunu niye yaksın yada şirketinin motorunu

aynen. bi taksici anlatmıştı, kırmızıda geçmediği halde polis tutturuyor geçtin, ceza yazıcam diye. taksici olayın üstüne gidiyor, polis amiri filan giriyor işin içine, sonrada polis yanlış görmüş olabilirim demeye başlıyor, suçunu itiraf ediyor yani.
motorcu hakkaten kırmızıda geçti ise de yine o da ayrı bi psikolojik durum. iki türlüde kötü yani.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olay yaşadığım ilçede yaşandı ben daha yeni duydum sizinle paylaşmak istedim adam haklı mı haksız mı ben bilmiyorum ama burada çok basit şeylerden ceza yiyor sürücüler tabi polisler emir altında onlara bişey diyemem de örneğin ben ceza yiyorum diğer bir sürücünün daha çok eksiği var ama araya tanıdık falan giriyor ceza yemeden çekip gidiyor.İnsanlar zaten 3-5 kuruş para kazanıyor onuda cezalara ödemek zoruna gidiyor haklı olarak

Çok haklısın!
Geçenlerde arkadaşımı kapısına bıraktım. Polisler sokak başında. Bıraktım arkadaşı arabamı kaldırdım. Sokağı dönerken dur çektiler. Hepsinin daha sakalları bitmemiş yeni yetmeler. Durduk. Araçtan in. İndik. Evraklar. Verdik. Kimlik yok mu yok. Neden? Yok işte yanımda. Ehliyette TC yazmıyor niye? Bana sorma devlete sor. Sene 99da alınmış. Arayın bunun arabasını en ufak esrar parçası bulana kadar! Dedim ki boşuna vakit kaybetmeyin. Sabaha kadar arasan bulamazsın. Vs Vs. Tartışdık. Amaçları ile tavırları çok farklı. Yazık adalete, demek ki bu kadar aciz bişey adalet, bunlar gibilere emanet edildiği için. Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bu devletin araçlarını yakmadık, taş atmadık, kurşun sıkmadık, hep işimize baktık. Ama vatandaşa davranış bumudur? Şikayet edeceksin ama kime? Bu sebepten arkadaşıma hak veriyorum. Yapılmayacak olan maalesef yapılabiliyor.:pale:

sadece meraktan soruyorum, adanada çorba kaç liraki????!!!!!

hiç kimse manyak olmadığı sürece kendi malını yakmaz,büyük ihtimalle polis sinirlendireceksöz söylemiştir vatandaşda bir arkadaşın dediği gibi polisa girmektense motorunu yakmıştır kaç liralık motor ki sen buna bu kadar ceza kesiyorsun demiş olabilir,polis görevini artistlik yapmadan yapmış olsa vatandaş da yoktan motorunu yakmak zorunda kalmazdı,yazık olmuş

Bence polislerin motosiklet sürücülerine karşı bir önyargısı var. Özellikle düşük cc li motosiklet sahibi olanlara karşı... Motosikletimle çevirmede benimle konuşan memurun tavrı ile otomobilimi durduran memur beyin tavrı arasında belirgin bir fark var. Ve bir vatandaş olarak bundan son derece rahatsızım.

adam durup dururken o motoru yakmaz ya derdini antamadı yada harbi manyak.
bazen polislerde çığrından çıkıyor.burada birisi kendini yaktı hatta haberlerde ve burada konu oldu.

o polisi sivildeilçe halkından kişiler baya bi sopaladı

arkadaşlar taksiciye inan polise inanma el-insaf her kurumda olabileceği gibi emniyette de şahıslardan kaynaklanan birtakım sorunlar var lütfen tüm teşkilata yansıtmayalım helalinden para kazanmaya çalışan ve bunun için titizlikle görev yapan sizlerden biriyiz...

Alışmışız idare et abi ciliğe. İdare edilmeyince de zorumuza gidiyor. Ne güzel be..
Her şeyin yolu yordamı var. Alır sın eline makbuzu gidersin savcılığa şikayetini edersin. Ama pardon bir doğru yol üzerinden iş yapıp zaman kaybetmeyi de sevmeyiz unutmuşum.
Bu arada polislerin küçük cc motorlara önyargılı tavrı nereden geliyor acaba. Hiç düşündünüz mü ?
Hiç sizden rüşvet isteyen polise vermem kardeşim dedinizmi ?
Felan filan. Onlarca kere çevrildim. Daha bir tanesi bile neden şuranda şöyle demedi. Çorba parası isteyende oldu vermedim. Ne oldu verdi evraklarımı gitti.
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına mı öyle bir laf varmıydı ?
....................

acayüp kardeş işte ben de bundan bahsediyorum inan nefret ediyorum bunları duyunca her şey zaman emin ol düzelecek...

İki ucu pis sopa,nedesek boş.

Fakat bir insanı bukadar sinirlendirecek iki şey vardır.Birincisi antisosyal olması,bir diğeride gerçekten haksızlığa uğraması.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar