Türkiye'nin ilk hardtail projesi

yardımcın varya!!!!
BEN!!!:bounce: :queen:

ooo Ayberkcm tamam anlaştık o zaman hidef bişiler çekelim

bu arada biraz azıttım işi sanırım bi dünya parça sipariş ediyorum tekrar;motoruda söktüm dağıttım komple neyi varsa baştan yapıyorum over bore ediyorum her şeyi değiştiriyorum tüm rulmanlar egzantrik ateşleme ne varsa
bari birazda hızlı olsun :)
yepyeni bi frame e yep yeni bi motor olsun dedim

ellerine sağlık bobber cycle. işte tam motorcu budur diyor ve önünde saygıyla eğiliyorum :)

ooo Ayberkcm tamam anlaştık o zaman hidef bişiler çekelim

bu arada biraz azıttım işi sanırım bi dünya parça sipariş ediyorum tekrar;motoruda söktüm dağıttım komple neyi varsa baştan yapıyorum over bore ediyorum her şeyi değiştiriyorum tüm rulmanlar egzantrik ateşleme ne varsa
bari birazda hızlı olsun :)
yepyeni bi frame e yep yeni bi motor olsun dedim

şuan çalışıyorum,hafta içi 1 gün izinliyim...ama akşamları 19:30'dan sonra boşum :).... yapılacak ne varsa yardıma hazırım!!!:bounce::cat:

bobber cycle; Eline, emeğine, azmine ve çıkardığın iş için seni gönülden tebrik ediyorum. Bu işlerin sadece yurtdışında değil de bizlerinde yapabildiğini görmek gerçekten gurur verici. Allah sana kazasız, belasız yol eğlesin. Saygılar diliyorum,,,

Tesekkurler ederim her yoruma ayri ayri
Engine rebuild bitsin Ayberkcm hemen bisiler planlayalim

Burası çok sessiz sedadız kalmış......
DERYA ABİ!!!!!!!!!!!!
Canlandır bizleri....

tek kelimeyle,KUTLARIM,başlamak, devamını getirmek,sonuca ulaşmak,benim beceremediğim meziyetler.
O yüzdendirki bu tür konuları gıptayla takip ediyorum.
kazasız kullanmalar dilerim::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Valla son bitmiş hali olan fotoyu görünce içim ürperdi.Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Bir Türk olarak kulp bulacaz ya :) benim kulbum metal parçalar ile krom kaplama parçalar arasında sanki denge sağlanamamış gibi.Aslında yazmıyacaktım ama her eleştrinin sizin için bir katkı sağlıyacağını düşündüğüm için yazdım umarım kızmamışsınızdır, çünkü gerçekten beğendim
Saygılarımla....:rendeer:

Benden ufak tüyo....:wiinkk:
Motor tekrardan söküldü ve performansın artması için extra işlemlere tabi tutuldu ve işlemler devam ediyor...
Artık detaylarıda DERYA ABİ yazsın!!!:cat::bounce:

Derya bey ellerinize,emeğinize sağlık. bir solukta okudum tüm mesajları. en son halini merakla beklemekteyim. sizi kutluyorum.

en son hali göründüğü gibi,değişeni yok görüntü olarak... sadece performans arttırımına gidildi.

Var tabi olmazmı... ama iş yerinden yükleyemiyorum,ilk fırsatta ilgileneceğim.

FUARDA BÜTÜN GÖZLER BOBBER'DAYDI....:cat:

Fuarda kısa süreli de olsa Derya bey' le sohbet ettik. burada paylaştığı bilgileri, detayları orada da sıkılmadan anlattı, teşekkür ederim. motora hayran kalmamak elde değil, yapılan işçilik, görsellik, herşey televizyonlarda izlediklerimizden farksız. Ellerinize sağlık tekrar.

Alp bey, sizin de kulaklarınızı çınlatmış olduk :)

Fuarda kısa süreli de olsa Derya bey' le sohbet ettik. burada paylaştığı bilgileri, detayları orada da sıkılmadan anlattı, teşekkür ederim. motora hayran kalmamak elde değil, yapılan işçilik, görsellik, herşey televizyonlarda izlediklerimizden farksız. Ellerinize sağlık tekrar.

Alp bey, sizin de kulaklarınızı çınlatmış olduk :)

bobber, derya ile kardes sayiliriz, soylediklerinde haklisin, motoru kisa surede inanilmiycak iscilik ve kalitede topladi. Kendisinden restorasyon ve motor sporlari hakkinda ogrendiklerim paha bicilemez. ozelikle kaporta ve boya konusundaki eserleri bizim ordaki amerikan camiyasinda cok iyi bilinir.

Birgun mutlaka bende sizlerle tanismak istiyorum,
gorusmek uzere,

böyle bir konunun canlı kalması lazım.. çok başarılı çok tebrik ederim :cat:
parantezz içi :) Havacılık sektörüyle de alaka var sanırım anahtarlık gözümden kaçmadı :cherry:

Arkadaşlar herkeze selamlar,
çook uzun zamandır ortalarda değildim işle güçler çok zamanımızı alıyor tabi;
xs650 bitti ve sanırım yakın zamanda yeni bir proje ile gene sizlerle buluşacağım,

sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar