Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar selam
30bin km de çantalı koruma topuzlu bir er-6f almak üzereyim..fiyat olarak 8750 lira..ne dersiniz yüksek mi?
1-2 gün içinde karar vermem gerekiyor yardımcı olacaklara teşekkürler..

o zaman yağ yakmıyor senin motor, çiğ benzin atıyor, yani yakamıyor diyelim. bujilerini ve hava filtreni kontrol et gerekiyorsa güzelce bir temizle. Enjektörlerinin ağzında bir problem varsa yakıtı püskürtürken damlatma yapar o zaman da yakıt tam yanmaz, bu da bir sebep olabilir.

Ama sen önce buji ve hava filtresiyle başla işe dostum

öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim.
motorum sanırım çiğ yakıyor bunun giderilmesinde nasıl bir çalışma yapılıyor ? hava filtresi bujiler ve yakıt cok iyi durumda bu cihazlarda bu konuda bir ayar yapılıyormu bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim ;)

7-7.5 gibi er6f bulma şansım nedir.bulunursada durumu nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaslar motorumun lastıgıne vıda gırdı ve fitil yaptırdım. hıc yaptırıp suren varmı er6n 2010 kasa dunlop lastık var uzerınde hıc kullanan varmı hava kacırma veya vırajda sorun cıkartıyormu? bıde bılerek sokmus olabılme ıhtımallerı nedır

Benim ER6F'te de girmişti ufak çivi. Ben de Fitil yaptırmıstım. Bir de Ben Karadenizde olduğum için; söktürüp yaptırma ihtimalim yoktu; cünkü sökecek adam yoktu :)

Bir sorun yasamadım zaten 10 km sürünce lastik ile birleşiyor :)

anladım hıc sorun yasamadınız yanı hava kacırma vırajda sorun sıcakta genlesme gıbı? birde asıl sorum 1 depo 40 tl e doluyor 200km zor yapıyorum ama forumda yazılarınızı okuyunca 300 rahat yapıyoruz dıyorlar bu neden?

anladım hıc sorun yasamadınız yanı hava kacırma vırajda sorun sıcakta genlesme gıbı? birde asıl sorum 1 depo 40 tl e doluyor 200km zor yapıyorum ama forumda yazılarınızı okuyunca 300 rahat yapıyoruz dıyorlar bu neden?

hocam bir depo 40 tl ye dolmazki.15.5 litre 4 lira desen benzine 62 tl ye dolar.Yani senin hesap doğru bi yanlışlık yok. 40 tl ye 200 km gidiyosun 60 tl koysan 300 gider :)

ama 40tl de agızına gelıyor hatta ucu ucuna doluyor sız nasıl benzın alıyorsunuz ben onu cozemedım yan ayaklık acıkken alıyorum ıste

yan ayakta depo full dolmaz. motoru düz tutup benzin alman gerekiyor; o zaman 60 liralık alır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar